Welkom

Als fotografie je hobby is en je kunt van je hobby je werk maken dan heb je het best wel getroffen. Je krijgt de kans om de mooiste, intiemste en leukste momenten te mogen vastleggen in een mensenleven. Al sinds 2010 mag ik dit fantastische werk doen in mijn eigen fotostudio. Meer informatie over mij "Monique van Genderen" fotograaf bij in2pictures.nl fotografie.

Al heel lang ben ik bezig met fotograferen, ik wilde er graag alles over weten. Uiteraard heb ik veel moeten leren. Ik heb cursussen gevolgd en mezelf keer op keer uitgedaagd.
In de loop der jaren is gebleken dat mijn passie toch het meest ligt bij baby- en kinderfotografie. Dat is gewoon het leukste om te doen. Vanzelfsprekend hoort zwangerschapsfotografie en familiefotografie daar ook bij. Ook tijdens bruiloften vind ik het heerlijk wanneer er kinderen bij zijn.
Ik besteed niet alleen veel tijd en aandacht aan mijn fotoshoots maar ook aan mijn klanten en ik vind het belangrijk dat iedereen zich in mijn studio op zijn/haar gemak voelt. Daarom is deze gezellig, huiselijk ingericht en van alle gemakken voorzien.

Kwaliteit is belangrijk maar ik vind ook dat portretten moeten passen bij de persoon. Geen opgeprikte foto's maar kinderen die spelen en zichzelf zijn. Dat geldt ook voor mijn newbornfotografie, baby's liggen niet in onmogelijke poses maar in houdingen waarin ze zich prettig voelen. Groepsfoto's worden ook op een losse en gezellige manier geschoten. Je wordt gefotografeerd zoals je bent.

 

Fotoshoots


Werkwijze

Een fotoshoot kun je in drie verschillende pakketten boeken.

  1. Het MINI Pakket
  2. Het BASIS Pakket
  3. Het TOTAAL Pakket

Bij een MINI Pakket fotografeer ik gedurende maximaal 20 minuten met 1 achtergrond, 1 kledingsetje en maximaal twee samenstellingen. Het resultaat is maximaal 10 digitale foto's welke je direct mag uitkiezen.
Het BASIS Pakket is iets uitgebreider. Hier mag je van 2 verschillende achtergronden gebruik maken en een keertje omkleden als je dit zou willen. Hierbij kies je direct 20 foto's uit welke je digitaal krijgt en de fotoshoot duurt maximaal 45 minuten.
Het TOTAAL Pakket is vanzelfsprekend het grootste pakket. Hierbij is het eindresultaat 30 digitale foto's welke je ook hier direct mag uitkiezen. Hier mag je vaker van kleding en/of achtergrond wisselen en zijn meerdere samenstellingen mogelijk. Dat wil zeggen dat je bijvoorbeeld bij een groepsreportage naast de totale groep ook de gezinnen los kunt laten fotograferen, of de kinderen bij elkaar en de opa en oma een keertje samen.

Bovenstaande pakketten gelden voor mijn studio reportages. Voor bruidsreportages heb ik een apart deel van de website ingericht. Daar kun je alle informatie vinden over onze werkwijze op jullie mooiste dag.

Alle pakketten en fotoalbums in één overzicht, klik hier!


Fotoalbums

Ik heb ook nog een mooie combinatie gemaakt met prachtige fotoalbums. Bij de verschillende pakketten kun je tegen een gereduceert tarief een mooi fotoboek mee bestellen! Zo heb je de foto's ook echt in handen en blijven ze niet alleen maar op de computer staan.

 

Prijzen

Vanwege de verschillende pakketten kun je heel duidelijk vooraf kiezen wat de prijs van je fotoshoot wordt. Dit maakt een fotoreportage bij in2pictures.nl fotografie een stuk bereikbaarder voor meer mensen. Je krijgt kwaliteit dat is iets wat zeker is. 
Ik werk met passie en plezier en dat is te zien aan de resultaten. Blader deze website of mijn facebook pagina of blog maar eens door om te zien wat ik allemaal gefotografeerd heb in de loop der jaren.

Vragen staat vrij, u kunt ons altijd mailen. Bellen kan alleen tijdens openingstijden. Langs komen voor informatie mag uiteraard ook, maar bel dan even vooraf. Tijdens een fotoshoot kan ik uiteraard niet gestoord worden.

Sociale media en advertenties

De fotograaf is ten alle tijde eigenaar van de gemaakte foto's. De voltooide digitale foto's worden in de meeste gevallen aan de opdrachtgever verstrekt voor privé gebruik, afhankelijk van de gemaakte afspraken. Het is niet de bedoeling dat met de foto's meegedaan wordt met fotowedstrijden of dat ze verstrekt worden aan derden voor reclamedoeleinden zonder overleg met de fotograaf.

De foto's kunnen door in2pictures.nl fotografie altijd gebruikt worden op social media en/of voor reclameuitingen zoals folders of advertenties. Mocht u dit expliciet niet willen dan kunt u dit in de studio tijdens de fotoshoot aangeven. Wilt u achteraf de foto's liever niet of niet meer online hebben dan kunt u ons verzoeken om de foto's te verwijderen. Wij zullen dan kijken binnen welke mogelijkheden wij in alle redelijkheid aan uw verzoek kunnen meewerken. 

Fotostudio in2pictures.nl

 

 

 

 

© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel