Pasfoto's

 

CORONA MAATREGELEN

Vanwege het corona virus hebben ook wij te maken met aanpassingen. 

VOOR PASFOTO'S ZIJN WIJ GEWOON GEOPEND. SWIETARTS IS NOG STEEDS OPEN ONDER DE HIERONDER GENOEMDE VOORWAARDEN

Net als normaal geldt dat u in het geval van een visumfoto of een baby pasfoto een afspraak dient te maken. U bent in de winkel uiteraard alleen welkom wanneer u goed gezond bent. Zelfs met minimale gezondheidsklachten kunnen wij u niet helpen. Let op uw en onze gezondheid aub. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

=======================================================================

Wij maken pasfoto's snel, eenvoudig en direct klaar. in2pictures.nl fotografie is gespecialiseerd in het maken van pasfoto's voor officiële documenten voor diverse landen. Pasfoto's voor Paspoort, Identiteitskaart, Rijbewijs, Visa en andere identiteitsdocumenten of een leuke foto voor in de portemonnee, het is allemaal mogelijk met onze pasfotoservice! 

Zonder afspraak* en klaar terwijl u even wacht!

  • *) Baby's en hele kleine kinderen alleen op afspraak.
  • *) Pasfoto's maken voor VISUM met witte achtergrond alleen op afspraak.

Onze pasfoto's zijn SNF gecertificeerd

in2pictures.nl fotografie is SNF gecertificeerd  (Stichting Nederlandse Fotovakhandel) zodat u ervan uit kunt gaan dat al onze pasfoto's aan alle gestelde eisen voldoen. Er is veel te doen omtrent de wettelijke eisen van een pasfoto voor bijvoorbeeld reisdocumenten of legitimatiebewijzen. in2pictures.nl fotografie maakt conform alle wettelijke eisen pasfoto's. Wij zorgen ervoor dat u de juiste pasfoto krijgt voor officiële documenten. Wij geven daarom ook een pasfoto garantie af! Niet goed? Wij maken hem kosteloos opnieuw! Wilt u meer informatie over alle wettelijke eisen die gesteld worden aan pasfoto's, dan kunt u terecht op de website van paspoortinformatie.nl

Pasfoto's voor andere landen

Naast de pasfoto's voor alle Nederlandse documenten maken wij ook pasfoto’s voor andere landen. Ook deze foto’s zijn direct klaar. Neem dus geen risico en kom langs bij in2pictures.nl fotografie voor al uw pasfoto's!

Onze proffessionele medewerkers en apparatuur

in2pictures.nl fotografie beschikt over de modernste apparatuur voor het maken van pasfoto's. Onze professionele medewerkers zijn speciaal opgeleid voor het maken van de perfecte pasfoto. Zo corrigeren wij voordat de foto word afgedrukt altijd de kleuren en positie van de pasfoto zodat u de perfecte pasfoto krijgt. Uiteraard kunt u zelf ook meekijken hoe onze vakkundige medewerkers te werk gaan.

Uw pasfoto's op bedrijfspasje of clubcard

Tevens verzorgt in2pictures.nl fotografie pasfoto's voor bedrijven en sportclubs. Ook is het mogelijk om uw pasfoto digitaal te versturen naar uw mailbox. Dit is handig voor collegekaarten of bijvoorbeeld uw OV CHIP kaart. Neem contact op voor meer informatie over onze pasfotoservice!

Onze opdrachtgevers

in2pictures.nl fotografie werkt met een pakket voor het maken en leveren van digitale pasfoto's. Met behulp van onze krachtige ICT oplossing, ervaring die is opgedaan bij bedrijven uit de top 100 in Nederland en onze flexibele instelling maken wij het mogelijk om een hoogwaardige digitale pasfoto te leveren. Voor het aanvragen van bijvoorbeeld een Feyenoord Seizoenkaart / Clubcard is een digitale pasfoto vereist. Ook hier zijn wij in gespecialiseerd. Kom zonder afspraak langs de winkel en wij regelen de rest.

Onderstaand een greep uit onze opdrachtgevers waar wij de pasfoto's mogen verzorgen.

pasfoto_bedrijven_feyenoord.jpgpasfoto_bedrijven_kramer_bouwgroep.jpgpasfoto_bedrijven_multi_post.jpg
pasfoto_bedrijven_capgemini.jpgpasfoto_bedrijven_getronics_pinkroccade.jpgpasfoto_bedrijven_snt.jpg
pasfoto_bedrijven_ocebut.jpgpasfoto_bedrijven_feyenoord_rotterdam.pngpasfoto_bedrijven_sozawe.jpg
pasfoto_bedrijven_deloitte.jpgpasfoto_bedrijven_axxess_identification.jpgpasfoto_bedrijven_amc.jpg
pasfoto_bedrijven_gilde_opleidingen.jpgpasfoto_bedrijven_evides_waterbedrijf.jpgpasfoto_bedrijven_n_secure_safety_and_security.jpg
pasfoto_bedrijven_rdw.jpgpasfoto_bedrijven_d-reizen.jpgpasfoto_bedrijven_guidion_computer_buddies.jpg
 pasfoto_bedrijven_ajax_amsterdam.jpg 

 

Prijs pasfoto's

Per persoon voor slechts € 10,-.

 

Optie

  • Toeslag extra velletje foto('s) € 5,-
  • Toeslag digitale pasfoto per e-mail of op eigen usb-stick € 2,50

Raadpleeg onze openingstijden

  • Bekijk hier de openingstijden van onze winkel

Pasfotonorm

Pasfoto's voor officiële documenten moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Het Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft deze normen vastgesteld.Onze pasfoto's voldoen aan deze normen.

fotomatrix.jpg

© 2016 - 2020 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel