De Uitslag!! Maandchallenge September 2017 SpinEnWeb

Oké, daar gaan we dan!! De uitslag van de maandchallenge....

...wat ben ik blij dat het eindelijk stopt met al die spinnen op mijn beeldscherm...

Het ging tussen twee personen de eerste plaats, maar de winnares is geworden Linda Van Veen-Smak Gregoor​!
Van harte gefeliciteerd meid!!
Linda gaf zelf aan helemaal niet van spinnen te houden en is toch de uitdaging aangegaan en wel met een minuscuul klein springspinnetje, een super moeilijk en beweeglijk onderwerp. Ze zei het zelf en vervolgens zeggen alle juryleden hetzelfde. Dit spinnetje doet een soort van schattig en lief aan! Wie had deze opmerking nou verwacht in deze challenge. Ik denk dat dat de kracht is van deze foto. Alle zes de beoordelaars hebben jouw foto punten gegeven, met maar liefst 43 punten win jij deze challenge!

Wie nog meer van alle juryleden punten kreeg was Perry van der Meijden​, een van mijn favorieten. Je kreeg van mij 8 punten. Rob van Mourick​ zei het volgende over jouw foto: "Verrassende foto tussen de inzendingen, heel creatief en goed gezien!". En dat is het precies, jouw foto valt op door het kleurgebruik en de originaliteit van de foto. Ontzettend goed gedaan. Je mag meer dan trots zijn op je verdiende 41 punten.

Op een gedeelde derde plaats zijn geëindigd, Yvo Kiela​ en Jarno de Man​!
Yvo maakte de foto afgelopen winter in Zweden, de kleuren zijn fantastisch. De foto springt er echt uit qua kleurenpallet en natuurlijk qua web, want een bevroren web vind je uiteraard niet vaak in deze verzameling.
Jarno maakte een foto van een spin met prooi:
Rob zegt: "Sterke foto! De foto vertelt een verhaal, je vraagt je af hoe het af zal lopen, ontsnapt de hommel of…? Mooi dat de scherpte zowel op de spin als op de hommel ligt. Op de kadering (pootje van de spin) had nog een beetje winst geboekt kunnen worden."
Van Rob en van mij kreeg jij 9 punten voor deze foto.
Jullie hadden beide in totaal 26 punten.

De vierde prijs is voor Kimberly Helder​. Ik zag je net nog in de winkel en je reageerde verbaast dat ik zei dat ik je foto wel voorbij had zien komen bij de puntentelling. Nou meid, een vierde plaats voor jou met maar liefst 25 punten.

De lijst met toppers is deze keer een beetje lang omdat we twee gedeelde plaatsen hebben. De vijfde plaats wordt echter gedeeld door 5 foto's en 4 personen. Ze kregen allemaal 24 punten voor hun foto's.
De eerste twee foto's zijn van Anouk van Vliet​, zij maakte deze prachtige sobere bijna rustgevende foto's. Het paars sprak mij enorm aan, maar ook de zwarte foto vind ik prachtig. En dat waren nog twee andere juryleden met mij eens. Gefeliciteerd Anouk. En dan te bedenken dat ik je foto's in eerste instantie was vergeten.... oeps.
De volgende foto met het kindje wat wazig op de achtergrond staat is van Jacqueline Goedendorp-van Der Kooij​. Een leuke invalshoek en daardoor een opvallende foto!
Het spinnenweb in een prachtige compositie van Mariska Derksen-Kremer​. Ze had nog een hele mooie foto vond ik zelf, maar die staat een paar plekjes lager in de ranking. Mooi gedaan Mariska, ga zo door!!
De laatste foto kreeg van mij 10 punten, dit was mijn absolute favoriet. De foto van Sascha Schouten-van Kan​ is als een twinkelende parelketting zo mooi. Dit is wat Rob erover zei:
"Spannende foto, vindt het scherpe dauwdruppeltje, hij is er, mooi op de derden snijvlakken rechtsonder, ook een mooie wegloop naar onscherpte."
Van hem kreeg je een 8.

Ik wil iedereen super bedanken voor het massaal inzenden van de foto's. Ik ga morgenochtend de rest van de foto's online zetten. Dat ga ik voor vandaag niet meer redden aangezien ik zo de workshop Photoshop ga geven.

VAN HARTE GEFELICITEERD ALLEMAAL!!!!

Heb je je nog niet aangemeld bij onze facebook fotoclub?? Doe dat dan snel even hier:
https://www.facebook.com/groups/in2pictures.fotoclub/

© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel