December 2017 - Challenge Yourself!

Als het aanslaat dan wil ik ieder jaar in december een persoonlijke challenge aangaan. 

Ik wil echt (en dat meen ik) dat iedereen die in de fotoclub zit meedoet aan deze challenge. Het kost je geeneens heel veel tijd. Want jullie hebben dit jaar allemaal foto's gemaakt, dat kan zijn met je mobiele telefoon, spiegelreflex, systeemcamera of misschien zelfs wel analoog.  Er moeten foto's bij zitten waar je zelf heel blij mee bent. 

De bedoeling is dat jullie drie foto's gaan kiezen, je persoonlijke top 3. Die foto's stuur je naar fotoclub @ in2pictures.nl (zonder spaties). Alle foto's worden verzameld en aan het einde van het jaar anoniem door mij in een album geplaatst. Ga dus niet vooraf al je foto's op de fotoclub plaatsen, want dan is het niet meer anoniem. Als je gekozen foto al een keer geplaatst is dan is dat ook zeker geen drama, die mag gewoon weer meedoen, maar liefst zo anoniem mogelijk. Ook foto's die eerder aan een challenge hebben meegedaan mogen opnieuw ingestuurd worden. Bedenk wel dat je daardoor minder anoniem beoordeeld zult worden.

Zodra het album geplaatst wordt gaan jullie je mening geven op de ingestuurde foto's! Door een foto van een like te voorzien en liefst commentaar erbij te geven worden de foto's beoordeeld. Soms ben je het misschien niet eens geweest met het oordeel van de jury en vind je een foto onder- of overgewaardeerd. Nu heb je de kans om zelf in de schoenen van de jury te stappen.

Ik moet er wel even bijvermelden dat deze eindejaars-challenge eigenlijk niet gaat over winnen, eerder over overwinnen. Veel mensen zijn er huiverig voor om hun foto's in te sturen, omdat er toch altijd mensen zijn die het beter doen (dat vinden jullie dan zelf he, ik niet). Maar deze maand ga je de challenge aan en stuur je toch je foto's in. Waarom?? Gewoon omdat iedereen trots mag zijn op zijn eigen werk. Ook al doet het niets met een ander. Ook al kun je in je eigen ogen niet tippen aan het niveau van een ander. 
We zijn allemaal in deze fotoclub om te leren van elkaar en elkaar te respecteren. Daarom deze überpositieve eindejaarschallenge.

DUS MENSEN, DUIK JE ARCHIEF IN!! JULLIE HEBBEN EEN MAAND DE TIJD OM JE DRIE BESTE FOTO'S TE KIEZEN!

Maandchallenge december.jpg

© 2016 - 2023 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel