De uitslag! Maadchallenge Silhouet

Ik kom tijd te kort!!! Help!!

Haha... maar daar is ie dan eindelijk, de uitslag van de maandchallenge van de maand februari.


Het thema was Silhouet en de top 5 bestaat dan ook uit 5 of eigenlijk 6 topsilhouetten!! Ik ben echt onder de indruk van wat jullie hebben neergezet. Het is niet perse een heel makkelijk onderwerp en toch hebben jullie allemaal weer heel erg je best gedaan. Het aantal inzendingen was wel minder dan de vorige maanden, maar ik ga ervan uit dat dit even een dipje was en dat jullie volgende maand weer massaal meedoen.


De nummer 1 is geworden....... tromgeroffel...... ja ja Daphne Scholte het is echt waar!! Je bent nummer 1 deze maand.Ik vind het geen verrassing want je weet dat ik dit een van jouw beste foto's vind. Omdat het een archief foto was heb ik 1 puntje minder gegeven, maar alle beoordelaars waren het met mij eens dat het gewoon een super foto is en daarom verdien jij 30,5 punt met deze foto (er hebben 4 mensen beoordeeld deze maand. Je kreeg een 6, een 7 een 8,5 en een 9! En ja, die 9 was van mij. Ik vind het een perfect plaatje en dan met 1 punt eraf houdt je een 9 over. Top gedaan!! Ik ben blij dat je deze foto hebt ingezonden.


Nummer 2 is geworden met een enorm sfeervolle foto Margriet van Baardewijk met 24,5 punt. Jij kreeg een 7, een 8,5 en een 9. Prachtig gedaan. Mooi onderbelicht waardoor de lucht heel warm van tint wordt. De pluimen zijn een prachtig onderwerp. Deze foto zou je gewoon groot aan de muur moeten hangen.


Nummer 3 is Judith Haak! Nieuw op de fotoclub... ze heeft zich ingeschreven voor de Driedaagse Workshop, dus haar foto's gaan vanaf nu alleen nog maar beter worden!! En deze is al zo mooi. Houd haar in de gaten mensen... Dit speelse silhouet is mooi gezien, mooi inbeeld genomen en mooi uitgevoerd. Complimenten Judith. Jij kreeg een 8 en twee zevens. Gefeliciteerd!


Nummer 4 is van Jorgen Jaspers, hij kreeg drie zevens. Ik had deze foto ingeschat in de top 3, maar er was 1 persoon die de foto geen punten heeft gegeven daarom is het een vierde plek geworden. Ik vind het een prachtige foto. Er zijn heel veel silhouetten te zien, molens, vogels en het middenpunt het meisje. Heel goed gedaan Jørgen en gefeliciteerd met je vierde plaats!!


Nummer 5 is een gedeelde vijfde plaats voor Bianca Koerten en Natascha van Klei-Schot. Beide maakten een super leuke foto. Ik vermoed dat Natascha de foto met haar telefoon heeft gemaakt. De compositie is prachtig. De paardebloemen staan prachtig in beeld met het zonnetje erachter. Heel goed gedaan Natascha, knap gezien.En Bianca, jij verdient echt de originaliteitsprijs! Wat heb je dit leuk bedacht en wat heeft je gezin leuk meegewerkt aan jouw concept! Ontzettend leuk. Ik zou zelf in de nabewerking iets meer contrast aangebracht hebben, waardoor de lucht wat lichter wordt en de silhouetten donker blijven. Maar erg knap en leuk uitgevoerd!


Ik wil graag iedereen die meegedaan heeft weer ontzettend bedanken voor de inzet, het trotseren van de kou, het creatief denken, het met plezier fotograferen. Want plezier blijft altijd de basis. En oh ja.... ik heb bijna geen scheve horizons gezien deze keer! Dank jullie wel!!
De volgende maandopdracht komt straks online.

© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel