Magazine Winters IJsland!

Winters IJsland-1.jpg

Zou je heel graag IJsland een keertje willen bezoeken en weet je niet goed waar je moet beginnen met plannen? Of ben je dol op IJsland en vind je het leuk om foto's te kijken en te lezen over de bezienswaardigheden in Zuid-West IJsland. Dan is dit magazine echt iets voor jou.

In februari van dit jaar ben ik zelf voor het eerst naar IJsland geweest en na maanden van uitzoeken en plannen zijn we tot een pasklare reis gekomen. Er is zoveel te zien in IJsland dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zijn 6 dagen in IJsland geweest en hebben er vier volle dagen van kunnen genieten. In die vier dagen hebben we veel gezien. In dit magazine vind je de routes die wij gereden hebben, maar ook de prijzen van de accomodaties, restaurants, autohuur en vliegtickets. 

Dankzij deze informatie plan je eenvoudig zelf je reis door IJsland. Je kunt op eigen houtje gaan (zoals wij hebben gedaan, met een huurauto), maar ook wanneer je georganiseerd gaat is dit magazine erg leuk om door te lezen. Al was het maar voor de foto's...

Het magazine is 58 pagina's dik en bevat geen advertenties. Elke pagina is dus gevuld met enkel informatie en foto's. Ik heb het magazine volledig in eigen beheer uitgegeven, waardoor de prijs hoger ligt dan een "gewoon" magazine, maar het bespaart je de reclame's en je het scheelt je enorm veel tijd bij het plannen van je reis. Bovendien... wat is 16,95 euro op de prijs van een reis naar IJsland?! Haha... ja, het is geen goedkoop land, maar het is wel echt een must-see als je het mij vraagt.
Het is vast niet de laatste keer dat ik hier geweest ben.

Bovendien krijg je wanneer je het magazine koopt het ebook er gratis bij. Altijd handig om deze op je telefoon op te slaan. Zo heb je het altijd bij je!

Je kunt ook kiezen om alleen het ebook aan te schaffen. Dan betaal je 10 euro. Maar er is natuurlijk niets zo leuk als het bladeren in een echt magazine.

Bestel het magazine Winters IJsland onderaan deze pagina!

Winters IJsland-2a.jpg

Winters IJsland-3.jpg

Winters IJsland-4.jpg

Sorteer op
© 2016 - 2021 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel