Mei 2018 - Lente

 

De maandchallenge van de maand mei had ik al een beetje aangekondigd en ligt nogal voor de hand....

LENTE!!!

Een lekkere makkelijke challenge deze maand. Makkelijk omdat het zo veelzijdig is. Je kunt gaan voor macrofotografie, natuur, dieren, portretten, stadsgezichten, wat dan ook, als het maar alles met de Lente te maken heeft. Het frisse, lieve, ontluikende van de lente moet in de beelden naar voren komen. Dat is de enige eis. En makkelijk is het omdat het gewoon voorhanden is! 

Zorg voor een pakkend beeld, ga eens buiten je comfortzone, kies eens een ander standpunt, ga niet voor standaard maar zorg dat je opvalt. Alleen dan zul je punten scoren bij de jury.
En ik kan jullie ook alvast verklappen dat het de laatste keer is dat we met een meerkoppige jury werken. Na een jaar ga ik de challenge in een ander vat gieten, zodat ik er zelf iets minder werk aan heb, maar zodat het nog steeds erg leuk blijft voor jullie om mee te doen. Maar daarover later meer.

Dus... ga lekker aan de slag en zorg dat je uiterlijk 25 mei 2018 maximaal drie foto's stuurt naar fotoclub @in2pictures.nl (geen spatie). Zorg dat je je foto's niet te klein verstuurd, dat is zonde van de kwaliteit. 

Succes!!

 

© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel