De Uitslag - Maandchallenge September 2018 - Reflecties

En de winnaar is...... Pim Eijlders!!

Het thema reflectie had niet beter vastgelegd kunnen worden dan in jouw foto. Waarschijnlijk was je gewoon onderweg naar je werk (jou kennende heb je bijna altijd je camera bij je) toen je dit tafereeltje zag. Een spiegeling in een elektriciteitskast. Hoe simpel kan het zijn? Maar de uitvoering is zo goed en het licht in de foto maakt het helemaal af. Van harte gefeliciteerd met deze eerste plek!!Met 43 punten in totaal ben je de absolute favoriet, ook zonder mijn punten zou je ruimschoots gewonnen hebben.

De tweede plek is voor Jolanda Kooiker en hoe ontzettend leuk vind ik dat. Ik heb de namen er zojuist pas echt bij gepakt, dat is misschien wel goed om even te vertellen. Ik probeer de foto's vanuit de mail zo ongezien als mogelijk op te slaan (sommige foto's herken ik wel aan de personen of van de persoonlijke tijdlijn als ik iemand volg, maar deze dus niet). Ik wist dus echt niet dat deze foto van jou was. Je hebt pas de driedaagse workshop digitale fotografie afgerond en nu presteer je dit!!!! Wauw, heel mooi uitgevoerd. Gefeliciteerd.

En dan de derde plaats is voor nog zo'n topper!! Deborah Valerie, een naam die we wel eens vaker voorbij zien komen. Onlangs postte je nog een geweldige serie macrofoto's en nu sta je weer in de top 3, echt heel erg goed van je!!Van harte gefeliciteerd met je derde plaats. Ik heb de foto geen sterren gegeven omdat ik de bewerking deze keer een beetje te veel vond afleiden, maar dat is uiteraard heel persoonlijk. Er waren dus heeeeeel veel mensen die je bewerking en de foto prachtig vonden en daar gaat het om! Van harte!!

Vierde is de foto van Anouk Anouk, een prachtige foto echt met maar liefst 27 punten beoordeeld. Noorwegen Anouk??

En de vijfde plek met 23 punten is voor Sabrine van der Linden met haar foto van de wolkenreflectie in het gebouw. Deze foto zou niets zijn zonder deze reflectie en dus past de foto perfect in dit thema. Heel goed gedaan. Ook jou zag ik van de week nog en ook toen wist ik echt niet dat deze foto van jou was.

En dan de poed(z)elprijs voor Cynthia van Zwieten.... ik moet je even noemen hoor Cynthia. Vorige maand had ik er -doordat er weinig inzendingen waren- voor gekozen om geen top 5 maar een top 3 te maken en toen werd je vierde. Nu heb ik wel een top 5 en nu wordt je 6e, dat is toch flauw he... Maarrrrr... wat goed!! Je bent zesde!! Wees trots op jezelf.

Ik hoop dat jullie weer heel erg genoten hebben van het fotograferen en beoordelen deze maand. Ik in ieder geval wel!! Volgende maand gaan we er weer een feestje van maken met hopelijk weer heel veel inzendingen!!

Iedereen bedankt voor jullie inzendingen!! Ook als je geen punten hebt deze keer, geef nooit op. Zo zaten de winnaars van vandaag vorig jaar ook en kijk nu eens!!

Zet door, geef nooit op en geniet vooral van wat je aan het doen bent. Want dat is tenslotte waarom het gaat als je een hobby uitoefent!!

© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel