De Uitslag - Maandchallenge November 2018 - Architectuur

RAPPAPAAAAA...... tromroffels....

De uitslag van de maandchallenge is bekend. ARCHITECTUUR was de opdracht. Jullie vonden het moeilijk en ik vraag mij af waarom, want de resultaten zijn echt werkelijk geweldig!! Jullie hebben mij enorm verbaasd. Ook deze keer zie ik weer nieuwe namen in de challenge, dus ik heb besloten de maandchallenge volgend jaar toch door te zetten, al gaan we nog wel even samen brainstormen over de vorm ervan.

Maar... back to business. Want we hebben een winnaar...
En wel eentje die zich zo vanaf deze zomer steeds een beetje meer in de kijker speelt, van net buiten de top 5 naar in de top 5, in de top 3 en nu dus op 1. 
Cynthia van Zwieten, wat ben ik ongelofelijk trots op jou. Je kwam aan het begin van de zomer voor personal coaching naar mij toe en sindsdien heb je zo'n beetje iedere workshop gevolgd die je kon en moet je zien waar het je brengt. Echt bizar wat een ontwikkelingen je hebt doorgemaakt.
Jouw foto van de kubuswoningen is een veelgemaakte foto (getuige het feit dat hij al twee keer in deze challenge zat). Ik zit op veel fotografieforums en deze compositie komt vaker voor, vandaar dat je van mij 4 van de 5 sterren kreeg. Maarrrrrr... jouw uitvoering is briljant. De kleuren geel en blauw werken sowieso heel goed samen. De strak blauwe lucht en het frisse geel in deze ragscherpe compositie zorgen voor een geweldig mooi beeld. Een terechte winnaar! Van harte gefeliciteerd.
Oh ja, je kreeg 16 duimpjes, 8 hartjes en 4 sterren, wat jou dus 36 punten oplevert en daarmee sta je op eenzame hoogte.

Topper nummer 2 is Jacqueline Kieft, zij maakte deze mooie foto van "de netkous", ook hier een veel gefotografeerd onderwerp, maar ook hier op een prachtige eigen manier. Een mooi laag standpunt in groothoek (als ik het goed zie) en een mooie bewerking. Goed gedaan. Omdat ik het beeld iets te vaak gezien heb, ben ik er eigenlijk (onterecht) voorbij gescrollt, sorry, geen punten van mij dus. 
Maar je kreeg 17 duimpjes en 6 hartjes (29 punten), mijn gebrek aan sterren had geen invloed gehad op je tweede plaats gelukkig. Van harte gefeliciteerd met deze prachtige plaat.

Topper nummer 3 is ook van Jacqueline Kieft, wauw, gewoon twee keer in de top 3 dat is best een hele knappe prestatie. Deze foto viel mij dus meteen op en kreeg van mij 5 sterren. Wat een prachtige strakke plaat van een icoon uit Rotterdam. Heel mooi uitgevoerd en een echte anders dan anders foto. Top gedaan. Je kreeg voor deze foto 13 duimpjes, 4 hartjes en dus 5 sterren van mij! Totaal 26 punten!

Topper nummer 4 is van Pim Harryson. Ik was meteen geïntrigeerd door dit beeld. Je blijft ernaar kijken en je afvragen wat het is wat je ziet. Het is echt prachtig. Dit was de eerste foto die meteen 5 sterren van mij kreeg, als ik er 10 kon geven dan waren het er 10 geweest. Ik vind het een zeer verrassend beeld. Ik wil er dan ook alles over weten. Deze foto kun je zo verkopen om ergens in een groot kantorenpand in 3 bij 5 meter groot aan de muur te hangen. Echt heel strak. Knap gedaan.
Jouw foto kreeg 8 duimpjes, 4 hartjes en 5 sterren, dus 21 punten totaal.

Topper nummer 5 is van Chantal Thijssen, volgens mij een nieuwe naam, of vergis ik mij? En wat een entree.... wat een prachtige kaarsrechte en strakke foto. Ik vind de compositie prachtig, de diepte is heerlijk en hij is echt ragscherp. Super goed gedaan. Minpunt is de lichte auto rechtsvoor, maar daar kan niemand iets aan veranderen. Die haalt de foto net uit balans. Maar echt fantastisch gedaan! Gefeliciteerd met je top 5 plaats! Jij kreeg 7 duimpjes, 3 hartjes en 4 sterren, dus 17 punten totaal.

Ik ben zoals ik al zei enorm onder de indruk van jullie foto's, ik had dat zelf echt niet beter gekund, aangezien architectuur niet echt mijn ding is. Maar zelfs bij mij is het door jullie foto's toch gaan kriebelen, misschien moet ik er toch maar eens op uit! Haha...

Ik wil nog even speciale aandacht vragen voor een niet ingezonden foto en ik denk een gemiste kans. Nieuwkomer Nico Stam plaatste gisteren namelijk een waanzinnige foto op de tijdlijn. Dit was te laat voor de challenge, maar de reacties zijn niet mals. Iedereen is ervan onder de indruk. Dus voor een aanmoedigende vermelding Nico... een prachtfoto is het!

IEDEREEN WEER BEDANKT. MORGEN DE ONTHULLING VAN DE EINDEJAARSCHALLENGE. 

STAY TUNED!!

© 2016 - 2023 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel