Driedaagse Complete Workshop Digitale Fotografie

Online Workshops & Coaching | Workshops & Excursies | Agenda | Fotoreizen | Personal Coaching | Maatwerk | Tips & Tricks | Fotoclub | Cadeaukaart

Wanneer je af wilt van de automatische stand en echt wilt leren fotograferen dan is deze driedaagse workshop helemaal voor jou bedoeld. Niemand koopt een mooie camera om alleen op de automatische stand te fotograferen, dan kun je net zo goed met je telefoon foto's maken of met een eenvoudige compactcamera. 

Deze driedaagse workshop bestaat uit drie onderdelen:

- Basis Digitale Fotografie

- Vervolg Digitale Fotografie, leren fotograferen op M

- The Finishing Touch 

Basis Digitale Fotografie: Tijdens deze driedaagse complete workshop leer je op de eerste dag je camera goed kennen. We bespreken de verschillende knoppen op de camera, leren scherpstellen, we bespreken de objectieven die bij de camera horen en gaan uitgebreid in op de belichtingsdriehoek.

Leren fotograferen op M: Tijdens de tweede dag leer je de kunst van het fotograferen op M zodat je handmatig je camera kunt instellen. Hierdoor heb je volledige grip op je foto's. We gaan nog iets dieper in op de begrippen Diafragma, Sluitertijd en ISO.

En ten slotte "the Finishing Touch"! Tijdens de laatste dag van deze combi-workshop gaan we dieper in op onder andere compositie en standpunt en bespreken we wat een foto spannender maakt. In combinatie met de geleerde technieken tijdens de eerste twee dagen bereik je met deze driedaagse workshop echt een compleet plaatje. De ultieme manier om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens alle drie de dagen wordt 's ochtends de theorie behandeld en gaan we in de middag in de praktijk oefenen. Door direct te oefenen krijg je veel sneller grip op de theorie van de ochtend.
 

Wat leer je in deze workshop?

 • je leert je camera kennen
 • scherpstellen
   
 • fotograferen zonder de automaat te gebruiken
   
 • uiteindelijk handmatig instellen van je camera
   
 • het gebruik van de belichtingsdriehoek wordt uitvoerig besproken (diafragma, sluitertijd, iso)
   
 • kijken en zien van fotografische mogelijkheden
   
 • standpunt en compositie
   
 • veel plezier beleven aan het fotograferen

Wat zijn je vaardigheden voor deze workshop?

De workshop is geschikt voor beginnende fotografen die nog niets van hun camera weten, maar ook zeker voor mensen die al langer fotograferen maar toch steeds tegen problemen aan blijven lopen. Je krijgt tijdens deze workshops van A tot Z inzicht in de begrippen die belangrijk zijn in de fotografie. Dit geeft je weer nieuwe inzichten en het zal je fotografie naar een hoger niveau tillen!

Wat heb je nodig voor deze workshop?

- digitale spiegelreflex camera of een systeemcamera die handmatig instelbaar is
- als je het nog hebt dan graag de handleiding van je camera
- alle lenzen die passen op je camera
- een volle batterij
- een leeg geheugenkaartje
- bij slecht weer een paraplu/regenjas en een regenhoes voor je camera (een pedaalemmerzak voldoet ook)
- kleding en schoenen die vies mogen worden (we blijven niet altijd op de gebaande paden)

575B0355.jpg575B0360.jpg

De workshop is geschikt voor personen vanaf 14 jaar. Regelmatig doen ook jonge mensen mee met deze workshops, aangezien fotografie steeds populairder wordt bij de jeugd. De workshop is heel laagdrempelig en interactief.


Dit is een driedaagse workshop welke op drie zondagen gegeven wordt. We starten de dag om 10:30 uur in de studio van in2pictures.nl fotografie in Hoogvliet en de dag eindigt om 16:00 uur. In de ochtend wordt de theorie besproken welke we in de middag (het liefst buiten) in de praktijk gaan brengen. Het is dus een erg interactieve workshop. 

LEREN DOOR TE DOEN!! Dat is het motto!

Aantal deelnemers

De workshop gaat door bij een minimum van 6 deelnemers, het maximum aantal deelnemers is 10. 

Waar en wanneer?

Locatie: Studio in2pictures.nl fotografie in Hoogvliet en buiten in de buurt van de studio 

Tijdstip: 10:30 - 16:00 uur 
De data van deze workshop vind je onderaan deze pagina. 

**Mocht je vorig jaar een onderdeel van deze workshop gemist hebben en wil je alleen dat ene onderdeel nog volgen en dus niet de volledige driedaagse meedoen? Stuur mij dan even een e-mail, dan kan ik kijken of ik daar een mouw aan kan passen.**

Betaling

De prijs van deze Driedaagse Complete Workshop Digitale Fotografie is 195 euro

Voor deze workshop geldt een aanbetaling van 50 euro. Het bedrag wat je bij de reservering vermeld ziet staan is dus een gedeelte van de prijs van de workshop. De totaalprijs wordt er altijd direct bij vermeld.

De aanbetaling kun je voldoen door onderstaande reservering te voltooien en direct via Klarna te betalen. Je kiest bij Klarna zelf de gewenste betaalmethode. Ook wanneer je kiest voor “achteraf betalen via Klarna”, wordt de aanbetaling voor deze workshop direct geïnd, zoals aangegeven in onze algemene voorwaarden. 
Voor het restantbedrag voor de geboekte workshop/excursie wordt 14 dagen voor aanvang van de workshop een betaalverzoek per mail verzonden. De restbetaling dient uiterlijk een week voor aanvang van de workshop/excursie voldaan te zijn.

Annuleringsvoorwaarden:

Wanneer een workshop/excursie door de deelnemer geannuleerd wordt tot 14 dagen voor aanvang van de workshop dan wordt 50% van de totaalprijs van de workshop/excursie in rekening gebracht, met een minimum van 25 euro.
Wanneer een workshop/excursie door de deelnemer geannuleerd wordt binnen 14 dagen voor aanvang van de workshop of wanneer je niet komt op de afgesproken datum en tijd, dan wordt 100% van de totaalprijs van de workshop/excursie in rekening gebracht.

Aanmelden

Je kunt je middels onderstaande link aanmelden.

Sorteer op
© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel