Beeldbewerking met Photoshop en Lightroom

Online Workshops & Coaching | Workshops & Excursies | Agenda | Fotoreizen | Personal Coaching | Maatwerk | Tips & Tricks | Fotoclub | Cadeaukaart

Nabewerking van je foto's is een bijna onmisbaar deel van fotografie. Ook toen er nog analoog gefotografeerd werd was er sprake van fotobewerking. Die kennis en ontwikkeling is er sindsdien alleen maar beter op geworden. Zeer goede nabewerkingsprogramma's die onmisbaar zijn voor iedere (hobby)fotograaf zijn Adobe Ligthroom en Adobe Photoshop. 

Wat is het verschil tussen Lightroom en Lightroom classic? En kan ik beter met Photoshop of met Lightroom werken?

Wat het verschil is tussen beide programma's en wat voor jou de voor- en nadelen kunnen zijn leg ik je hier uit. Klik even door via deze banner:

welk fotobewerking programma past bij mij? Adobe Photoshop Lightroom Classic in2pictures fotoschoot

Welke Beeldbewerkingsworkshops biedt in2pictures?

LIGHTROOM (Cloud based versie)

! lees eerst via de banner hierboven wat de verschillen zijn tussen de programma's!

 In de workshop Lightroom leer je het bewerken van je foto's via het Adobe Lightroom platform. In dit platform werk je altijd vanuit de cloud, maar wel op een desktopversie. 

Je kunt deze workshop in een groep volgen of privé.

De workshop wordt verdeeld in twee momenten van 2 uur. In de priveworkshop kun je zelf je moment kiezen. De groepsworkshop vind op een bepaald moment plaats, meestal in de avonduren.

LIGHTROOM CLASSIC

! lees eerst via de banner hierboven wat de verschillen zijn tussen de programma's!

In de workshop Lightroom Classic leer je hoe je werkt met je catalogus, hoe je het beste je foto's organiseert en beoordeeld. Daarnaast wordt uiteraard veel tijd besteed aan het bewerken van je foto's.

Je kunt deze workshop in een groep volgen of privé.

Deze workshop vergt meer tijd, hiervoor plan ik twee momenten van 3 uur in. In de priveworkshop kun je zelf je moment kiezen. De groepsworkshop vind op een bepaald moment plaats, meestal in de avonduren.

BASIS ADOBE PHOTOSHOP

! lees eerst via de banner hierboven wat de verschillen zijn tussen de programma's!

De workshop Photoshop gaat diep in op het gedetailleerd aanpassen van je foto's. Het begint echter bij de basis, het leren kennen van de interface van Photoshop is al een aardige klus. We gaan leren werken met lagen en maskers en het samenvoegen van foto's.

Je kunt deze workshop in een groep volgen of privé.

Adobe Photoshop is een uitgebreid programma, het leren ervan kost dus tijd. Maar laat je daar niet door ontmoedigen. Als je het eenmaal beheerst dan wil je niet meer zonder. Voor deze workshop plan ik twee momenten van 3 uur in. In de priveworkshop kun je zelf je moment kiezen. De groepsworkshop vind op een bepaald moment plaats, meestal in de avonduren.

MASTER

Als je na de basisworkshops verder wilt dan is dat mogelijk via deze Master. De Master kun je boeken voor alle bovengenoemde programma's. Je geeft vooraf aan waar je graag mee verder wilt en ik regel een daarop aangepaste les voor je.  Je boekt een periode van minimaal 2 uur waarin we aan jouw specifieke vragen werken. Je kunt deze workshop in een zelfgekozen groep volgen of privé.

 

Workshop Adobe Lightroom cloudversie in2pictures fotoschool Basis workshop Adobe Photoshop & Lightroom - in2pictures.nl fotografie  

Workshop Basis Adobe Photoshop in2pictures. fotoschool Master beeldbewerking Adobe Lightroom Photoshop in2pictures fotoschool

 Adobe Photoshop actionpacks en Lightroom presets 

 

 

 

© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel