Beeldbewerking met Photoshop en Lightroom

Workshops & Excursies |  Fotoreizen | Personal Coaching | Maatwerk | Tips & Tricks | Fotoclub | Cadeaukaart


Home Beeldbewerking | Beeldbewerking Lightroom (cloudversie) | Basis workshop Photoshop en Lightroom Classic |MASTER Beeldbewerking

Nabewerking van je foto's is een bijna onmisbaar deel van fotografie. Ook toen er nog analoog gefotografeerd werd was er sprake van fotobewerking. Die kennis en ontwikkeling is er sindsdien alleen maar beter op geworden. Zeer goede nabewerkingsprogramma's die onmisbaar zijn voor iedere (hobby)fotograaf zijn Adobe Ligthroom en Adobe Photoshop. 

Wat is het verschil tussen Lightroom en Lightroom classic? Heb ik Photoshop nodig of niet?

Wat het verschil is tussen beide programma's en wat voor jou de voor- en nadelen kunnen zijn leg ik je hier uit. Klik even door via deze banner:

welk fotobewerking programma past bij mij? Adobe Photoshop Lightroom Classic in2pictures fotoschoot

Welke Beeldbewerkingsworkshops biedt in2pictures?

LIGHTROOM (Cloud based versie)

 In de workshop Lightroom leer je het bewerken van je foto's via het Adobe Lightroom platform. In dit platform werk je altijd vanuit de cloud, maar wel op een desktopversie. 

Je kunt deze workshop in een groep volgen of privé vanuit je eigen woonkamer of in de in2pictures fotoschool.

De workshop wordt verdeeld in twee momenten van 2 uur. In de priveworkshop kun je zelf je moment kiezen. De groepsworkshop vindt op een bepaald moment plaats, meestal in de avonduren.

LIGHTROOM CLASSIC & ADOBE PHOTOTHOP

Het programma Ligthroom Classic wordt bij de in2pictures fotoschool altijd gecombineerd met het programma Adobe Photoshop. In de workshop het Lightroom Classic deel leer je hoe je uitgebreid je foto's voorbewerkt voordat je in Photoshop de finishing touch toevoegd. Je leert hoe je in Lightroom Classic werkt met je catalogus, hoe je het beste je foto's organiseert en beoordeeld. Daarnaast wordt uiteraard veel tijd besteed aan het bewerken van je foto's.

Adobe Photoshop gaat diep in op het gedetailleerd aanpassen van je foto's. Het begint echter bij de basis, het leren kennen van de interface van Photoshop is al een aardige klus. We gaan leren werken met lagen en maskers en het samenvoegen van foto's.

Je kunt deze combi-workshop in een groep volgen of privé.

Deze combi-workshop vergt meer tijd, hiervoor plan ik vijf momenten van 3 uur in. In de priveworkshop kun je zelf je moment kiezen. De groepsworkshop vindt op een bepaald moment plaats, meestal in de avonduren.

MASTER

Als je na de basisworkshops verder wilt dan is dat mogelijk via deze Master. De Master kun je boeken voor alle bovengenoemde programma's. Je geeft vooraf aan waar je graag mee verder wilt en ik regel een daarop aangepaste les voor je.  Je boekt een periode van minimaal 2 uur waarin we aan jouw specifieke vragen werken. Je kunt deze workshop in een zelfgekozen groep volgen of privé.

 

  

 

 

 

© 2016 - 2023 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel