Master Beeldbewerking

HomHome | Beeldbewerking met Photoshop en Lightroom | Basis workshop Photoshop en Lightroom |MASTER Photoshop en Lightroom

Voor de Master Photoshop en Lightroom wordt verwacht dat je al ervaring hebt met beide programma's. Ondanks de kennis die je hebt ben je op zoek naar verdieping. 

Op een moment naar keuze gaan we samen of met een door jezelf of door mij samengesteld klein groepje aan het werk om je verder te ontwikkelen. Je mag vooraf zelf aangeven wat je wilt leren of je laat het programma aan mij over. 

Je boekt hiervoor minimaal twee uur aansluitend en naar wens kan dit herhaalt worden.

Wat leer je in deze workshop?

  • je leert foto's next level te bewerken met behulp van Adobe Photoshop en Lightroom
  • non-destructief bewerken van je foto's
     
  • je maakt een stappenplan om vooraf te bepalen wat de slimste werkwijze is.

Wat zijn je vaardigheden voor deze workshop?

Voor deze MASTER is ervaring met Adobe Photoshop en Lightroom verplicht.

Je moet voorafgaand aan de Vervolg Workshop de Basis Workshop Photoshop en Lightroom bij in2pictures gevolgd hebben. Heb je elders vergelijkbare workshops gevolgd? Ook dan mag je deze master volgen. De vraag is dan alleen of je gecombineerd kan worden met andere deelnemers omdat je ervaring en kennis kan afwijken, neem daarom vooraf even contact met mij op. De instructie wordt door mij gegeven op een iMac, maar Adobe werkt op een gewone PC hetzelfde als op de iMac. Je neemt je eigen computer/laptop mee.

Ik werk in deze workshop met Photoshop CC en Lightroom Classic CC. Middels een maandelijks Adobe abonnement blijft Photoshop up-to-date. Wanneer je met een oude versie van Photoshop werkt zou het kunnen zijn dat bepaalde zaken niet zijn ge-update en daarom niet of anders werken. Ik zal je daar zo veel mogelijk mee proberen te helpen.

Wat heb je nodig voor deze workshop?

- een eigen laptop of computer welke je mee kunt nemen naar onze fotostudio
- een harde schijf of usb stick om snel bestanden aan elkaar te kunnen overdragen
- Adobe Photoshop CC en Lightroom Classic CC moeten op je eigen laptop/computer aanwezig zijn. Wanneer je een verouderde versie gebruikt dan kan het zijn dat sommige bewerkingen niet mogelijk zijn.

Aantal deelnemers

Wil je deze MASTER samen met iemand volgen, dan kan dat wanneer er meerdere aanmeldingen zijn. Zijn er geen anderen gegadigden dan wordt het een 1 op 1 workshop. 
Als je sowieso graag 1 op 1 les krijgt dan mag je dit uiteraard aangeven.

In eerste instantie wordt 2 uur ingepland. Wanneer je behoefte hebt aan extra uren dan is dat ten alle tijde mogelijk. Het tarief wordt ook voor een vervolgafspraak bepaald door het aantal deelnemers.

Waar en wanneer?

Locatie: in de studio van in2pictures.nl fotografie in Hoogvliet

Tijdstip: De datum en tijd waarop deze MASTER gegeven wordt is variabel. Wij bepalen samen wanneer dit zal zijn. Vaak kan dit al op korte termijn, zeker wanneer je alleen wilt komen. De MASTER mag ook op een dinsdag, woensdag of donderdagavond gepland worden, maar de start zal niet later zijn dan 19:00 uur.

Betaling

Let op de betaalvoorwaarden zijn gewijzigd per 1 oktober 2019!

De prijs van deze Master Photoshop en Lightroom is afhankelijk van het aantal personen.

2 uur voor 130 euro p.p bij 1 persoon 

2 uur voor 100 euro p.p bij 2 personen 

2 uur voor 85 euro p.p bij 3 personen 

2 uur voor 70 euro p.p bij 4 personen

Geef je wensen voor het aantal deelnemers aan in de omschrijving bij het reserveren aub.

Voor deze workshop geldt een aanbetaling van 50 euro. Het bedrag wat je bij de reservering vermeld ziet staan is dus een gedeelte van de prijs van de workshop. De totaalprijs wordt nader bepaald aan de hand van het aantal deelnemers.

De aanbetaling kun je voldoen door onderstaande reservering te voltooien en direct via Klarna te betalen. Je kiest bij Klarna zelf de gewenste betaalmethode. Ook wanneer je kiest voor “achteraf betalen via Klarna”, wordt de aanbetaling voor deze workshop direct geïnd, zoals aangegeven in onze algemene voorwaarden. 
Voor het restantbedrag voor de geboekte workshop/excursie wordt 14 dagen voor aanvang van de workshop een betaalverzoek per mail verzonden. De restbetaling dient uiterlijk een week voor aanvang van de workshop/excursie voldaan te zijn.

Annuleringsvoorwaarden:

Wanneer een workshop/excursie door de deelnemer geannuleerd wordt tot 14 dagen voor aanvang van de workshop dan wordt 50% van de totaalprijs van de workshop/excursie in rekening gebracht, met een minimum van 25 euro.
Wanneer een workshop/excursie door de deelnemer geannuleerd wordt binnen 14 dagen voor aanvang van de workshop of wanneer je niet komt op de afgesproken datum en tijd, dan wordt 100% van de totaalprijs van de workshop/excursie in rekening gebracht.

Reserveren:

Tijdens de aanmelding kun je aangeven of je de MASTER graag alleen wilt volgen of dat je de MASTER graag zou willen delen met anderen. Houdt er wel rekening mee dat wanneer je je tijd deelt, de lesstof bij iedereen moet aansluiten en daarom voornamelijk bepaald wordt door mij. Uiteraard wordt dit wel vooraf overlegd.

Je reserveert door hieronder de aanbetaling te voldoen. Als je aangegeven hebt de master liefst met iemand te delen, dan wordt er door mij een oproep geplaatst via social media. Anderen kunnen zich hier dan eventueel bij aansluiten.

Aanmelden

Je kunt je middels onderstaande link aanmelden.

 

 

© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel