Fotostudio

Home | FotoshootsFotoproducten | Pasfoto's | Cadeaukaart

in2pictures stopt met fotoshoots!

Aan alles komt een keer een einde zo ook aan mijn carrière als portretfotograaf. Met veel plezier heb ik dit tien jaar lang gedaan maar een creatief brein heeft ook afwisseling nodig. Het zal niemand ontgaan zijn dat ik de afgelopen jaren mijn horizon verbreed heb. Ik heb inmiddels ook een fotoschool en mijn man en ik hebben een super leuke winkel SwietArts genaamd. 

Niemand kan alles tegelijk en dat geldt ook voor mij en dus heb ik de keuze gemaakt om per direct te stoppen met de fotoshoots en mij meer te richten op onze winkel en mijn fotoschool.

Alle shoots die gepland staan gaan gewoon door, ook voor degenen die een combi reportage geboekt hebben en waarvan de newbornshoot nog moet plaatsvinden (of mij recent nog gemaild hebben voor een newbornreportage).

Tot slot wil ik IEDEREEN die ooit bij mij een fotoshoot gedaan heeft bedanken daarvoor. Dankzij jullie kon ik dit mooie beroep uitoefenen, ik heb geen dag spijt van de keuze die ik tien jaar geleden maakte. De keuze die ik nu gemaakt heb voelt hetzelfde en ik hoop op ieders begrip hiervoor. 

Ik wens jullie het beste en graag tot ziens bij de in2pictures Fotoschool of SwietArts!

Hoe nu verder?

- ben je onlangs nog geweest voor deel 1 van je combi-reportage dan kun je via een e-mail een afspraak maken voor deel 2 van je combi-reportage

- heb je mij recentelijk nog een mail gestuurd met een verzoek voor een fotoreportage dan plannen we die afspraak alsnog in

- heb je een cadeaubon voor een fotoshoot in je bezit, dan kun je deze tot 1 september 2021 nog verzilveren. Vergeet dit niet.

- fotoshoots die geweest zijn worden natuurlijk gewoon opgeleverd zoals afgesproken. Ook de harmonicaboekjes worden gewoon gemaakt

- fotoproducten zoals ClickBlocks blijven via in2pictures bestelbaar

- DE MINI KERSTSHOOTS GAAN WEL DOOR!!

 

Heb je vragen??

Stel mij de vragen die je hebt liefst per e-mail, telefonisch ben ik niet altijd even goed bereikbaar.

© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel