Zwangerschapsfotografie

Home | FotoshootsFotoproducten | Pasfoto's | Cadeaukaart

Corona maatregelen

Voor de momenteel geldende maatregelen rondom COVID-19 kijk je voordat je gaat reserveren op DEZE LINK!

Tijdens je zwangerschap is je lichaam op haar mooist. Prachtige rondingen en een klein wonder in je buik. Langzaam groeit je buik en daar mag je heel erg trots op zijn. Het is niet vanzelfsprekend dat je zwanger wordt. Het is een voorrecht om dit te mogen beleven. Het is dan ook geweldig mooi om deze periode in je leven te laten fotograferen. Iedere zwangerschap is uniek en mooi op z'n eigen manier. Vergelijk jezelf nooit met anderen maar geniet van je lichaam en alle veranderingen die daarbij horen. 

Het leuke van in2pictures.nl fotografie is dat je niet alleen een zwangerschapsreportage kunt boeken maar je kunt ook kiezen voor een combireportage. In dat geval kom je na de zwangerschap terug voor een newbornreportage tegen een sterk gereduceerd tarief. De ultieme combinatie om niets te missen in deze bijzondere periode. Meer informatie hierover vind HIER.

In onze gezellige fotostudio word je geheel privé gefotografeerd. De fotostudio is rondom helemaal afgesloten, er kijkt dus nooit iemand mee. Hierdoor kun je je helemaal vrij voelen en de foto's die jij mooi vindt  laten maken in een ontspannen sfeer. 
Aan het begin van de fotoshoot bespreek ik samen met jou je wensen, bekijken we voorbeelden en gaan we bedenken wat we kunnen realiseren. 
Je mag je eigen inbreng aangeven en als je helemaal geen ideeën hebt dan ben ik er om je te begeleiden. De doeken die ik vaak op de foto's gebruik zijn in de studio aanwezig. Je zorgt wel zelf voor kleding, denk daarbij heel eenvoudig en kies dingen die je leuk vindt. Wat heel praktisch is zijn hemdjes, bijvoorbeeld in wit en zwart maar een kleurtje kan ook. Zwierige of kanten/transparante kleding doet het ook erg goed op de foto en vergeet ook je lingerie niet. Je partner en eventuele kinderen uit je gezin mogen er bij op de foto. Het is handig om voor hen ook donkere en lichte kleding mee te nemen.

Er wordt vaak gevraagd wat de beste tijd is voor een zwangerschapsreportage. Mijn advies is om dit rond de 7 maanden zwangerschap te doen maar dat is uiteraard voor iedereen persoonlijk. De een heeft met 6-7 maanden nog maar een heel klein buikje en de ander voelt zich met 5 maanden al erg rond. Het gaat erom dat je goed kunt zien dat je zwanger bent en dat jij je goed voelt. Natuurlijk wil je ook niet te laat zijn met de reportage, sommige vrouwen bevallen eerder dan gepland, vandaar mijn advies voor een fotoshoot rond de 7 maanden, maar zoals gezegd, dat beslis je helemaal zelf.

Wij geven je hieronder de mogelijkheid om te kiezen hoe uitgebreid je je zwangerschapsreportage wilt hebben. Bedenk goed dat bij het MINI en het BASIS pakket de mogelijkheden beperkter zijn dan bij het TOTAAL pakket. 

Het MINI Pakket
- een MINI pakket boek je wanneer je alleen maar even een paar mooie foto's wilt. In 20 minuten schieten we dan een aantal foto's met 1 achtergrond en 1 kledingsetje. Het eindresultaat is 10 foto's digitaal plus 10 foto's in een Harmonica fotoalbum.

Het BASIS Pakket
- het BASIS pakket is iets uitgebreider. We hebben 45 minuten de tijd en je mag één keer van achtergrond en kledingsetje wisselen. Het eindresultaat is hier 20 foto's digitaal plus 10 foto's in een Harmonica fotoalbum.

Het TOTAAL Pakket
- in het TOTAAL pakket heb de meeste mogelijkheden. Je kun 3 verschillende achtergronden en kledingsetjes kiezen en we hebben maar liefst anderhalf uur de tijd om foto's te maken. Het eindresultaat is 30 foto's digitaal plus 10 foto's in een Harmonica fotoalbum.

Alle Pakketten en Fotoalbums in 1 duidelijk overzicht, klik HIER!

Wil je graag de Combi Zwanger & Newborn reportage boeken dan kan dat alleen in het TOTAAL pakket (meer informatie hierover vind je in het hoofdstuk Combi Zwanger & Newbornfotografie).

Gratis fotoalbum

Bij al onze fotoshoots ontvang je een GRATIS Harmonica fotoalbum. Dit is een album van 10x15 cm waar 10 foto's in passen. De kleur van de linnen cover mag je zelf kiezen. Maar er zijn nog een aantal andere fotoalbums die je bij een fotoshoot kunt bestellen. We hebben een aantal prachtige albums in verschillende maten en ook nog eens tegen mooie prijzen. Neem eens een kijkje op onze fotoalbum pagina.

Hieronder kunt u online reserveren

Maak een keuze uit onderstaande beschikbare fotoshoot pakketten. klik op reserveren voor meer informatie en om desgewenst direct uw fotoshoot online te reserveren. 

Sociale media en advertenties

De fotograaf is ten alle tijde eigenaar van de gemaakte foto's. De voltooide digitale foto's worden in de meeste gevallen aan de opdrachtgever verstrekt voor privé gebruik, afhankelijk van de gemaakte afspraken. Het is niet de bedoeling dat met de foto's meegedaan wordt met fotowedstrijden of dat ze verstrekt worden aan derden voor reclamedoeleinden zonder overleg met de fotograaf.

De foto's kunnen door in2pictures.nl fotografie altijd gebruikt worden op social media en/of voor reclameuitingen zoals folders of advertenties. Mocht u dit niet willen dan kunt u dit tijdens het maken van de reservering aangeven. Wilt u achteraf de foto's liever niet of niet meer online hebben dan kunt u ons verzoeken om de foto's te verwijderen. Wij zullen dan kijken binnen welke mogelijkheden wij in alle redelijkheid aan uw verzoek kunnen meewerken. 
 

Betaling en annulering

Via onze website kun je eenvoudig reserveren. Je kunt de fotoshoot achteraf betalen met Klarna. De betaling wordt dan pas na de fotoshoot geïnd via Klarna. 
Mocht de fotoshoot onverhoopt door persoonlijke redenen niet door kunnen gaan of wanneer je niet aanwezig bent op de afgesproken tijd dan wordt er 25 euro annuleringskosten in rekening gebracht. Neem altijd even vooraf contact op met de fotograaf om te informeren naar de mogelijkheden om de afspraak eventueel te verplaatsen. 

 

 

Sorteer op
© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel