Combi Zwanger & Newbornfotografie

Home | FotoshootsFotoproducten | Pasfoto's | Cadeaukaart

Corona maatregelen

Voor de momenteel geldende maatregelen rondom COVID-19 kijk je voordat je gaat reserveren op DEZE LINK!

Veel stellen die hun zwangerschap door mij laten fotograferen willen daarna ook graag hun baby(’s) door mij op foto laten vastleggen. Speciaal voor deze mensen heb ik de combi zwanger- en newbornreportage bedacht. Dit zijn twee fotoshoots, zwanger en newborn, waarbij je een mooie korting op de prijs ontvangt.

Beide uitgebreide fotoreportages duren maximaal 1 1/2 uur en per reportage houd je uiteindelijk 30 digitale fotobestanden over, een superaanbod dus. De korting is maar liefst 50 euro

Elke zwangerschap is uniek en elke geboorte speciaal en bijzonder. Juist daarom is deze combireportage zo geweldig, het is een transformatie van een vrouw naar een moeder en van een man naar een vader. Zoals bij iedere zwangerschapsreportage overleg ik aan het begin van de fotoshoot wat jullie wensen zijn. Zo weet ik precies wat jullie wel en niet mooi vinden. Tips en kledingadvies vind je in het hoofdstuk zwangerschapsfotografie.

Het leuke van de combireportage is dat je bepaalde foto’s uit de zwangerschapsreportage terug kunt laten komen tijdens de newbornreportage. Zo creëer je een unieke serie foto’s. Jullie kiezen een paar foto’s (maximaal 3) uit de zwangerschapsreportage waarmee je zo’n combi zou willen maken. Met name de gespiegelde foto is erg populair. In de spiegeling is ze nog zwanger en op de bovenste foto poseert ze met de baby. Het is natuurlijk altijd afhankelijk van de baby of het lukt om de foto opnieuw te maken. Een newbornreportage verloopt namelijk veel minder gestructureerd dan een zwangerschapsreportage simpelweg omdat een newborn niet alles leuk vindt. Rust is belangrijk voor een mooie newbornreportage. Jullie baby staat op nummer 1, maar uiteraard doe ik mijn best om de door jullie gewenste beelden te creëeren.

Bij een combireportage is het de bedoeling dat je voor de newbornreportage terug bent geweest voordat je baby 3 maanden oud is. Ook bij deze reportages mogen de eventuele andere kinderen uit het gezin erbij op de foto.

De combi zwanger- en newbornreportage is uitsluitend als TOTAAL pakket te boeken. De opties MINI en BASIS zijn voor de combireportage dus vervallen. Wanneer je bijvoorbeeld de zwangerschapsreportage als MINI shoot wilt boeken en de newbornreportage als TOTAAL pakket dan kan dat wel, maar dan vervalt de combinatiekorting. Maar met deze prachtige kortingsaktie boek je je TOTAAL newbornreportage voor de prijs van een BASIS newbornreportage, dus waar wacht je nog op?

Gratis fotoalbum

Bij al onze fotoshoots ontvang je een GRATIS Harmonica fotoalbum. Dit is een album van 10x15 cm waar 10 foto's in passen. De kleur van de linnen cover mag je zelf kiezen. Mocht je niet het harmonica album willen maar een ander fotoboek dan kun je dit er uiteraard bij bestellen en dan ontvang je een korting van 12,50 euro op je bestelling. Bij de combi fotoshoot wordt vaak het Luxe fotoalbum met bewaarbox besteld. Dit is een fotoalbum van 30x30 cm met een foto op de cover. Het fotoboek wordt standaard geleverd met bewaarbox. Meer informatie over dit album vindt u HIER. Je kunt de twee fotoshoots dan in één fotoalbum combineren.

Hieronder kunt u online reserveren

LET OP! Indien u gebruik wilt maken van de Combi AKTIE Zwanger + Newborn dan reserveert u eerst de fotoshoot COMBI DEEL 1 ZWANGER en binnen 3 maanden na de geboorte de fotoshoot COMBI DEEL 2 NEWBORN. De zwangerschapsfotoshoot kost gewoon 225 euro (de normale TOTAAL pakket prijs), maar wanneer je binnen drie maanden na de geboorte terug komt met je baby dan kost de newbornreportage nog maar 175 euro! Een top deal dus! De € 50,00 KORTING van de Combi AKTIE wordt dus bij het reserveren van de tweede fotoshoot verekend. Heeft u eerst de normale zwangerschapsreportage geboekt en wilt u alsnog gebruik maken van de Combi AKTIE dan is dat geen enkel probleem. Indien u binnen 3 maanden na de geboorte een afspraak maakt voor de fotoshoot COMBI DEEL 2 NEWBORN dan ontvangt u de € 50,00 KORTING op uw reservering. 

  • Reserveer uw newbornreportage (in geval van een combishoot) daarom altijd via DEZE pagina op onze website. 

Alle Pakketten en Fotoalbums in 1 duidelijk overzicht, klik HIER!

Sociale media en advertenties

De fotograaf is ten alle tijde eigenaar van de gemaakte foto's. De voltooide digitale foto's worden in de meeste gevallen aan de opdrachtgever verstrekt voor privé gebruik, afhankelijk van de gemaakte afspraken. Het is niet de bedoeling dat met de foto's meegedaan wordt met fotowedstrijden of dat ze verstrekt worden aan derden voor reclamedoeleinden zonder overleg met de fotograaf.

De foto's kunnen door in2pictures.nl fotografie altijd gebruikt worden op social media en/of voor reclameuitingen zoals folders of advertenties. Mocht u dit niet willen dan kunt u dit tijdens het maken van de reservering aangeven. Wilt u achteraf de foto's liever niet of niet meer online hebben dan kunt u ons verzoeken om de foto's te verwijderen. Wij zullen dan kijken binnen welke mogelijkheden wij in alle redelijkheid aan uw verzoek kunnen meewerken. 

Betaling en annulering

Via onze website kun je eenvoudig reserveren. Je kunt de fotoshoot achteraf betalen met Klarna. De betaling wordt dan pas na de fotoshoot geïnd via Klarna. 
Mocht de fotoshoot onverhoopt door persoonlijke redenen niet door kunnen gaan of wanneer je niet aanwezig bent op de afgesproken tijd dan wordt er 25 euro annuleringskosten in rekening gebracht. Neem altijd even vooraf contact op met de fotograaf om te informeren naar de mogelijkheden om de afspraak eventueel te verplaatsen. 

Sorteer op
© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel