Newbornfotografie

Home | FotoshootsFotoproducten | Pasfoto's | Cadeaukaart

Corona maatregelen

Voor de momenteel geldende maatregelen rondom COVID-19 kijk je voordat je gaat reserveren op DEZE LINK!

Newborn fotografie.... dat is echt het allermooiste, leukste en liefste wat je kunt doen als fotograaf, althans dat vind ik. Die allerkleinste kindjes zijn zo mooi en puur, het grootste wonder ter wereld. Als fotograaf ga ik daarom uiterst zorgvuldig met deze kindjes om, geen onmogelijke poses maar baby's zoals baby's zijn.

Mijn fotostudio is geheel privé en kan, indien nodig, verwarmd worden. Er zijn de nodige accessoires zoals mandjes, kleden en achtergronden aanwezig. Eigen spullen meenemen mag altijd maar is dus niet persé nodig. Voor een newborn reportage nemen we de tijd, vandaar dat het MINI pakket niet mogelijk is. 
Het meest ideaal voor een newbornreportage is toch echt het TOTAAL pakket. We hebben dan simpelweg lekker de tijd. Tijd voor een knuffel of een flesje. Een voeding tijdens de fotoshoot is trouwens soms best handig. Het stelt de kleintjes gerust wanneer ze wat onrustig zijn. Bewaar de voeding dus gerust tot in de fotostudioHet BASIS pakket kan van pas komen wanneer je een kortere update wil. We moeten dan de situatie nemen zoals het komt, in dit geval is er eigenlijk geen tijd voor een flesje tussendoor.

Het MINI Pakket
- NIET MOGELIJK BIJ DEZE FOTOSHOOT

Het BASIS Pakket
- het BASIS pakket is iets uitgebreider. We hebben 45 minuten de tijd en je mag één keer van achtergrond en kledingsetje wisselen. Het eindresultaat is hier 20 foto's digitaal plus 10 foto's in een Harmonica fotoalbum.

Het TOTAAL Pakket
- in het TOTAAL pakket heb de meeste mogelijkheden. Je kun 3 verschillende achtergronden en kledingsetjes kiezen en we hebben maar liefst anderhalf uur de tijd om foto's te maken. Het eindresultaat is 30 foto's digitaal plus 10 foto's in een Harmonica fotoalbum.

Er wordt vaak gevraagd wanneer je het beste kunt komen met je baby, maar dat is heel persoonlijk. Ik noem een fotoshoot met een baby tot 3 maanden een newbornshoot. Maar rond de 1-3 weken zijn ze natuurlijk echte newborns. Dan zijn ze nog echt een beetje "verkreukeld" en lenig, ze vinden de foetushouding nog heel fijn.

Baby's van 2-3 maanden zijn al een stuk steviger. Ze krijgen al een beetje het gezichtje wat je later nog zult herkennen, kunnen soms al een beetje hun hoofdje omhoog houden en gaan al een beetje reageren op je stem en dus soms ook al lachen.

Bovenal is het belangrijk dat de gezondheid van moeder en kind in orde is. Veiligheid voor alles. Als je het prettiger vindt dat je kindje thuis gefotografeerd wordt dan kan dat, er wordt dan wel een toeslag berekend.
Ouders, broertjes en zusjes zijn altijd welkom tijdens de fotoshoot. De focus ligt op de baby maar ik probeer natuurlijk ook wel even een gezinsfoto of broer/zus foto te schieten. Denk daarom naast spullen en kleding voor de baby ook aan kleding voor jullie als ouders en voor de andere kinderen. Is de newborn reportage onderdeel van de combi zwanger & newborn reportage kijk dan even welke foto's je graag terug wilt laten komen in de newborn reportage en neem de betreffende kleding/accessoires weer mee. Dan probeer ik de gewenste foto's te realiseren.

Gratis fotoalbum

Bij al onze fotoshoots ontvang je een GRATIS Harmonica fotoalbum. Dit is een album van 10x15 cm waar 10 foto's in passen. De kleuren van de linnen cover mag je zelf kiezen. Maar er zijn nog een aantal andere fotoalbums die je bij een fotoshoot kunt bestellen. We hebben een aantal prachtige albums in verschillende maten en ook nog eens tegen mooie prijzen. Neem eens een kijkje op onze fotoalbum pagina.

Hieronder kunt u online reserveren

Maak een keuze uit onderstaande beschikbare fotoshoot pakketten. klik op reserveren voor meer informatie en om desgewenst direct uw fotoshoot online te reserveren.

Alle Pakketten en Fotoalbums in 1 duidelijk overzicht, klik HIER!

Sociale media en advertenties

De fotograaf is ten alle tijde eigenaar van de gemaakte foto's. De voltooide digitale foto's worden in de meeste gevallen aan de opdrachtgever verstrekt voor privé gebruik, afhankelijk van de gemaakte afspraken. Het is niet de bedoeling dat met de foto's meegedaan wordt met fotowedstrijden of dat ze verstrekt worden aan derden voor reclamedoeleinden zonder overleg met de fotograaf.

De foto's kunnen door in2pictures.nl fotografie altijd gebruikt worden op social media en/of voor reclameuitingen zoals folders of advertenties. Mocht u dit niet willen dan kunt u dit tijdens het maken van de reservering aangeven. Wilt u achteraf de foto's liever niet of niet meer online hebben dan kunt u ons verzoeken om de foto's te verwijderen. Wij zullen dan kijken binnen welke mogelijkheden wij in alle redelijkheid aan uw verzoek kunnen meewerken. 

Betaling en annulering

Via onze website kun je eenvoudig reserveren. Je kunt de fotoshoot achteraf betalen met Klarna. De betaling wordt dan pas na de fotoshoot geïnd via Klarna. 
Mocht de fotoshoot onverhoopt door persoonlijke redenen niet door kunnen gaan of wanneer je niet aanwezig bent op de afgesproken tijd dan wordt er 25 euro annuleringskosten in rekening gebracht. Neem altijd even vooraf contact op met de fotograaf om te informeren naar de mogelijkheden om de afspraak eventueel te verplaatsen. 

Sorteer op
© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel