Cake Smash fotoshoot

Home | FotoshootsFotoproducten | Pasfoto's | Cadeaukaart

Corona maatregelen

Voor de momenteel geldende maatregelen rondom COVID-19 kijk je voordat je gaat reserveren op DEZE LINK!

Een uit Amerika overgewaaide traditie is de cake smash fotoshoot.Het is precies wat de naam belooft; men neme een taart, men neme een kindje van rond de 1 jaar en verder helemaal niets.

Tijdens de fotoshoot laat ik het kindje de taart ontdekken, proeven en er mee spelen. Ik grijp dus niet in en tja dan is de taart vaak niet heel meer aan het einde van de cake smash fotoshoot. Sommige kindjes vinden de taart vies, anderen vinden hem heerlijk en weer anderen snappen niet dat het prachtige object voor hun neusje eetbaar is.
Maar hoe dan ook, de foto's zijn eigenlijk altijd leuk of ze er nu wel van eten of niet.

Sommige kindjes willen alleen maar kneden in de creme of slagroom. Anderen help ik een beetje door ze juist cake te geven in plaats van de creme (die is vaak veel te zoet). Vaak wordt het een troep tijdens zo'n cake smash fotoshoot maar het gebeurt ook dat kindjes echt keurig eten en geen vieze handen willen. Dat is dan gewoon hoe het kindje is en dat is ook prima!

Bij aankomst bespreek ik met jullie het decor. In mijn fotostudio zijn achtergronden, plastic kleden, ballonnen en slingers aanwezig. Wij hebben géén helium in huis, houd daar rekening mee wanneer je met helium gevulde balonnen wilt werken. De taart voor de cake smash fotoshoot regel je zelf, net als de aankleding van je kindje. Je kunt vooraf eventueel overleggen (of op afspraak langskomen) als je wilt weten wat er precies tot je beschikking staat. Uiteraard mag je de versiering/accessoires ook zelf meenemen.

Voorbeeldfoto's in deze brochure, website en social media kunnen accessoires bevatten die mensen zelf meegenomen hebben.

Ook voor een cakesmash fotoshoot zijn verschillende opties. Je hebt de keuze uit drie pakketten, ik zal hierover nog het een en ander toelichten.

Het MINI Pakket
- wanneer het puur om de cakesmash gaat dan heb je hier meer dan genoeg aan. In 20 minuten hebben ze de tijd om de taart te ontdekken en daar leuke foto's bij te schieten. 10 foto's is dan prima en voldoende. Dit is het meest gebruikelijke pakket voor een cakesmash fotoshoot.

Het BASIS Pakket
- dit pakket zou je kunnen kiezen wanneer je ook gewone verjaardagsfoto van je kindje wil, dit mag desnoods ook met een andere achtergrond. Omdat het 45 minuten duurt zal je kindje dit hoogstwaarschijnlijk prima volhouden. Het eindresultaat is dan 20 foto's.

Het TOTAAL Pakket
- dit kun je eigenlijk zien als een gewone kinderreportage waar je de cakesmash aan het einde aan toevoegd. Het risico wat je in dit geval wel loopt is dat het kindje na twee rondes moe is en geen zin meer heeft in de taart, terwijl dit misschien wel het leukste onderdeel van de fotoshoot zou moeten zijn. Bedenk daarom goed of je het verstandig vind om deze keuze te maken, om teleurstellingen te voorkomen.

Hieronder kunt u online reserveren

Maak een keuze uit onderstaande beschikbare fotoshoot pakketten. klik op reserveren voor meer informatie en om desgewenst direct uw fotoshoot online te reserveren.

Gratis fotoalbum

Bij al onze fotoshoots ontvang je een GRATIS Harmonica fotoalbum. Dit is een album van 10x15 cm waar 10 foto's in passen. De kleuren van de linnen cover mag je zelf kiezen. Maar er zijn nog een aantal andere fotoalbums die je bij een fotoshoot kunt bestellen. We hebben een aantal prachtige albums in verschillende maten en ook nog eens tegen mooie prijzen. Neem eens een kijkje op onze fotoalbum pagina.

Alle Pakketten en Fotoalbums in 1 duidelijk overzicht, klik HIER!

Sociale media en advertenties

De fotograaf is ten alle tijde eigenaar van de gemaakte foto's. De voltooide digitale foto's worden in de meeste gevallen aan de opdrachtgever verstrekt voor privé gebruik, afhankelijk van de gemaakte afspraken. Het is niet de bedoeling dat met de foto's meegedaan wordt met fotowedstrijden of dat ze verstrekt worden aan derden voor reclamedoeleinden zonder overleg met de fotograaf.

De foto's kunnen door in2pictures.nl fotografie altijd gebruikt worden op social media en/of voor reclameuitingen zoals folders of advertenties. Mocht u dit niet willen dan kunt u dit tijdens het maken van de reservering aangeven. Wilt u achteraf de foto's liever niet of niet meer online hebben dan kunt u ons verzoeken om de foto's te verwijderen. Wij zullen dan kijken binnen welke mogelijkheden wij in alle redelijkheid aan uw verzoek kunnen meewerken. 

Betaling en annulering

Via onze website kun je eenvoudig reserveren. Je kunt de fotoshoot achteraf betalen met Klarna. De betaling wordt dan pas na de fotoshoot geïnd via Klarna. 
Mocht de fotoshoot onverhoopt door persoonlijke redenen niet door kunnen gaan of wanneer je niet aanwezig bent op de afgesproken tijd dan wordt er 25 euro annuleringskosten in rekening gebracht. Neem altijd even vooraf contact op met de fotograaf om te informeren naar de mogelijkheden om de afspraak eventueel te verplaatsen. 

Sorteer op
© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel