Baby fotografie

Home | FotoshootsFotoproducten | Pasfoto's | Cadeaukaart

Corona maatregelen

Voor de momenteel geldende maatregelen rondom COVID-19 kijk je voordat je gaat reserveren op DEZE LINK!

Baby's... ze zijn zo leuk. Tot drie maanden noemen we jullie baby's newborns en van 3 maanden tot 1 jaar zijn het in onze termen gewoon baby's. Een baby is anders dan een newborn, de ontwikkelingen gaan snel. Hoofdje zelfstandig omhoog houden, draaien, kruipen, zitten, sommige baby's staan en lopen al voordat ze 1 jaar zijn.

Alles is leuk als je baby bent en als fotograaf is ook alles leuk. Het is mij niet snel te gek. Voor een baby reportage kun je kiezen uit een van de drie pakketten. 90 minuten (TOTAAL pakket) lijkt misschien lang en vaak krijg ik de opmerking dat het te lang is voor zo'n klein kindje. Maar niets is minder waar, we hebben namelijk de tijd. En dat is prettig. Het hoeft allemaal niet meteen in een keer goed, maar het kindje heeft de tijd om zich op zijn/haar gemak te voelen. Bij baby's tot 1 jaar is het vaak van belang dat je pakt wat je pakken kunt. En dan bedoel ik dat als het goed gaat, dat ik dan gewoon door ga. Ik probeer zo veel mogelijk af te wisselen. Baby's zijn op deze leeftijd erg snel moe en slapen niet meer zo heel snel.

Het MINI Pakket
- een MINI pakket boek je wanneer je alleen maar even een paar mooie foto's wilt. In 20 minuten schieten we dan een aantal foto's met 1 achtergrond en 1 kledingsetje. Het eindresultaat is 10 foto's digitaal plus 10 foto's in een Harmonica fotoalbum.

Het BASIS Pakket
- het BASIS pakket is iets uitgebreider. We hebben 45 minuten de tijd en je mag één keer van achtergrond en kledingsetje wisselen. Het eindresultaat is hier 20 foto's digitaal plus 10 foto's in een Harmonica fotoalbum.

Het TOTAAL Pakket
- in het TOTAAL pakket heb de meeste mogelijkheden. Je kun 3 verschillende achtergronden en kledingsetjes kiezen en we hebben maar liefst anderhalf uur de tijd om foto's te maken. Het eindresultaat is 30 foto's digitaal plus 10 foto's in een Harmonica fotoalbum.

Vanzelfsprekend zul je in het BASIS pakket iets minder kunnen doen dan in het TOTAAL pakket, maar voor sommige baby's is dit juist precies goed. We gaan in dit pakket maximaal 1 keer omkleden, om de rust in de relatief korte tijd enigszins te bewaren.

Het MINI pakket is echt bedoeld voor een snelle en korte update. 1 achtergrond, 1 kleding setje, we schieten een aantal foto's en kiezen daar meteen na afloop de 10 mooiste foto's uit.

Gratis fotoalbum

Bij al onze fotoshoots ontvang je een GRATIS Harmonica fotoalbum. Dit is een album van 10x15 cm waar 10 foto's in passen. De kleuren van de linnen cover mag je zelf kiezen. Maar er zijn nog een aantal andere fotoalbums die je bij een fotoshoot kunt bestellen. We hebben een aantal prachtige albums in verschillende maten en ook nog eens tegen mooie prijzen. Neem eens een kijkje op onze fotoalbum pagina.

We fotograferen snel en afwisselend, waardoor in korte tijd een mooie reportage kunnen maken in de belevingswereld van de baby. Uiteraard mogen de ouders er ook bij op de foto. Wanneer er ook broertjes of zusjes zijn dan boekt u een gezinsreportage. Alleen wanneer u alleen van uw kindje (of twee- of drieling tot 1 jaar) een reportage wilt laten maken dan is het een babyreportage.

Het is altijd toegestaan om eigen accessoires/speelgoed/knuffels mee te nemen tijdens de baby fotoshoot. Maar onze fotostudio is een groot speelparadijs voor kinderen en dus zal er hoogstwaarschijnlijk genoeg zijn. Echter soms helpt het om vertrouwde spullen bij je te hebben en bovendien maakt het de baby fotoshoot nog persoonlijker.

Hieronder kunt u online reserveren

Maak een keuze uit onderstaande beschikbare fotoshoot pakketten. klik op reserveren voor meer informatie en om desgewenst direct uw fotoshoot online te reserveren.

Alle Pakketten en Fotoalbums in 1 duidelijk overzicht, klik HIER!

Sociale media en advertenties

De fotograaf is ten alle tijde eigenaar van de gemaakte foto's. De voltooide digitale foto's worden in de meeste gevallen aan de opdrachtgever verstrekt voor privé gebruik, afhankelijk van de gemaakte afspraken. Het is niet de bedoeling dat met de foto's meegedaan wordt met fotowedstrijden of dat ze verstrekt worden aan derden voor reclamedoeleinden zonder overleg met de fotograaf.

De foto's kunnen door in2pictures.nl fotografie altijd gebruikt worden op social media en/of voor reclameuitingen zoals folders of advertenties. Mocht u dit niet willen dan kunt u dit tijdens het maken van de reservering aangeven. Wilt u achteraf de foto's liever niet of niet meer online hebben dan kunt u ons verzoeken om de foto's te verwijderen. Wij zullen dan kijken binnen welke mogelijkheden wij in alle redelijkheid aan uw verzoek kunnen meewerken. 

Betaling en annulering

Via onze website kun je eenvoudig reserveren. Je kunt de fotoshoot achteraf betalen met Klarna. De betaling wordt dan pas na de fotoshoot geïnd via Klarna. 
Mocht de fotoshoot onverhoopt door persoonlijke redenen niet door kunnen gaan of wanneer je niet aanwezig bent op de afgesproken tijd dan wordt er 25 euro annuleringskosten in rekening gebracht. Neem altijd even vooraf contact op met de fotograaf om te informeren naar de mogelijkheden om de afspraak eventueel te verplaatsen. 

Sorteer op
© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel