Kinderfotografie

Home | FotoshootsFotoproducten | Pasfoto's | Cadeaukaart

Corona maatregelen

Voor de momenteel geldende maatregelen rondom COVID-19 kijk je voordat je gaat reserveren op DEZE LINK!

Als gespecialiseerd baby- en kinderfotograaf is het mijn taak om te zorgen dat jullie kindje gefotografeerd wordt zoals hij/zij is. Het gaat bij mij niet om keurige, in de camera kijkende, kindjes die braaf op een stoeltje moeten zitten. Als ze op een stoeltje zitten dan is dat omdat ze dat zelf graag willen. Ik laat de kinderen heel erg hun gang gaan en verplicht ze tot niets. Op die manier ervaar ik dat er een bepaalde rust ontstaat waardoor het fotograferen ook echt leuk wordt. Ik zeg ook nooit dat ze op de foto gaan, ze komen spelen. En dat spelen wordt door mij vastgelegd. Sommige kindjes kunnen heerlijk dromen, anderen zijn juist lekker aanwezig. Maar een kind is een kind en hoe hij/zij ook is, ik vind het prima. Zodra de kinderen (en ouders) dat door hebben, dan gaat de rest vanzelf.

Bij mij kom je dus niet voor statieportretjes, maar voor een registratie van wat er gebeurt. En ja, ze kijken echt af en toe ook wel in de lens en meestal zitten er dan ook nog eens prachtige blikken tussen. Ik probeer de aandacht vast te houden door steeds nieuwe dingen te bedenken. ik houd het spannend voor de kinderen. Het is dan ook logisch dat ze na afloop moe zijn en daarom is het verstandig om voor en na de fotoshoot niets te plannen. Zorg dat er rust is.
Je kunt bij kinder fotografie uit drie verschillende pakketten kiezen, zoals je hieronder kunt zien. Het TOTAAL Pakket is het meest uitgebreid, met verschillende achtergronden en kledingwissels. 
Vanzelfsprekend zul je in het BASIS pakket iets minder kunnen doen, maar voor sommige kinderen is dit juist precies goed. We gaan in dit pakket maximaal 1 keer omkleden, om de rust in de relatief korte tijd enigszins te bewaren.

Het MINI pakket is echt bedoeld voor een snelle en korte update. 1 achtergrond, 1 kleding setje, we schieten een aantal foto's en kiezen daar meteen na afloop de 10 mooiste foto's uit.

Het MINI Pakket
- een MINI pakket boek je wanneer je alleen maar even een paar mooie foto's wilt. In 20 minuten schieten we dan een aantal foto's met 1 achtergrond en 1 kledingsetje. Het eindresultaat is 10 foto's digitaal plus 10 foto's in een Harmonica fotoalbum.

Het BASIS Pakket
- het BASIS pakket is iets uitgebreider. We hebben 45 minuten de tijd en je mag één keer van achtergrond en kledingsetje wisselen. Het eindresultaat is hier 20 foto's digitaal plus 10 foto's in een Harmonica fotoalbum.

Het TOTAAL Pakket
- in het TOTAAL pakket heb de meeste mogelijkheden. Je kun 3 verschillende achtergronden en kledingsetjes kiezen en we hebben maar liefst anderhalf uur de tijd om foto's te maken. Het eindresultaat is 30 foto's digitaal plus 10 foto's in een Harmonica fotoalbum.

Mocht je er zelf niet uit komen dan mag je verschillende kledingstukken mee nemen waar we uit kunnen kiezen. Samen kiezen we dan het kledingsetje bij de achtergrond en accessoires. Uiteraard mogen jullie als ouders er ook bij op de foto. Bij een kinderreportage ligt de focus echter op het kindje en niet zo zeer op het hele gezin. Een kinderreportage kan ook geboekt worden voor kinderen die niet uit hetzelfde gezin komen, alleen kunnen dan niet alle ouders er ook nog bij op de foto.

Het is altijd toegestaan om eigen accessoires/bloemen/muziekinstrumenten/speelgoed/knuffels e.d. mee te nemen tijdens de kinder fotoshoot. Het helpt soms om vertrouwde spullen bij je te hebben en bovendien maakt het de fotoshoot persoonlijker

Gratis fotoalbum

Bij al onze fotoshoots ontvang je een GRATIS Harmonica fotoalbum. Dit is een album van 10x15 cm waar 10 foto's in passen. De kleuren van de linnen cover mag je zelf kiezen. Maar er zijn nog een aantal andere fotoalbums die je bij een fotoshoot kunt bestellen. We hebben een aantal prachtige albums in verschillende maten en ook nog eens tegen mooie prijzen. Neem eens een kijkje op onze fotoalbum pagina.

Hieronder kunt u online reserveren

Maak een keuze uit onderstaande beschikbare fotoshoot pakketten. klik op reserveren voor meer informatie en om desgewenst direct uw fotoshoot online te reserveren.

Alle Pakketten en Fotoalbums in 1 duidelijk overzicht, klik HIER!

Sociale media en advertenties

De fotograaf is ten alle tijde eigenaar van de gemaakte foto's. De voltooide digitale foto's worden in de meeste gevallen aan de opdrachtgever verstrekt voor privé gebruik, afhankelijk van de gemaakte afspraken. Het is niet de bedoeling dat met de foto's meegedaan wordt met fotowedstrijden of dat ze verstrekt worden aan derden voor reclamedoeleinden zonder overleg met de fotograaf.

De foto's kunnen door in2pictures.nl fotografie altijd gebruikt worden op social media en/of voor reclameuitingen zoals folders of advertenties. Mocht u dit niet willen dan kunt u dit tijdens het maken van de reservering aangeven. Wilt u achteraf de foto's liever niet of niet meer online hebben dan kunt u ons verzoeken om de foto's te verwijderen. Wij zullen dan kijken binnen welke mogelijkheden wij in alle redelijkheid aan uw verzoek kunnen meewerken. 

Betaling en annulering

Via onze website kun je eenvoudig reserveren. Je kunt de fotoshoot achteraf betalen met Klarna. De betaling wordt dan pas na de fotoshoot geïnd via Klarna. 
Mocht de fotoshoot onverhoopt door persoonlijke redenen niet door kunnen gaan of wanneer je niet aanwezig bent op de afgesproken tijd dan wordt er 25 euro annuleringskosten in rekening gebracht. Neem altijd even vooraf contact op met de fotograaf om te informeren naar de mogelijkheden om de afspraak eventueel te verplaatsen. 

Sorteer op
© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel