Gezinsfotografie

Home | FotoshootsFotoproducten | Pasfoto's | Cadeaukaart

Corona maatregelen

Voor de momenteel geldende maatregelen rondom COVID-19 kijk je voordat je gaat reserveren op DEZE LINK!

Hoe leuk is het om weer eens wat actuele gezinsfoto's te hebben? Of je kinderen nu klein of groot zijn, ze blijven je kinderen en die moet je koesteren. Bij een gezinsreportage draait het om iedereen in het gezin, hoewel de ouders de nadruk vaak meer op de kinderen willen leggen. Meestal begin ik met het maken van foto’s van het hele gezin en daarna probeer ik de kinderen met elkaar te fotograferen. Vanzelfsprekend zal dat bij grotere kinderen makkelijker gaan dan bij jongere kinderen, maar het lukt bijna altijd.

Ook is het leuk om bijvoorbeeld de vader met de kinderen te fotograferen, of de moeder met de kinderen. Ook bij deze fotoshoots is het wat mij betreft geen probleem wanneer er niet altijd in de lens gekeken wordt. Het mag best een beetje losjes en spontaan zijn, dat geeft vaak een reeëler beeld.

Je kunt bij kinder fotografie uit drie verschillende pakketten kiezen, zoals je hieronder kunt zien. Het TOTAAL Pakket is het meest uitgebreid, met verschillende achtergronden en kledingwissels. 
Vanzelfsprekend zul je in het BASIS pakket iets minder kunnen doen, maar voor sommige kinderen is dit juist precies goed. We gaan in dit pakket maximaal 1 keer omkleden, om de rust in de relatief korte tijd enigszins te bewaren. Het MINI Pakket is ultra kort.

Het MINI Pakket
- een MINI pakket boek je wanneer je alleen maar even een paar mooie foto's wilt. In 20 minuten schieten we dan een aantal foto's met 1 achtergrond en 1 kledingsetje. Het eindresultaat is 10 foto's digitaal plus 10 foto's in een Harmonica fotoalbum.

Het BASIS Pakket
- het BASIS pakket is iets uitgebreider. We hebben 45 minuten de tijd en je mag één keer van achtergrond en kledingsetje wisselen. Het eindresultaat is hier 20 foto's digitaal plus 10 foto's in een Harmonica fotoalbum.

Het TOTAAL Pakket
- in het TOTAAL pakket heb de meeste mogelijkheden. Je kun 3 verschillende achtergronden en kledingsetjes kiezen en we hebben maar liefst anderhalf uur de tijd om foto's te maken. Het eindresultaat is 30 foto's digitaal plus 10 foto's in een Harmonica fotoalbum.

Het is mogelijk om bij het BASIS en TOTAAL pakket om te kleden tussendoor. Je mag van alles meenemen waar uit gekozen kan worden, maar niet alles zal gebruikt worden. Samen kiezen we dan de kledingsetjes bij de achtergrond en accessoires. Bij een gezinsreportage ligt de focus op het eigen gezin, mocht je met uitwonende kinderen met hun partner en eventuele kleinkinderen willen komen dan wordt het een groepsreportage.

Het is altijd toegestaan om eigen accessoires/bloemen/muziekinstrumenten/speelgoed/knuffels e.d. mee te nemen tijdens de gezinsfotoshoot. Het helpt soms om vertrouwde spullen bij je te hebben en bovendien maakt het de fotoshoot persoonlijker.

Gratis fotoalbum

Bij al onze fotoshoots ontvang je een GRATIS Harmonica fotoalbum. Dit is een album van 10x15 cm waar 10 foto's in passen. De kleuren van de linnen cover mag je zelf kiezen. Maar er zijn nog een aantal andere fotoalbums die je bij een fotoshoot kunt bestellen. We hebben een aantal prachtige albums in verschillende maten en ook nog eens tegen mooie prijzen. Neem eens een kijkje op onze fotoalbum pagina.

Hieronder kunt u online reserveren

Maak een keuze uit onderstaande beschikbare fotoshoot pakketten. klik op reserveren voor meer informatie en om desgewenst direct uw fotoshoot online te reserveren.

Alle Pakketten en Fotoalbums in 1 duidelijk overzicht, klik HIER!

Sociale media en advertenties

De fotograaf is ten alle tijde eigenaar van de gemaakte foto's. De voltooide digitale foto's worden in de meeste gevallen aan de opdrachtgever verstrekt voor privé gebruik, afhankelijk van de gemaakte afspraken. Het is niet de bedoeling dat met de foto's meegedaan wordt met fotowedstrijden of dat ze verstrekt worden aan derden voor reclamedoeleinden zonder overleg met de fotograaf.

De foto's kunnen door in2pictures.nl fotografie altijd gebruikt worden op social media en/of voor reclameuitingen zoals folders of advertenties. Mocht u dit niet willen dan kunt u dit tijdens het maken van de reservering aangeven. Wilt u achteraf de foto's liever niet of niet meer online hebben dan kunt u ons verzoeken om de foto's te verwijderen. Wij zullen dan kijken binnen welke mogelijkheden wij in alle redelijkheid aan uw verzoek kunnen meewerken. 

Betaling en annulering

Via onze website kun je eenvoudig reserveren. Je kunt de fotoshoot achteraf betalen met Klarna. De betaling wordt dan pas na de fotoshoot geïnd via Klarna. 
Mocht de fotoshoot onverhoopt door persoonlijke redenen niet door kunnen gaan of wanneer je niet aanwezig bent op de afgesproken tijd dan wordt er 25 euro annuleringskosten in rekening gebracht. Neem altijd even vooraf contact op met de fotograaf om te informeren naar de mogelijkheden om de afspraak eventueel te verplaatsen. 

Sorteer op
© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel