Groepsfotografie

Home | FotoshootsFotoproducten | Pasfoto's | Cadeaukaart

Corona maatregelen

Voor de momenteel geldende maatregelen rondom COVID-19 kijk je voordat je gaat reserveren op DEZE LINK!

Een groepsreportage kan een fotoshoot zijn met familie (kinderen, met aanhang en kleinkinderen of broers en zussen) maar het kan ook een groep vrienden/vriendinnen of collega's zijn. De samenstelling maakt niet uit alleen het aantal personen telt.

Je kunt bij groepsfotografie uit drie verschillende pakketten kiezen, zoals je hieronder kunt zien. Het TOTAAL Pakket is het meest uitgebreid, met verschillende achtergronden en kledingwissels. 
Vanzelfsprekend zul je in het BASIS pakket iets minder kunnen doen, maar soms is dit juist precies goed. We gaan in dit pakket maximaal 1 keer omkleden.
Het MINI pakket is echt bedoeld voor een snelle en korte update. 1 achtergrond, 1 kleding setje. We schieten een aantal foto's en kiezen daar meteen na afloop de 10 mooiste foto's uit. Belangrijk is dat we bij een MINI pakket in slechts twee samenstellingen fotograferen. Dus bijvoorbeeld de totale groep en de kinderen bij elkaar. Wil je meer samenstellingen dan kies je voor het BASIS of TOTAAL pakket.

Het is mogelijk om bij het BASIS en TOTAAL pakket om te kleden tussendoor. Hierdoor kun je een veelzijdig beeld creëren. Wanneer je de groep splitst in bijvoorbeeld de gezinnen apart, dan kun je ook kiezen voor andere kleding of achtergrond, zodat de foto's niet overduidelijk allemaal op hetzelfde moment geschoten zijn. Maar uiteraard mag je ook gewoon dezelfde kleding aanhouden, die keuze is aan jou.

Het MINI Pakket
- een MINI pakket boek je wanneer je alleen maar even een paar mooie foto's wilt. In 20 minuten schieten we dan een aantal foto's met 1 achtergrond en 1 kledingsetje. Het eindresultaat is 10 foto's digitaal plus 10 foto's in een Harmonica fotoalbum.

Het BASIS Pakket
- het BASIS pakket is iets uitgebreider. We hebben 45 minuten de tijd en je mag één keer van achtergrond en kledingsetje wisselen. Het eindresultaat is hier 20 foto's digitaal plus 10 foto's in een Harmonica fotoalbum.

Het TOTAAL Pakket
- in het TOTAAL pakket heb de meeste mogelijkheden. Je kun 3 verschillende achtergronden en kledingsetjes kiezen en we hebben maar liefst anderhalf uur de tijd om foto's te maken. Het eindresultaat is 30 foto's digitaal plus 10 foto's in een Harmonica fotoalbum.

Na afloop worden de foto's direct uitgekozen. Kijk ook eens naar de mooie fotoboek aanbiedingen! De aanbieding is geldig wanneer bij reserveren of tijdens de fotoshoot het album besteld en betaald.

Gratis fotoalbum

Bij al onze fotoshoots ontvang je een GRATIS Harmonica fotoalbum. Dit is een album van 10x15 cm waar 10 foto's in passen. De kleuren van de linnen cover mag je zelf kiezen. Maar er zijn nog een aantal andere fotoalbums die je bij een fotoshoot kunt bestellen. We hebben een aantal prachtige albums in verschillende maten en ook nog eens tegen mooie prijzen. Neem eens een kijkje op onze fotoalbum pagina.

Hieronder kunt u online reserveren

Maak een keuze uit onderstaande beschikbare fotoshoot pakketten. klik op reserveren voor meer informatie en om desgewenst direct uw fotoshoot online te reserveren.

Alle Pakketten en Fotoalbums in 1 duidelijk overzicht, klik HIER!

Sociale media en advertenties

De fotograaf is ten alle tijde eigenaar van de gemaakte foto's. De voltooide digitale foto's worden in de meeste gevallen aan de opdrachtgever verstrekt voor privé gebruik, afhankelijk van de gemaakte afspraken. Het is niet de bedoeling dat met de foto's meegedaan wordt met fotowedstrijden of dat ze verstrekt worden aan derden voor reclamedoeleinden zonder overleg met de fotograaf.

De foto's kunnen door in2pictures.nl fotografie altijd gebruikt worden op social media en/of voor reclameuitingen zoals folders of advertenties. Mocht u dit niet willen dan kunt u dit tijdens het maken van de reservering aangeven. Wilt u achteraf de foto's liever niet of niet meer online hebben dan kunt u ons verzoeken om de foto's te verwijderen. Wij zullen dan kijken binnen welke mogelijkheden wij in alle redelijkheid aan uw verzoek kunnen meewerken. 

Betaling en annulering

Via onze website kun je eenvoudig reserveren. Je kunt de fotoshoot achteraf betalen met Klarna. De betaling wordt dan pas na de fotoshoot geïnd via Klarna. 
Mocht de fotoshoot onverhoopt door persoonlijke redenen niet door kunnen gaan of wanneer je niet aanwezig bent op de afgesproken tijd dan wordt er 25 euro annuleringskosten in rekening gebracht. Neem altijd even vooraf contact op met de fotograaf om te informeren naar de mogelijkheden om de afspraak eventueel te verplaatsen. 

Sorteer op
© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel