Profiel fotoshoot

Home | FotoshootsFotoproducten | Pasfoto's | Cadeaukaart

Corona maatregelen

Voor de momenteel geldende maatregelen rondom COVID-19 kijk je voordat je gaat reserveren op DEZE LINK!

Heeft u enig idee hoe belangrijk het is om een goede profielfoto te hebben op zakelijke platformen als bijvoorbeeld LinkedIn. Een mooie of krachtige of lieve foto geeft direct een bepaald beeld van iemand. Het is belangrijk dat uw profielfoto weergeeft wie u echt bent en de juiste uitstraling heeft passend bij uw werk. Ik help u daarbij middels deze ultra mini profiel fotoshoot. We bespreken vooraf wat u zou willen, hoe u over wilt komen en dergelijke. Daar pas ik de achtergrond op aan. Er wordt bij de profiel fotoshoot geen hele setting gecreëerd zoals bij de mini-shoot.

Het hoeft natuurlijk geen zakelijke foto te zijn, het kan ook gewoon een leuke profielfoto zijn voor op facebook of op relatie platformen. Of een mooi portret voor je partner, ouders of juist voor je kinderen.

De profiel fotoshoot is geschikt voor personen vanaf 14 jaar. De fotoshoot duurt niet langer dan 15 minuten. Het resultaat is 1 foto. Mocht je toch echt niet kunnen kiezen, dan mag je bij uitzondering een tweede foto kiezen met een toeslag van € 15,00. De basisprijs voor het maken van 1 geschikte Profielfoto is € 50,00.

Deze profiel fotoshoot is ook alleen geschikt voor individuen. Gezinnen of families zijn aangewezen op gewone fotoreportages. Bij gewone reportages kun je kiezen uit MINI, BASIS of TOTAAL pakketten.

Wilt u reserveren?

Voor het maken van een afspraak voor een profielfoto bel of mail je even met onze fotostudio. De prijs voor het maken van een profiel foto of zakelijk portret is 50 euro. De achtergrond wordt binnen de mogelijkheden aangepast aan uw wensen. U ontvangt 1 van de gemaakte foto's in groot digitaal formaat.

Sociale media en advertenties

De fotograaf is ten alle tijde eigenaar van de gemaakte foto's. De voltooide digitale foto's worden in de meeste gevallen aan de opdrachtgever verstrekt voor privé gebruik, afhankelijk van de gemaakte afspraken. Het is niet de bedoeling dat met de foto's meegedaan wordt met fotowedstrijden of dat ze verstrekt worden aan derden voor reclamedoeleinden zonder overleg met de fotograaf.

De foto's kunnen door in2pictures.nl fotografie altijd gebruikt worden op social media en/of voor reclameuitingen zoals folders of advertenties. Mocht u dit niet willen dan kunt u dit tijdens het maken van de reservering aangeven. Wilt u achteraf de foto's liever niet of niet meer online hebben dan kunt u ons verzoeken om de foto's te verwijderen. Wij zullen dan kijken binnen welke mogelijkheden wij in alle redelijkheid aan uw verzoek kunnen meewerken. 

Betaling en annulering

Voor het reserveren van deze fotoshoot neemt u telefonisch of per e-mail contact op met onze fotograaf om een datum en tijd af te spreken. De betaling kun je ter plaatse contant of met pin voldoen.

© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel