ClickBlocks

Home | Fotoproducten |

ClickBlocks Wanddecoratie is een uniek nieuw product wat in deze omgeving alleen bij ons verkrijgbaar is. Het eindproduct is een prachtige strakke collage, samengesteld uit losse ClickBlocks met kwaliteitsprints.

Het grote voordeel is allereerst dat de collage altijd recht hangt. Er is niets vervelender dan continue scheef hangende lijsten aan de muur en een muur vol gaten. Je bevestigt de ClickBlocks MDF achterplaat met vier schroeven aan de muur. De Blocks die je erop kunt klikken zijn leverbaar in verschillende maten, zo kun je de collage naar eigen wens samenstellen. 

Daarnaast is het fantastisch dat de collage met je mee kan groeien! Wanneer je over een jaar weer nieuwe foto's hebt laten maken, dan kun je een of meerdere blocks simpelweg vervangen voor een aantrekkelijke prijs. 

Original of Acryl

Onze ClickBlocks zijn verkrijgbaar in Original of Acryl.

Original:
De kwaliteitsprint is afgewerkt met prachtige matte finish en strak verlijmd op de Blocks. De matte uitstraling geeft een rustig effect en heeft geen spiegeling. Vanuit alle hoeken van de woonkamer zijn de foto's te bekijken.

Acryl:
Het prachtige product ClickBlocks heeft nu ook de mogelijkheid tot een extra luxe uitstraling door middel van het toevoegen van een Acryl toplaag. Deze Acryl laag geeft een mooi glanzend effect. Glans heeft als gevolg dat er uiteraard wel spiegeling optreed, maar het verhoogd wel de duurzaamheid en de luxe uitstraling.

Prijs

Onderaan deze pagina kun je kiezen voor Original of Acryl. Op deze pagina's staan alle prijzen vermeld. Er zijn prijzen voor het totale systeem inclusief Blocks en de foto's. Maar je kunt ook losse Blocks bestellen, wanneer je de achterplaat al hebt. Ook deze prijzen zijn hier vermeld.

Formaten:

De ClickBlocks achterplaat is verkrijgbaar in vier maten:

Vierkant:

96 x 96 cm (Maximaal 16 Blocks)
72 x 72 cm (Maximaal 9 Blocks)

Rechthoek:

72 x 120 cm (staand of liggend, maximaal 15 Blocks)
72 x 47 cm (staand of liggend, maximaal 6 blocks)

De achterplaat van MDF wordt standaard in wit geleverd. Het is mogelijk om tegen een meerprijs de MDF achterplaat in het zwart te laten leveren. De zijkanten van de Blocks zijn altijd zwart, dit geeft een mooi diepte-effect. De achterplaat wordt met vier schroeven op de muur gemonteerd.

 

Tips!

- Als je de gaatjes even afplakt, kun je de achterplaat ook in de kleur van je muur verven, voor een nog mooier effect. 

- Voor het ophangen van uw Clickblocks Wanddecoratie: 
Bevestig eerst de achterplaat op de muur en ga dan pas aan de slag met het opklikken van de Blocks. Vaak gaan mensen eerst klikken om te kijken hoe ze het willen hebben, maar als de plaat niet vast zit, dan krijg je de Blocks er moeilijker vanaf.

De zijkanten van de blocks zijn zwart voor een prachtig contrast en diepte-effect. De mogelijkheden van dit product zijn zeer uitgebreid. Kom eens langs in de winkel om dit product met eigen ogen te komen bekijken.

De prijs is gebaseerd op het formaat van de achterplaat. Het maakt daarom niet uit hoeveel blocks je kiest, de prijs blijft hetzelfde. De prijzen vind u hieronder. 

 

 

 

© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel