Fotoafdrukken

Home | Fotoproducten | 

Wij belichten uw beelden op het beste papier en in ieder gewenst formaat. Dankzij de combinatie van de modernste lasertechniek en traditionele fotochemische ontwikkeling voldoen onze fotoafdrukken zelfs aan de allerhoogste eisen. Bestelt u voor 14:00 uur, dan versturen wij uw order meestal nog dezelfde dag.

Highlights

  • Stralende kleuren
  • Fuji Digital Professional DP II fotopapier
  • Hoogste eisen op scherpte, glans en kleur

Fuji Digital Professional DP II papier

De fotoafdrukken op Fuji Digital Professional DP II papier voldoen aan de hoogste eisen wat scherpte, glans en kleur betreft. Onze foto’s worden op een hoge resolutie afgedrukt op professioneel fotopapier. Ten opzichte van de meeste fotolabs is onze resolutie 100% hoger. Onze hogere resolutie zorgt voor een betere beeldkwaliteit en fijnere details en dus veel mooiere fotoafdrukken. 

Het Fuji fotopapier (200 g/m2) heeft een uiterst groot kleurengamma en is gedurende 75 jaar kleurecht. Naargelang het gewenste effect kunt u bij de fotoafdrukken op Fuji DP II papier kiezen tussen Glossy (glans) of Lustre (mat).

Proffesionele kwaliteit voor de laagste prijs

Prijzen van fotoafdrukken bij in2pictures.nl fotografie

Fotoafdrukken glanzend bestellen?

Gebruik dan een passe-partout of een lijst met ontspiegeld glas, zodat de foto zich niet aan het glas kan verkleven en zo lelijke plekken kan veroorzaken. Kiest u voor mat afdrukken dan hebt u van dit "verkleven" geen last.

Levertijden

Elk werk wordt met de hand en veel aandacht voor detail geproduceerd. Vanzelfsprekend behoort levering ook tot onze service. Bestelt u voor 14:00 uur, dan versturen wij uw order meestal nog dezelfde dag.

Voor fotoafdrukken t/m het formaat 30x45 hebben wij een levertijd van 1 werkdag. Vergrotingen (groter dan 30x45) en zwart-witafdrukken werken wij met een levertijd van 1-2 werkdagen. 

 

© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel