Maart 2019 - Druppels

Ik ben een dag te laat, maar ik werd (tegen beter weten in) toch weer verrast door de korte februarimaand. Maar het thema voor de maand maart 2019 is.....

DRUPPELS

Lekker veilig dacht ik... regen genoeg de komende dagen!! Haha...

Druppels kunnen buiten, binnen, in een fotostudio, uit een kraan, aan een bloemetje, op een diertje, takje, gewoon heel veel dauwdruppels zoals op de voorbeeldfoto... kortom je kunt er weer enorm je creativiteit in kwijt!

Ik verwacht bij deze challenge heerlijk plaatjes vol bokeh te zien te krijgen (wat dit is leg ik binnenkort in een blog uit aan degenen die dit nog niet weten en anders even googelen). Maar ik ben ook weer benieuwd naar jullie creativiteit. Ook deze maand is er weer de optie voor de creativiteitsprijs. Maarrrrrr.... je moet er deze keer wel echt maar eentje kiezen.

Die ene foto post je NIET op de tijdlijn van de fotoclub maar die mail je naar fotoclub @ in2pictures.nl (zonder spaties). Zorg dat je de foto niet te veel verkleind.

De foto's worden ingeleverd tot en met 25 maart. De uitslag zal pas in april volgen aangezien ik t/m 1 april op vakantie ben.

Doe jullie best, ga op onderzoek uit en verras jezelf met de mooiste druppel foto's!! Ik ben benieuwd!

 

Maandchallenge digitale fotografie wedstrijd uitdaging druppels

© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel