De Uitslag - Serie van je huisdier

De in2pictures fotoclub Maandchallenge van deze maand was "Maak een serie van je huisdier". En dat is gebeurd! 
Er zijn een aantal werkelijk geweldige series uitgekomen, waarvan deze 5 als beste beoordeeld zijn.

De eerste is van Bianca, zij fotografeerde haar hond en koos als bijkomend thema de kleur roze. Dit resulteerde in een prachtige serie ragscherpe, mooi belichte en goed gefotografeerde foto's. Een serie waar heel veel proberen, geduld en aandacht in zit. 
Het is een serie waar je vrolijk van wordt. De serie werd beoordeeld met 17 duimpjes, 18 hartjes en 5 sterren, wat in totaal een puntenaantal van 40 opleverde! Gefeliciteerd Bianca!!

Op de tweede plaats werd verkozen de Drentse buurtkat van Daphne! Een serie die ze met haar telefoon schoot omdat de andere kat van de buren niet wilde meewerken. Om dan toch tot zo'n mooie gedetailleerde serie te komen vind ik knap. Ik vond het ook een mooie serie en beoordeelde deze met 3 sterren. Dit samen met 15 hartjes en 18 duimpjes maakt een totaal van 36 punten.

De derde serie is van Leonie, daar heb ik mij echt gek om gelachen. Ik zie dit gewoon voor me. Wachten tot die hamster weer probeert zijn kooi uit te komen, want dit kun je natuurlijk niet regisseren. Heerlijk echt. Ik zou de serie "Prison Break" of "Escape from Alcatraz" willen dopen... hoewel zijn kooitje niet echt een gevangenis is natuurlijk. Maar ik vind het hilarisch grappig hoe deze hamster beweegt. Het is ook in een oogopslag duidelijk wat het thema is. Geweldig goed Leonie. Je geduld is beloont. Je kreeg 15 duimpjes en 14 hartjes en 5 sterren. Totaal 34 punten, maar 2 punten verschil met Daphne dus! Top gedaan!!!

De vierde plaats is ook zo leuk, die is voor een van de jongere cursisten van de Driedaagse van vorig jaar Anouk!! Anouk pikte alles zo makkelijk op en is er heel fanatiek mee aan de slag gegaan. Nou meid, hard work pays off!! Met 23 punten een mooie vierde plaats. 
De gezichtsuitdrukkingen van het paard zijn echt heel grappig, in eerste instantie dacht ik, stuurt ze nou drie keer dezelfde foto in, maar toen keek ik beter en moest ik erg lachen. Goed gezien en mooi vastgelegd. 

De vijfde plaats is voor doodletje Cooper, het hondje van Pim. De foto's schoot hij in Zweden met drie Zweedse kinderboeken als thema. Weten jullie welke??
Cooper is een getraind fotomodel met zo'n fotogek baasje en poseert maar wat graag. En dat is te zien. Leuk gedaan Pim. Gefeliciteerd met 22 punten.

 

 

© 2016 - 2023 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel