De Uitslag - Maandchallenge Maart - Druppels

Eindelijk is het dan zover. Jullie moesten er lang op wachten, maar de uitslag van de Maandchallenge van de maand maart met als thema DRUPPELS is bekend!!

Wat nou zo ontzettend leuk is aan deze challenge is dat de meningen aardig verdeeld waren. Er zijn veel punten uitgedeeld op verschillende foto's, waardoor heel veel deelnemers punten hebben ontvangen. Maar over 1 foto waren jullie het eens.

Want de foto van Ilona kreeg maar liefst 21 duimpjes, 10 hartjes en van mij 5 sterren wat haar 46 punten opleverde!! Van harte gefeliciteerd Ilona. Volgens mij is dit je eerste deelname aan de challenges (maar daar kan ik ook naast zitten) en meteen een lekkere binnenkomer. Ik denk dat iedereen wel erg benieuwd is naar het hoe en wat van deze foto. Je hebt erg mooi gebruik gemaakt van het regenboogeffect en de scherpte is heerlijk. Het kijkt ook fijn dat de druppels van groot naar klein lopen. Daarnaast zijn de kleuren ook nog eens prettig om naar te kijken. Dus Ilona, zou je onder je foto wat uitleg erbij kunnen plaatsen. Ik denk dat mensen dat interessant zullen vinden. Super tof in ieder geval.

Dan de nummer 2. Dat is geworden met 16 duimpjes, 9 hartjes en 5 sterren (39 punten) Wendy met haar pauwenveer foto. Waar ik benieuwd naar ben is of je dit toevallig tegenkwam of dat je dit echt zo bedacht hebt. De uitvoering is in ieder geval prachtig. Het verloop van de scherpte is heel mooi met een kneiterscherpe druppel op een mooie plek op de veer. Heel goed gedaan.

De laatste drie foto's zitten redelijk dicht bij elkaar.

Op de derde plaats is Joke geëindigd met een prachtig aantal van 34 punten. Echt heel mooi gedaan. Veel druppels en prachtige bokeh in de achtergrond. De bloem is ook mooi belicht en de uitsnede werkt goed. Top!!

Nummer 4 met 32 punten totaal is geworden Bianca met haar euforie momentje als ik de mail mag geloven. Druppels op een gebogen blad, met daarbij geweldige kleuren en mooie bokeh op de achtergrond. Je kreeg 4 punten van mij omdat ik hem naast heel mooi ook wel wat druk vond. Maar ik snap dat je niet voor één foto het plantje linksonder er dan maar uit kunt trekken. Het geheel is gewoon heel mooi uitgevoerd. Super gedaan.

Op de vijfde plek is met 31 punten geëindigd Cynthia met haar druppels op de mini-mosjes... Ook hier weer een hele mooie plaat. En een hele zachte druppelfoto. Een erg mooie uitvoering vind ik zelf. Ik houd hier erg van. Ook jij kreeg vier punten van mij. Niet omdat ik er iets op aan te merken heb, maar omdat ik de pauw en de druppels van Ilona net nog iets mooier vond.

En dan last but not least de foto van Sandra die de meeste smileys ontving op haar prachtige portret achter een raam vol met druppels. Heel erg mooi uitgevoerd Sandra en super dat mensen de creativiteit die hierin ligt zo mooi gezien en gewaardeerd hebben! De creativiteitsprijs moet je trouwens echt niet zien als een poedelprijs, zoals vroeger op sportdag. Dit is echt bedoeld als aanmoediging. Het is een beloning voor een super goed concept en uitvoering, maar om de challenge te winnen is er dan toch een andere foto gekozen. De creativiteitsprijs is dus gewoon een heel groot compliment! Gefeliciteerd Sandra!!!

En voor alle andere geniet van de foto's die ingezonden zijn. Kijk goed en probeer je af te vragen waarom een foto geen punten heeft gekregen. Stel vragen en doe daar je voordeel mee. We zijn hier allemaal om te leren van elkaar en om beter te worden in wat we met elkaar zo leuk vinden.

De namen mogen nu bij de foto's geplaatst worden en je mag de discussie over een foto openen als je dat wilt. Ik wens jullie allemaal weer veel succes met de maandchallenge van april en ik hoop dat er nog weer wat meer inzendingen binnenkomen iedere maand, zodat we met elkaar kunnen groeien. SUCCES allemaal!!

© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel