Mei 2019 - Nieuw leven

Het maandthema van mei is geworden:

NIEUW LEVEN...

Maandchallenge fotografie fotoclub nieuw leven

En dat mag van alles zijn. Newborn baby's zijn natuurlijk heel schattig, of een detail van een baby, handjes of voetjes of een babykrul. Maar het mogen natuurlijk ook dierenbaby's zijn of ontluikende natuur. Lammetjes, kalfjes, puppies, kuikentjes.... noem maar op. Een varen die nog moet uitkrullen of een bloem die op het punt van openbreken staat. Het is een behoorlijk breed thema dus deze keer en voor ieder wat wils! Het kan binnenshuis en buitenshuis zijn, het mogen totaalplaatjes of details zijn, dat maakt allemaal niet uit. Maak er wat moois, liefs, zachts of schattigs van! Dat komt vast helemaal goed! Ik ben weer benieuwd naar de overload aan schattigheid die hieruit voort gaat komen!

Meedoen:

Om deel te nemen post je je inzending vooral NIET op de fotoclub. Foto's die je niet gaat insturen mag je natuurlijk wel delen. Je stuurt uiterlijk 25 mei 1 foto per mail in naar fotoclub @ in2pictures.nl (zonder spaties). De foto's worden door mij verzameld en beoordeeld. Ná 25 mei mogen alle leden gedurende een paar dagen stemmen. De foto's worden dan anoniem geplaatst, zodat iedereen objectief wordt beoordeeld. Je mag 4 duimpjes geven (1 punt) en 1 hartje (2 punten) en 1 lachende smiley voor de creativiteitsprijs. Daarna worden alle punten opgeteld en daar worden mijn punten bij opgeteld en zo rolt er een top 5 uit.

De nummer 1 foto wordt de daaropvolgende maand omslagfoto van de fotoclub. Natuurlijk is het gewoon heel leuk en vooral heel leerzaam om mee te doen. En vergeet niet, al krijg je maar 1 punt dan heb je toch al bij iemand in de top 5 gestaan. Dat is dus al super goed. En voor iedereen die 0 punten heeft gekregen kan ik alleen maar zeggen. Kijk goed naar de foto's die wel punten hebben gekregen. Wat kun je daarvan leren, waarom denk je dat de foto opgevallen is? Wat zou je een volgende keer misschien wel anders kunnen doen. Stel vragen over de foto aan de maker, zodat je ervan kunt leren. En als je volhoudt en blijft inzenden dan komt er echt een moment dat ook jouw foto hoger eindigt! Maar vergeet niet, het gaat vooral om persoonlijke groei! Geniet ervan en doe lekker mee. Je wordt op deze pagina nooit heel hard bekritiseerd. Wel krijg je regelmatig opbouwende kritiek, zodat je ervan leert en iedere keer dat je opnieuw foto's gaat maken zul je merken dat je foto's beter worden. En dat is precies het doel van deze challenge!! 

 

© 2016 - 2023 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel