Mini Kerst Shoots

Yes!!! Het is er weer tijd voor!

LEES EERST DE VOORWAARDEN DIE GESTELD WORDEN IVM CORONA ONDERAAN DEZE PAGINA!

De Mini Kerst Shoots kunnen weer geboekt worden!!

Dit jaar werken we wederom met twee complete en ECHTE settings. Dat betekent dat er geen achtergronddoeken en geprinte kerstbomen zijn, maar dat alles echt is. De bomen, de pluche herten, de accessoires, alles!!

Scandinavian Christmas

Je kent ze wel zo'n houten blokhut in een besneeuwd bos waar de open haart aanstaat. De verse chocolademelk staat op het vuur, het is knus, gezellig en warm. Dat is alles wat deze op Scandinavië geïnspireerde setting in zich heeft. Het elandengewei aan de muur, de warme kleden, de haart, de boom vol dierfiguurtjes, de houten tafeltjes en accessoires. Het is helemaal af. Als bonus heeft deze setting een raam met sneeuw en lichtjes. Als daar doorheen gefotografeerd wordt dan lijkt het net alsof je van buiten naar binnen kijkt! Hoe sfeervol wil je het hebben??

De kleding die past in deze setting is dus ook cosy, warm en gezellig. Het houthakkersshirt op de voorbeeldfoto's doet het erg goed in dit sfeertje. Maar ook pyjama' kunnen erg goed, of een lekkere trui. Maar een kerstjurkje zou ook nog kunnen. Ik zou het niet té netjes maken alleen. Een smoking in een blokhut in het bos past dan weer minder goed. Maar kleding is jullie eigen keuze uiteraard.

mini Kerst shoots in2pictures.nl fotografie. Scandinavian christmas

North Pole

De Noordpool setting is een hele leuke en sprookjesachtige setting. Twee levensgrote pluche herten logeren een paar dagen in mijn studio speciaal voor deze minishoots. Let op, de herten zijn NIET om op te zitten, maar je kunt ze wel knuffelen, borstelen en "voeren"  natuurlijk. Het is een nachtelijke setting, met de sterrenhemel en de maan op de achtergrond.  Een park vol kerstbomen met lichtjes maakt het compleet. De bomen zijn verder leeg en worden hier niet versierd. De actie is gericht op de herten. Bedenk je vooraf of je kind de herten leuk zal vinden of niet. Ze zijn groot en kunnen ook best indrukwekkend zijn. Een baby die alleen gefotografeerd wordt en nog niet kan staan zal in deze setting een beetje wegvallen tussen de grote dieren, daarvoor is de andere setting beter geschikt. Hoewel een baby in een kribbe ook erg schattig kan zijn met de herten erachter.

Dit is een "buiten"setting, dus is het leuk wanneer de kinderen gekleed zijn alsof ze buiten spelen. Een trui met sjaal en muts is altijd leuk. Warme laarzen doen het ook leuk. De setting kan ook goed in de sfeer van Frozen's Anna en Elsa bijvoorbeeld, ook dat is erg leuk. Maar ook een lekkere wijde kerstjurk kan deze setting een sprookjesachtige sfeer geven. Leef je uit!

mini kerst shoots bij in2pictures.nl fotografie North pole, noordpool setting

Prijs

De prijs van de Mini Kerst Shoots is 75 euro. Voor dit bedrag krijg je 8 digitale fotobestanden, de foto's mag je zelf kiezen uit een voorselectie die ik al gemaakt heb. Je hebt dus zelf in de hand welke foto's je krijgt. De digitale bestanden zijn in origineel formaat, dus niet verkleind. Je krijgt geen afdrukken bij de fotoshoot. Als je wilt kun je die achteraf wel bestellen. De prijzen hiervan staan onder het hoofdstuk 'fotoproducten". 

Het aantal personen wat per reservering bij de prijs is inbegrepen is 4. Bestaat je gezin uit 5 of maximaal 6 personen dan geldt hiervoor een meerprijs. Dit kun je aangeven tijdens de reservering.
Het harmonicaboekje wat bij de reguliere fotoshoots gratis wordt verstrekt komt bij deze aktieshoots te vervallen. Als je dit toch wilt, dan kun je dit tijdens de fotoshoot bestellen. Het boekje kost 25 euro per stuk.

Tijdsduur

De mini kerst shoots duren ongeveer een kwartier. Zorg dat je een kwartier van te voren in de wachtruimte bent en dat je eventueel de kinderen al hebt omgekleed indien dit nodig is. Dan hebben wij de tijd om te zorgen dat ze het naar hun zin hebben. Ik fotografeer in principe in 1 samenstelling, dat betekent dat als je drie kinderen hebt en je wilt ze alledrie tegelijk op de foto dan is dat het doel van de fotoshoot. Mocht het heel erg goed gaan en is er tijd over dan bepaalt de fotograaf of er mogelijkheden zijn om de kinderen eventueel ook los te fotograferen. Er wordt dit jaar alleen met het eigen gezin gefotografeerd vanwege de maatregelen rondom Covid19. Je kunt dus geen kinderen uit twee gezinnen bij elkaar op de foto zetten deze keer helaas.

CORONA MAATREGELEN!!

Dit jaar zijn er verscherpte maatregelen in verband met Corona, lees dit heel goed voordat je boekt!

  • het dragen van een mondkapje is verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar. Als personen boven de 12 jaar ook op de foto gaan dan mag het mondkapje tijdens de fotoshoot even af mits er voldoende afstand gehouden wordt van de fotograaf en assistent.
  • je zorgt zelf dat je een mondkapje bij je hebt en draagt.
  • je ontsmet je handen voordat je de wachtruimte binnen gaat.
  • er komen zo min mogelijk personen mee, alleen degenen die noodzakelijk zijn voor het maken van de foto's komen mee. Opa's en oma's moeten helaas thuis blijven.
  • er wordt uitstluitend gefotografeerd met leden van één huishouden. 
  • er mag slechts één huishouden aanwezig zijn in de wachtruimte. Als er al iemand is dan wacht je buiten of in de winkel. Let op dat je ook in de winkel voldoende afstand houdt van andere mensen.
  • wanneer je na de fotoshoot de studio verlaat dan zorg je dat je afstand houdt van de mensen aanwezig in de wachtruimte en je volgt de aanwijzingen van de assistent op. 
  • wanneer iemand van het gezelschap verkouden is dan blijf je thuis. Er volgt geen kwijtschelding van de betaalverplichting. De fotograaf kan in samenspraak een poging doen jullie tegemoet te komen indien dit mogelijk is. 
  • als iemand corona gerelateerde klachten heeft of in contact is geweest met iemand met corona dan blijf je thuis. 
  • mocht de fotograaf toch niet gemelde klachten herkennen dan kan de toegang geweigerd worden. Bij twijfel overleg je van te voren.

​Deze regels zijn er niet omdat wij dat leuk vinden maar voor uw en onze veiligheid! Ik ga ervanuit dat jullie dit respecteren en naleven. 

Inschrijven en betalen

Wanneer je mee wilt doen, dan kun je je hieronder inschrijven. 
Je kiest de dag en het dagdeel waarop je wilt komen, daarbij hoort dan automatisch de setting die die dag staat. Dit kan uiteraard niet tussendoor gewisseld worden. 
Belangrijk om te weten is dat zodra je inschrijft, je inschrijving definitief is. Mocht je kind ziek zijn of je kunt toch niet dan blijft de betaalverplichting staan. Mocht je iemand anders je plek in willen laten vullen dan mag dat, maar dan dien je dit zelf te regelen. Neem ten alle tijde wel even contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken. 

De betaling van deze fotoshoots gaat altijd via Klarna. Je kunt hierbij tijdens de reservering aangeven of je direct wil betalen of dat je liever na afloop betaald. Maar zoals hierboven vermeld, wanneer je kiest voor na afloop betalen en je bent om wat voor reden dan ook niet geweest dan is betaling toch verplicht. De annuleringskosten zijn voor deze aktie-fotoshoots altijd 100%.

Extra foto's

Stel dat je bij het zien van de foto's het aantal van 8 foto's toch wat weinig vindt dan is er altijd de mogelijkheid om na afloop extra digitale fotobestanden bij te kopen.
Stel dat je minder dan 8 foto's wilt hebben uit de door mij gemaakte voorselectie, dan vind er geen restitutie van het betaalde bedrag plaats. Maar geloof mij, dat is nog nooit gebeurd!


Het lijkt nog vroeg, maar je zult zien dat de inschrijving razendsnel gaat. Dus wacht niet langer en reserveer!

Sorteer op
© 2016 - 2020 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel