Februari 2020 - WIT!

 

Maanchallenge Februari 2020 in2pictures.nl fotoclub thema WIT

 

IK GA JULLIE WEER EVEN WAKKER SCHUDDEN!! JAAAAAAA, de eerste maand van het jaar 2020 is alweer bijna voorbij. Het is dus de hoogste tijd om die camera weer eens ter hand te nemen en je weer eens helemaal te storten op een super leuk maandthema!

Het thema van de maand februari 2020 is WIT!!
En dat is in de breedste zin van het woord. Eén ding is duidelijk, WIT speelt de hoofdrol. Je mag dit invullen hoe je dit zelf wilt. Het mag natuur zijn, stilleven, portret, wees creatief en bedenk iets leuks.

Natuurlijk ga ik er zeer zeker van uit dat deze challenge weer minstens zo succesvol wordt als alle challenges van 2019! Dus bij deze roep ik echt IEDEREEN op om weer mee te doen en je onder te dompelen in dit heerlijke thema waar je echt alle kanten mee op kunt. Ik kan niet wachten om al jullie creatieve uitspattingen te zien!! 
WIT is een thema wat heel goed past in deze nog een beetje kleurloze tijd van het jaar en nee, daar hebben we echt niet persé sneeuw voor nodig. Kom maar op met al jullie ideeën en interpretaties. Ik ben zoooo benieuwd. Zin in!

Hoe doe je mee?

Als je een geschikte foto hebt gemaakt (foto's gemaakt vanaf 15 januari 2020 mogen meedoen!) dan stuur je deze uiterlijk 25 februari 2020 naar fotoclub@ in2pictures.nl (zonder spaties). 
Je stuurt dus slechts één foto in.
Daarna worden de foto's via de facebook pagina van de in2pictures.nl fotoclub gedeeld en beoordeeld, waar vervolgens een top 5 uitrolt.

Let op. Je post je inzending NIET gedurende deze challenge op de tijdlijn van de fotoclub. Je mag wel de foto's posten die het niet geworden zijn, dat vind ik alleen maar leuk!

 

© 2016 - 2023 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel