April 2020 Blijf Thuis Challenge

Blijf thuis maandchallenge fotoclub in2pictures fotografie

De maandchallenge van april zou in het teken staan van Muziek en dat kan en mag nog steeds, alleen ik heb de challenge aangepast.

Onze bewegingsvrijheid is sinds de Corona maatregelen flink beperkt, dus moeten we het doen met wat we hebben. Het nieuwe maandchallenge thema heet "Blijf thuis". Maar wat houdt dit nou precies in?

Nou.... dat jij je creative jij nu alle ruimte moet gaan geven. Dat je zelf een thema binnen dit thema verzint, dat het van alles mag zijn, zolang je maar van uit huis (of een straal van 50 meter om je huis als daar ruimte voor is) gefotografeerd hebt en alle veiligheidsmaatregelen in acht hebt genomen. 

Nu lijkt dit misschien makkelijk, maar een open thema is eigenlijk het allermoeilijkste wat er is!! Dus... laat je brein maar kraken, ga dingen uitproberen, ga oefenen en maak er wat moois van. 
Voor de mensen die nu juist tijd hebben heb ik de boodschap, inspireer jezelf, daag je zelf uit, zorg dat je niet snel tevreden bent en doe het nog eens over ondanks dat je tevreden bent. Want misschien wordt het nog wel beter.

Voor degenen die nu keihard moeten werken of hun hoofd niet om een nieuwe challenge heen kunnen draaien. RESPECT!! Niemand neemt je iets kwalijk, iedereen is je dankbaar. Meedoen komt ooit wel weer als alles hopelijk voor iedereen weer normaal is. Dit is niet belangrijk, maar kan wel soms voor afleiding zorgen. Als dat het geval is, be my guest!! 

Maak er wat moois van, maar het allerbelangrijkste is: Blijf gezond, blijf veilig en luister naar de dringende adviezen van de regering en het RIVM.

Hoe kun je meedoen?

- zet je foto NIET op de tijdlijn van de fotoclub! Het stemmen gaat anoniem en als je de foto al eerder plaatst dan is het niet meer anoniem

- je mailt 1 foto naar fotoclub @ in2pictures.nl (zonder spaties), dit mag eventueel als het met mailen niet lukt ook via wetransfer.com

- de foto mail je uiterlijk 25 april naar bovenstaand adres

- je mag de foto niet te veel verkleinen (niet kleiner dan 1500 pixels aan de langste zijde)

- er mag géén logo of naam in de foto geplaatst worden, anders kunnen ze niet anoniem beoordeeld worden

- het is voor in2pictures.nl fotografie prettig wanneer je je voor- en achternaam vooraan in de bestandsnaam van je foto zet, dus bijvoorbeeld moniquevangenderen-foto1.jpg

- foto's mogen horizontaal, verticaal of vierkant aangeleverd worden

- foto's mogen nabewerkt zijn, zolang het maar geloofwaardig blijft

- screenshots worden geweigerd

- foto's mogen met ieder type camera gemaakt zijn, dat mag zelfs een telefoon zijn

- de foto's zijn uiteraard ten alle tijde zelf geschoten

- de foto is geschoten tussen 15 maart en 25 april 2020

 

Succes allemaal!

 

 

© 2016 - 2023 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel