Basis Workshop Photoshop & Lightroom Classic

Home Beeldbewerking | Beeldbewerking Lightroom (cloudversie) | Basis workshop Photoshop en Lightroom Classic |MASTER Beeldbewerking

Deze workshop gaat over Adobe Lightroom Classic & Adobe Photoshop. De interface van Lightroom Classic ziet er ongeveer zo uit:

Wanneer je twijfelt of je inschrijft voor de juiste workshop, lees dan eerst even dit:

Workshop beeldbewerking adobe Lightroom photoshop in2pictures fotoschool

De Basis workshop Photoshop en Lightroom Classic is verdeeld over vijf avonden van ongeveer 2,5 uur. 
De cursus is gericht op fotografie, ofwel het verbeteren van je foto's. 

De eerste twee avonden staan in het teken van Photoshop. Ik laat de belangrijkste tools in photoshop zien en we gaan verder in op het verbeteren van je foto's in photoshop. 
Aan het einde van de eerste avond krijgen jullie een huiswerk opdracht mee voor deel 2. Op de tweede avond zal ik jullie resultaten bespreken en vragen beantwoorden, daarna gaan we door met de lesstof.
Tijdens de eerste twee avonden workshop zullen we ook leren werken met "lagen" en "handelingen". Ik leer jullie bovendien om op een non-destructieve manier te werken, zodat je altijd nog terug kan om een bewerking ongedaan te maken.

De volgende twee avonden gaan geheel over Lightroom Classic, een totaal ander programma dan Photoshop. Maar het is een perfecte aanvulling op elkaar. De workshop is niet voor niets gecombineerd, dit is juist omdat ze zo goed samen werken. We behandelen in deze workshop de modules Bibliotheek en Ontwikkelen. De twee belangrijkste modules in Lightroom Classic als het gaat om fotografie. Ik laat ook zien hoe je je voorinstellingen kunt gebruiken en aan kunt passen. Ze worden door Adobe niet voor niets in een gezamelijk abonnement aangeboden. 

Tijdens de vijfde avond gaan we beide programma's met elkaar combineren. Ik laat zien wat voor mij de fijnste manier van werken is en ik geef hierbij uiteraard wat van mijn geheimen prijs!

Wat leer je in deze workshop?

  • je leert foto's verbeteren met behulp van Adobe Photoshop en Lightroom Classic
  • het organiseren van je foto's en het aanbrengen van structuur in je archief
     
  • non-destructief bewerken van je foto's
     
  • het creëeren van een snellere workflow

Wat zijn je vaardigheden voor deze workshop?

Er wordt verwacht dat je goed met de computer kunt omgaan, dit is erg belangrijk. Dit is een behoorlijk intensieve workshop en als je erg onzeker bent op de computer dan werkt dat erg in je nadeel. 
De instructie wordt door mij gegeven op een iMac, maar photoshop werkt op een gewone PC hetzelfde als op de iMac. Je neemt je eigen computer/laptop mee om tijdens deze avonden op te werken.

Ik werk in deze workshop met Photoshop CC en Lightroom Classic CC. Middels een maandelijks Adobe abonnement blijft Photoshop up-to-date. Wanneer je met een oude versie van Photoshop werkt zou het kunnen zijn dat bepaalde zaken niet zijn ge-update en daarom niet of anders werken. Ik zal je daar zo veel mogelijk mee proberen te helpen. Meer informatie over de Adobe abonnementen vind je hier: www.in2pictures.nl/c-6505677

Wat heb je nodig voor deze workshop?

- een eigen laptop of computer welke je mee kunt nemen naar onze fotostudio
- een harde schijf of usb stick om snel bestanden aan elkaar te kunnen overdragen
- Adobe Photoshop CC en Lightroom Classic CC moeten op je eigen laptop/computer aanwezig zijn. Wanneer je een verouderde versie gebruikt dan kan het zijn dat sommige bewerkingen niet mogelijk zijn.

Aantal deelnemers

Deze workshop gaat door bij een minimum van 6 deelnemers, het maximum aantal deelnemers is 10. 

Waar en wanneer?

Locatie: in de in2pictures.nl fotoschool in Hoogvliet. Deze workshop is te ingewikkeld om online te volgen helaas. 

Tijdstip: +/- 19:00 - 21:15 (tot uiterlijk 21:30) uur.
​De data van deze workshop vind je onderaan deze pagina. 

Betaling

De prijs van deze Basis workshop Photoshop en Lightroom is 349,00 euro voor 5 x 2,5 = 12,5 uur les.
Voor deze groepsworkshop geldt een aanbetaling van 50 euro. Het bedrag wat je bij de reservering vermeld ziet staan is dus een gedeelte van de prijs van de workshop. De totaalprijs wordt er altijd direct bij vermeld.

De aanbetaling kun je voldoen door onderstaande reservering te voltooien en direct via Klarna te betalen. Je kiest bij Klarna zelf de gewenste betaalmethode. Ook wanneer je kiest voor “achteraf betalen via Klarna”, wordt de aanbetaling voor deze workshop direct geïnd, zoals aangegeven in onze algemene voorwaarden. 
Voor het restantbedrag voor de geboekte workshop/excursie wordt 14 dagen voor aanvang van de workshop een betaalverzoek per mail verzonden. De restbetaling dient uiterlijk een week voor aanvang van de workshop/excursie voldaan te zijn.

Liever les in een eigen groepje of privé?

Mocht je deze workshop liever privé boeken door middel van personal coaching dan zijn de tarieven als volgt:

1 uur coaching 79,50 euro voor 1 persoon

1 uur coaching 75,00 euro per persoon bij 2 personen

1 uur coaching 65,00 euro per persoon bij 3 of meer personen

Het kan zijn dat je 1 op 1 veel minder uren nodig hebt dan de 5 x 2,5 uur die je in groepsverband gebruikt. De snelheid van de workshop ligt helemaal aan je eigen basiskennis en wensen en die kan ik vooraf niet voorspellen. Neem per e-mail/telefoon contact op om een afspraak te maken.

Annuleringsvoorwaarden:

Wanneer een workshop/excursie door de deelnemer geannuleerd wordt tot 14 dagen voor aanvang van de workshop dan wordt 50% van de totaalprijs van de workshop/excursie in rekening gebracht, met een minimum van 25 euro.
Wanneer een workshop/excursie door de deelnemer geannuleerd wordt binnen 14 dagen voor aanvang van de workshop of wanneer je niet komt op de afgesproken datum en tijd, dan wordt 100% van de totaalprijs van de workshop/excursie in rekening gebracht.

Aanmelden

Je kunt je middels onderstaande link aanmelden. Wil je liever les via personal coaching neem dan per telefoon/e-mail contact op voor het maken van een afspraak.

Sorteer op
© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel