Personal Coaching Online

Personal Coaching Online

Ook wanneer je wat verder weg woont of niet in staat bent om naar de fotoschool te komen is er een mogelijk om een persoonlijke coachingssessie te volgen. Wanneer je met bepaalde vraagstukken zit omtrent je fotografie, stel ze dan vooral!! 
Ik kan je helpen om je vragen te beantwoorden en je te helpen je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Vooraf geef je aan wat je vraag is, liefst onder begeleiding van een of meer foto's. Ik bestudeer je vraag vooraf en zorg dat ik je op gepaste wijze antwoord kan geven, zodat je een volgende keer wel weet hoe je moet handelen.
De vragen kunnen technisch zijn of gaan over compositie. Maar het kan en mag ook over fotobewerking gaan. Of wellicht heb je hulp nodig bij het opstarten van je eigen fotografiebedrijf. Alles kan, ik help je weer een stukje verder in je proces.

Tarieven:

Coaching in de in2pictures fotoschool  in Hoogvliet voor 1 persoon = € 79,50 per persoon per uur

Coaching in de in2pictures fotoschool  in Hoogvliet voor 2 personen = € 75,00 per persoon per uur

Coaching in de in2pictures fotoschool  in Hoogvliet voor 3 personen = € 65,00 per persoon per uur

Reserveren

Wanneer je een online sessie wil boeken neem dan even per telefoon of e-mail contact met mij op, dan kunnen we meteen een datum afspreken en doornemen waar je het over wil hebben.

Annuleringsvoorwaarden:

Wanneer een of meer van de deelnemers (binnen 14 dagen voor aanvang van de sessie) op het geboekte tijdstip niet kan deelnemen dan vindt er geen restitutie van het betaalde bedrag plaats. Wanneer de sessie door de deelnemer geannuleerd wordt tot 14 dagen voor aanvang van de workshop dan wordt 50% van de totaalprijs van de geboekte in rekening gebracht.

 

© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel