Personal Coaching Online

Personal Coaching Online

 

NIEUW ** NIEUW ** NIEUW ** NIEUW ** NIEUW ** NIEUW ** NIEUW ** NIEUW ** NIEUW **

Personal Coaching Online

Met de laatste technieken in videobellen is het erg goed mogelijk om ook op afstand advies te geven en elkaar te spreken. Wanneer je met bepaalde vraagstukken zit omtrent je fotografie, stel ze dan vooral!! 
Ik kan je helpen om je vragen te beantwoorden en je te helpen je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Vooraf geef je aan wat je vraag is, liefst onder begeleiding van een of meer foto's. Ik bestudeer je vraag vooraf en zorg dat ik je op gepaste wijze antwoord kan geven, zodat je een volgende keer wel weet hoe je moet handelen.

Zo ontving ik bijvoorbeeld een vraag van Deborah over de ruis in haar foto terwijl ze toch op een lage ISO waarde fotografeert. We bekijken dan samen via videobellen haar foto, ik check de instellingen, de bewerking en op die manier gaan we het probleem kunnen oplossen. Alles op je eigen tempo en vanuit je eigen woonkamer. 
Ook vragen over nabewerking in Photoshop of Lightroom kunnen eenvoudig via deze Online Personal Coaching beantwoord worden.

Je kunt een Online Personal Coaching sessie boeken op een moment waarop jou (en mij) dat uitkomt. Dat kan ook op een avond of op een zaterdag zijn. Op zondag en maandag is de fotostudio gesloten.

Tarieven:

Wanneer je een sessie boekt voor 1 - 3 personen (je kunt je tijd (en dus ook de prijs) met elkaar delen) dan kost een Online verbinding van een uur 57,50 euro in totaal. 
Wanneer je met een groep van 4-10 personen inbelt dan is de prijs op aanvraag. Je kiest de deelnemende personen zelf of in overleg met de fotograaf.

Betaling

Je betaalt het gehele bedrag van deze Personal Coaching sessie direct bij reservering via Klarna. Na bevestiging van deze reservering wordt de betaling meteen geactiveerd en dus voldaan. Je kiest bij Klarna zelf de gewenste betaalmethode. Ook wanneer je gekozen hebt voor “achteraf betalen via Klarna” wordt deze Personal Coaching sessie direct geïnd, zoals aangegeven in onze algemene voorwaarden. Zodra de betaling via Klarna geactiveerd is ontvang je van in2pictures.nl fotografie de link om deel te nemen aan het beeld-/groepsgesprek. 

Wanneer je meer dan 1 uur wilt boeken, verhoog dan het aantal naar 2 of meer. Dan wordt de prijs vanzelf aangepast.

Annuleringsvoorwaarden:

Wanneer een of meer van de deelnemers (binnen 14 dagen voor aanvang van de sessie) op het geboekte tijdstip niet kan deelnemen dan vindt er geen restitutie van het betaalde bedrag plaats. Wanneer de sessie door de deelnemer geannuleerd wordt tot 14 dagen voor aanvang van de workshop dan wordt 50% van de totaalprijs van de geboekte in rekening gebracht.

 

Sorteer op
  • Personal Coaching Online
    Personal Coaching Online

    1 uur personal coaching met 1-3 personen voor slechts 57,50 euro (per uur in totaal).

    € 57,50
© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel