Personal Coaching in de Studio

Een leuke en effectieve mogelijkheid om alles te leren over fotografie zijn de in2pictures.nl Personal Coachings sessies! Je boekt een 1 op 1 sessie met fotografe Monique in de fotostudio van in2pictures.nl fotografie. Vooraf geef je door wat de knelpunten zijn of fotografisch gebied en wat je verwacht te leren. Monique maakt dan een plan om stap voor stap door te nemen hoe je deze fotografische dilemma's kunt oplossen en zodoende je fotografie kunt verbeteren. Je kunt deze sessies ook boeken wanneer je wilt leren werken met Lightroom of Photoshop en je dit liever in je eigen tempo leert dan in een groep.

Ik hoor vaak van hobbyfotografen en mensen die al eerder workshops bij mij gevolgd hebben dat ze soms toch de draad even kwijt zijn. De informatie is wat weggezakt en er is behoefte aan een opfrismoment zonder meteen de workshop weer helemaal opnieuw te moeten doen. Nu is dat mogelijk!! En wel 1 op 1, je kunt alle tijd dus besteden aan je eigen vragen en je hoeft geen tijd te delen met anderen.

Er wordt minimaal 2 uur achter elkaar ingepland, zodat er efficient gewerkt kan worden. Daarnaast is een terugkom sessie zeer nuttig. De knelpunten kunnen er dan uitgefilterd worden of we kunnen direct een stap zetten naar next level fotografische foefjes. 

De thema's die we behandelen zijn dus volledig door de deelnemer bepaald, maar dienen wel vooraf overlegd te worden met de fotograaf. Het is ook mogelijk om de coaching met twee personen tegelijk te volgen tegen een gereduceerd tarief. Bij meer dan twee personen tegelijk wordt het een maatwerk pakket. Je kunt via het hoofdstuk maatwerk een passende offerte opvragen.

Tarieven:

Personal coaching - een op een fotografie lessen  Personal coaching samen met een vriend of vriendin privé fotografie lessen

 

Locatietoeslag

De locatietoeslag voor sessies buiten de studio van in2pictures.nl fotografie binnen een straal van 15 km zijn € 57,50. Daarbuiten worden tevens reiskosten gerekend. Binnen Hoogvliet geldt geen locatietoeslag.

De coachings-sessies worden in principe alleen van dinsdag tot en met vrijdag gepland tussen 9:00 en 17:00 uur. Tegen verhoogd tarief zijn ook avondsessies mogelijk. De toeslag is dan 25%.

De coachings-sessies vinden plaats in de studio van in2pictures.nl fotografie. Mocht je een sessie op locatie willen dan komt daar een locatietoeslag bij. Buiten oefenen in de directe omgeving van de studio is wel inbegrepen in de prijs.

Voor het boeken van een 1 op 1 coachings-sessie maak je hieronder een reservering en geef je een voorkeur aan voor een dag en tijd. Ik laat je dan zo spoedig mogelijk weten of dit in mijn agenda ook past.

Onlangs ben ik begonnen met een 1 op 1 coachings sessie met Cynthia, ze stond toen ze mij mailde op het punt haar camera in de kast te gooien. Ze bleef maar vastlopen. Informatie van workshops was weer wat weggezakt en ze gooide -naar eigen zeggen- alles door elkaar. Zij vertelt hieronder hoe ze al na de eerste 2-uurs-sessie weer goed op weg is met haar fotografie. Tijdens de volgende sessie gaan we evalueren en een stukje nabewerking behandelen. Maar de lol in het fotograferen is al weer aardig terug! 

Feedback coachings-sessie:

"Na een tijdje fotograferen, en meerdere cursussen gevolgd te hebben, liep ik helemaal vast. Ik wist het allemaal niet meer, en alle theorie en instellingen werden een chaos in mijn hoofd. Ik moest teveel nadenken bij het maken van een foto, bij een snelle foto maken raakte ik in paniek en ze lukten zelden, daarnaast waren veel foto's bewogen of verkeerd belicht. 

En dan ook nog eens als extra obstakel mijn 75-300mm lens, wat een draak van een lens vond ik het, alles mislukte daarmee. Daarom besloot ik de hulp van Monique in te roepen voordat ik mijn camera echt aan de kant zou leggen. Ze stelde mij een 1 op 1 coachings-sessie voor. 
Samen hebben we gezeten om te kijken wat er fout ging bij de foto's, wat niet klopte bij de instellingen, en wat ik beter had kunnen doen. Na 2 uur kijken naar mijn foto's, luisteren naar de duidelijke en makkelijke uitleg van Monique, en vooral ook het geduld van Monique, zag ik wat ik fout deed. Ik had het stappenplan weer zonder chaos in mijn hoofd zitten. De volgende dag ben ik de dierentuin in gegaan om te oefenen, natuurlijk gingen er nog dingen fout, maar nu snapte ik wel wat er fout ging en wat ik moest veranderen. 
En zijn veel meer foto's gelukt dan normaal, en ook nog eens met mijn 75-300mm lens.

Dus kortom zeker een aanrader om de coachings-sessies te volgen als je vast loopt, niet opgeven en daarna weer veel oefenen."

Cynthia van Zwieten

Foto's van Cynthia naar haar eerste coachings-sessie:

 

Wacht niet langer en schrijf je in!!

Betaling

Je betaalt het gehele bedrag van deze Personal Coaching sessie direct bij reservering via Klarna. Na bevestiging van deze reservering wordt de betaling meteen geactiveerd en dus voldaan. Je kiest bij Klarna zelf de gewenste betaalmethode. Ook wanneer je gekozen hebt voor “achteraf betalen via Klarna” wordt deze Personal Coaching sessie direct geïnd, zoals aangegeven in onze algemene voorwaarden. Zodra de betaling via Klarna geactiveerd is ontvang je van in2pictures.nl fotografie de link om deel te nemen aan het beeld-/groepsgesprek. 

Annuleringsvoorwaarden:

Wanneer een of meer van de deelnemers op het geboekte tijdstip (binnen 14 dagen voor aanvang van de sessie) niet kan deelnemen dan vindt er geen restitutie van het betaalde bedrag plaats. Wanneer de sessie door de deelnemer geannuleerd wordt tot 14 dagen voor aanvang van de workshop dan wordt 50% van de totaalprijs van de geboekte in rekening gebracht.

Sorteer op
© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel