Personal Coaching

Een leuke en effectieve mogelijkheid om alles te leren over fotografie zijn de in2pictures.nl Personal Coachings sessies! Je boekt een 1 op 1 sessie met fotografe Monique in de fotostudio van in2pictures.nl fotografie. Vooraf geef je door wat de knelpunten zijn of fotografisch gebied en wat je verwacht te leren. Monique maakt dan een plan om stap voor stap door te nemen hoe je deze fotografische dilemma's kunt oplossen en zodoende je fotografie kunt verbeteren. Je kunt deze sessies ook boeken wanneer je wilt leren werken met Lightroom of Photoshop en je dit liever in je eigen tempo leert dan in een groep.

Ik hoor vaak van hobbyfotografen en mensen die al eerder workshops bij mij gevolgd hebben dat ze soms toch de draad even kwijt zijn. De informatie is wat weggezakt en er is behoefte aan een opfrismoment zonder meteen de workshop weer helemaal opnieuw te moeten doen. Nu is dat mogelijk!! En wel 1 op 1, je kunt alle tijd dus besteden aan je eigen vragen en je hoeft geen tijd te delen met anderen.

Er wordt minimaal 2 uur achter elkaar ingepland, zodat er efficient gewerkt kan worden. Daarnaast is een terugkom sessie zeer nuttig. De knelpunten kunnen er dan uitgefilterd worden of we kunnen direct een stap zetten naar next level fotografische foefjes. 

De thema's die we behandelen zijn dus volledig door de deelnemer bepaald, maar dienen wel vooraf overlegd te worden met de fotograaf. Het is ook mogelijk om de coaching met twee personen tegelijk te volgen tegen een gereduceerd tarief. Bij meer dan twee personen tegelijk wordt het een maatwerk pakket. Je kunt via het hoofdstuk maatwerk een passende offerte opvragen.

Tarieven:

Personal coaching boek je voor minimaal 2 uur, je mag je coachingssessie ook met iemand delen. Zie onderstaande tarieven.

Coaching in de in2pictures fotoschool  in Hoogvliet voor 1 persoon = € 79,50 per persoon per uur

Coaching in de in2pictures fotoschool  in Hoogvliet voor 2 personen = € 75,00 per persoon per uur

Coaching in de in2pictures fotoschool  in Hoogvliet voor 3 personen = € 65,00 per persoon per uur

Tarieven coaching op locatie

Coaching op locatie 0-30 minuten reistijd voor 1 persoon € 200 voor 2 uur

Extra uur = € 75,00 

Extra persoon = € 50,00

Extra reistijd, iedere 30 minuten extra = € 75,00

Reis- en brandstofkosten € 0,70 per km

Locatietoeslag

De coachings-sessies vinden plaats in de studio van in2pictures.nl fotografie. Mocht je een sessie op locatie willen dan komt daar een locatietoeslag bij. Buiten oefenen in de directe omgeving van de studio is wel inbegrepen in de prijs.

Voor het boeken van een 1 op 1 coachings-sessie neem je telefonisch of per e-mail contact op met de in2pictures fotoschool om een datum af te spreken.

Annuleringsvoorwaarden:

Wanneer een of meer van de deelnemers op het geboekte tijdstip (binnen 14 dagen voor aanvang van de sessie) niet kan deelnemen dan vindt er geen restitutie van het bedrag plaats. Wanneer de sessie door de deelnemer geannuleerd wordt tot 14 dagen voor aanvang van de workshop dan wordt 50% van de totaalprijs van de geboekte in rekening gebracht.

© 2016 - 2023 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel