Photoshop Actionpack in2pictures favorites part I

 

Adobe Photoshop action pack - in2pictures.nl favorites part I

In deze actionpack vind je de in2pictures.nl fotografie 10 meest favoriete Photoshop Actions. 

Wat kun je verwachten van deze set handelingen?

Het pakket bestaat uit een paar hele gave sfeerbepalende handelingen, zoals een mooie dromerige handeling waarmee je in een klap je foto een zachte pastelkleurig sfeertje geeft. Of wat dacht je van een prachtige zachte realistische bewerking. Deze trekt de verzadiging terug waardoor de natuurlijke kleuren wat realistischer overkomen. Misschien ga liever voor een jaren 70 sfeertje, ook dat kan met deze actionpack.
Vind je de kleuren te warm in je foto, gebruik dan de "Cool Guys" handeling, of misschien kan de foto juist wat extra warmte gebruiken, dan kies je de "Warm this up" handeling.

Naast deze sfeerbepalende handelingen zijn er ook een aantal supersnelle basisaanpassingen in het pakket te vinden. Wat dacht je van ogen verscherpen en verhelderen, contrastverhogen met mijn "Contrastelicious" handeling of de "Crank it up" handeling.
De "Lights on" en "Lights out" actions spreken bijna voor zich. Deze zijn ontzettend praktisch en snel in gebruik.

in2pictures.n fotografie levert je niet alleen het pakket met deze 10 handelingen, maar als extra doe ik er een uitgebreide handleiding bij, waarin per handeling staat aangegeven hoe je deze kunt gebruiken en kunt aanpassen, zoals je in het voorbeeld hieronder kunt zien.

instructie adobe photoshop actionpack in2pictures.nl favorites part I


Welke vaardigheden heb je nodig voor het gebruik van deze actionpack?

Voor het gebruik van actionpacks is het handig wanneer je de basiskennis van het programma Adobe Photoshop al beheerst. Vanzelfsprekend moet je het programma Adobe Photoshop CC op je computer in gebruik hebben om de actionpack te kunnen gebruiken. De instructies zijn geschreven op basis van de Creative Cloud versie van Adobe Photoshop. 
In de instructie wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de handelingen kunt gebruiken. Dit kan zonder enige ervaring met het programma alsnog lastig zijn.

Wat kost het en wat krijg ik ervoor?

De prijs van deze eerste in2pictures.nl actionpack is slechts 20 euro.

Hiervoor ontvang je een set van 10 Adobe Photoshop handelingen in .atn formaat.
Een uitgebreide instructie in PDF formaat.

Rechten voor het gebruik van digitaal aangeleverd leermateriaal

De rechten van door in2pictures.nl fotografie geleverde digitale leermiddelen, actionpacks en presets blijven ten alle tijde in handen van in2pictures.nl fotografie. Wanneer je een product hebt aangekocht dan koop je deze voor persoonlijk gebruik. Het is strafbaar de handelingen en/of de meegeleverde instructie te delen met of te verkopen aan derden. Dit valt onder “schending van het auteursrecht”, bij vermoeden van misbruik wordt aangifte gedaan. 
 

Betaling

Betaling van dit product geschiedt direct via Klarna. Je kiest bij de betaling voor direct afrekenen. Na reservering via deze website zal de betaling meteen via Klarna geactiveerd worden. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk de bestelde producten.

Annulering

Aangezien dit een directe aankoop en levering van het product betreft is annulering niet mogelijk. Er vind geen restitutie van het aankoopbedrag plaats.

 

 

Sorteer op
© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel