Online Workshop Macrofotografie

Home | Online Workshops & Coaching | Workshops & Excursies | Fotoreizen | Personal CoachingMaatwerk | Tips & Tricks | Fotoclub | Cadeaukaart

Macrofotografie is een populaire vorm van fotografie. Waarschijnlijk is het zo populair omdat je het allereerst bijna overal kunt uitoefenen en daarnaast is het geweldig om helemaal op een onderwerp te kruipen waardoor er een uitvergrootte miniatuurwereld ontstaat. Het is daarnaast ook een tak van fotografie waar veel over te vertellen valt en dat ga ik dan ook doen! Online wel te verstaan. Via videobellen maken we contact met elkaar in een groep van minimaal 6 personen. Ik leg jullie alles "live" uit en jullie hebben de kans om dan ook direct vragen te stellen via de chatfunctie. Op deze manier kun je gewoon thuis vanachter je laptop, computer of telefoon deze workshop volgen. 

Met de opgedane informatie kun je dan heerlijk aan de slag, of het nu binnen of buiten is dat maakt eigenlijk niet uit. Je kunt je in macrofotografie helemaal verliezen. Ik bespreek de soorten lenzen waarmee je kunt fotograferen, welke instellingen je het beste kunt gebruiken en natuurlijk gaan we het uitgebreid hebben over het kiezen van je voor- en achtergrond.

Een ontzettend leerzame workshop dus voor een hele schappelijke prijs. 

Wat heb je nodig voor deze workshop?

- een computer/laptop of telefoon waarop je de aangegeven app kunt downloaden. Vanzelfsprekend moet het geluid van de computer goed werken. De microfoon heb je voor deze workshop niet nodig.
- de benodigdheden voor het daadwerkelijk fotograferen worden in de workshop besproken.

Wat zijn je vaardigheden voor deze workshop?

Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden. 

Aantal deelnemers

De workshop gaat door bij een minimum van 6 deelnemers. 

Prijs

De prijs voor deze online Workshop Macrofotografie is 25,00 euro.

Wanneer?

Woensdag 3 maart 2021 om 19:00 uur
Donderdag 1 juli 2021 om 19:00 uur

Je kunt deze workshop ook altijd boeken als Personal Coaching! (de prijs van Personal Coaching is 57,50 per uur en de workshop duurt anderhalf uur). Het voordeel is dat je echt 1 op 1 tijd hebt.
De online workshop duurt ongeveer anderhalf-twee uur, maar de exacte tijdsduur kan altijd afwijken afhankelijk van het aantal vragen.

Betaling

Je betaalt het bedrag van deze online workshop direct bij reservering via Klarna. Na bevestiging van deze reservering wordt de betaling meteen geactiveerd en dus voldaan. Je kiest bij Klarna zelf de gewenste betaalmethode. Ook wanneer je gekozen hebt voor “achteraf betalen via Klarna” wordt deze workshop direct geïnd, zoals aangegeven in onze algemene voorwaarden.
Wanneer de betaling geactiveerd is ontvang je de inloglink en de link naar programma wat gebruikt wordt.

Annuleringsvoorwaarden:

Wanneer een of meer van de deelnemers op het geboekte tijdstip niet kan deelnemen dan vindt er geen restitutie van het betaalde bedrag plaats.

Aanmelden

Je kunt je middels onderstaande link aanmelden.

Sorteer op
© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel