Online workshop landschapsfotografie in drie delen

Home | Online Workshops & Coaching | Workshops & Excursies | Fotoreizen | Personal CoachingMaatwerk | Tips & Tricks | Fotoclub | Cadeaukaart

Landschappen zijn overal, of het nu waterlandschappen, natuurlandschappen, stadslandschappen, dorpslandschappen, het strand of mooie luchten zijn.... vaak zijn het van die foto's waarvan je denkt wauw! 
Maar hoe dan? Vaak wanneer je zelf aan de slag gaat, dan komt het niet uit de verf zoals je zou willen. Hoe komen dit soort mooie foto's tot stand? 

Er komt best wel veel bij kijken. Er is gekozen voor drie avonden, omdat bij landschapsfotografie bijna altijd filters gebruikt worden en omdat landschapsfoto's bijna altijd in meer of mindere mate nabewerkt worden voordat je ze onder ogen krijgt. Daaarom is het belangrijk om alle aspecten van landschapsfotografie te bespreken.

Tijdens de eerste online les gaan we het hebben over:

- compositie
- het weer
- locaties scouten
- technische specificaties

De tweede online les staat in het teken van filtergebruik:

- fysieke filters

  • ND-filter
  • ND gegradueerd filter
  • Polarisatiefilter
  • Nachtfilter

- technische filters (in deze workshop alleen de bespreking van het fotograferen om foto's later te kunnen samenvoegen)

  • Foto's samenvoegen via HDR
  • Foto's samenvoegen via panorama-software
  • Focus stacking

De derde les gaat volledig over nabewerking.

In deze workshop laat ik zien hoe je met de programma's Adobe Lightroom en Adobe Photoshop je foto's de wauw factor kunt meegeven.

- bespreken van simpele tips en tricks voor het verbeteren van je foto's

- de daadwerkelijke uitvoering van het samenvoegen van foto's middels:

  • HDR
  • panoramafoto's
  • Focus stacking

Ben je niet in het bezit van filters of van de Adobe programma's??
Dan kun je je voordeel doen met deze workshop. Het mooie is juist dat je kunt kijken of je het nodig vind om een filterset aan te schaffen en als je filters gaat aanschaffen, welke vind je dan het belangrijkste en welk systeem werkt prettig. Hetzelfde geldt voor de nabewerking. Je proeft van het gebruik van de Adobe programma's, aan de hand daarvan kun je beslissen of je het de moeite waard vind of niet.

Vanzelfsprekend kun je dubbel profiteren wanneer je wel filters en/of de Adobe programma's hebt. Door middel van goede tips kun je al enigszins aan de slag om je foto's na te bewerken. De uitgebreide basis- en algemene kennis van de Adobe programma's doe je echter op in de Online workshop Beeldbewerking. Hiervoor kun je je apart inschrijven.

Deze workshop is ontzettend volledig en je kunt er volop mee aan de slag!!
 

Wat heb je nodig voor deze workshop?

- een computer/laptop of telefoon waarop je de aangegeven app kunt downloaden. Vanzelfsprekend moet het geluid van de computer goed werken. De microfoon heb je voor deze workshop niet nodig.
- de benodigdheden voor het daadwerkelijk fotograferen worden in de workshop besproken.

Wat zijn je vaardigheden voor deze workshop?

Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden. 

Aantal deelnemers

De workshop gaat door bij een minimum van 6 deelnemers. 

Prijs

De prijs voor deze online Workshop Landschapsfotografie is 60 euro. Deze prijs is voor 3 avonden van zo'n anderhalf/twee uur en start om 18:30 uur.
Wanneer je maar een of twee van de lessen kan of wil volgen dan kan dat ook. Je schrijft dan los in voor de lessen. De prijs is dan 22,50 per les.

Wanneer?

Les 1 - Landschapsfotografie de basis - Donderdag 11 maart 2021

Les 2 - Landschapsfotografie filters - Donderdag 18 maart 2021

Les 3 - Landschapsfotografie beeldbewerking - Donderdag 8 april 2021

Heb je een les gemist???? 

De sessies worden opgenomen, dus je kunt de lessen ook na de uitgezonden datum nog bestellen. Je kunt dan alleen geen gebruik maken van de live chat.

Doe je de workshop liever met live, maar heb je bovengenoemde data gemist??

Je kunt deze workshop ook boeken via Personal Coaching! (de prijs van Personal Coaching is 57,50 per uur en de workshop duurt anderhalf-twee uur per les). Het voordeel is dat je echt 1 op 1 tijd hebt. Je mag deze prijs met in totaal 3 personen delen, zolang deze personen op hetzelfde tijdstip deelnemen.
De online workshop duurt ongeveer anderhalf uur, maar de exacte tijdsduur kan altijd afwijken afhankelijk van het aantal vragen.

Betaling

Je betaalt het bedrag van deze online workshop direct bij reservering via Klarna. Na bevestiging van deze reservering wordt de betaling meteen geactiveerd en dus voldaan. Je kiest bij Klarna zelf de gewenste betaalmethode. Ook wanneer je gekozen hebt voor “achteraf betalen via Klarna” wordt deze workshop direct geïnd, zoals aangegeven in onze algemene voorwaarden.
Wanneer de betaling geactiveerd is ontvang je de inloglink en de link naar programma wat gebruikt wordt.

Annuleringsvoorwaarden:

Wanneer een of meer van de deelnemers op het geboekte tijdstip niet kan deelnemen dan vindt er geen restitutie van het betaalde bedrag plaats.

Aanmelden

Je kunt je middels onderstaande link aanmelden.

 

 

Sorteer op
© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel