VERVOLG Workshop Flitstechniek

 

Online Workshops & Coaching | Workshops & Excursies | Agenda | Fotoreizen | Personal Coaching | Maatwerk | Tips & Tricks | Fotoclub | Cadeaukaart

 

Als je de Basis cursus Flitstechniek van in2pictures.nl fotografie al gevolgd hebt dan is dit VERVOLG een logische en leuke stap naar je einddoel!

Wat leer je in deze workshop?

In deze workshop leer je te flitsen met een reportage/opzetflitser. Door flitstechniek toe te passen wordt het mogelijk om ook in slechtere lichtomstandigheden mooie foto's te maken. Daarnaast kun je nog meer creativiteit uit je fotografie halen. 

In deze vervolgcursus gaan we aan de slag met High Speed flitsen, wanneer je dat onder de knie hebt dan wordt het mogelijk om beweging te bevriezen. Uiteraard bedenken we daar een leuke en leerzame oefening bij die je niet snel zult vergeten.

Workshop digitale fotografie in2pictures.nl fotografie - Vervolg flitstechniek

Verschillende flitsaccessoires zullen worden besproken zoals de paraplu voor zachter licht en een koker voor gericht licht. Ook kunnen we oefenen met flitsfilters om leuke creatieve en kleurrijke effecten te bereiken. 

Het verschil tussen hoofdlicht en effectlicht zal besproken worden, dit is belangrijk wanneer je met meerdere flitsers gaat werken. We gaan dus met off-camera flitsen aan de gang. 
Ook herhalen we het flitsen met trage sluitertijden voor een creatief effect. Ik zeg... genoeg te doen weer dus!! Schrijf je snel in voor deze leuke en uitdagende workshop.

Door flitstechniek toe te passen wordt het mogelijk om ook in slechtere lichtomstandigheden mooie foto's te maken. Daarnaast kun je nog meer creativiteit uit je fotografie halen. 

Wat heb je nodig voor deze workshop?

- digitale spiegelreflexcamera of systeemcamera (handmatig instelbaar)
- een reportageflitser
- als je een diffuser hebt voor je reportageflitser neem deze dan mee
- objectief geschikt voor portretten (18-55 mm, 50mm, 24-70mm, of een vergelijkbaar objectief)
- opgeladen batterij (plus reservebatterij) en lege geheugenkaarten
- batterijen voor je flitser, plus een setje reservebatterijen
- een flash trigger, zodat je je flitser los van je camera kan bedienen

 

Hester Blankestijn

Wat zijn je vaardigheden voor deze workshop?

Voor deze specialisatie-workshop is het noodzakelijk dat je op de M of op de Tv-stand kunt fotograferen en je bekend bent met de begrippen, sluitertijd, diafragma en ISO. Je weet dus goed hoe je camera werkt, uitleg over de camera maakt geen onderdeel uit van deze workshop.

Aantal deelnemers

De workshop gaat door bij een minimum van 6 deelnemers, het maximum aantal deelnemers is 10. 

Hester Blankestijn

Locatie: in de studio van in2pictures.nl fotografie in Hoogvliet
Woensdag 24 maart en 7 april 2021
Tijdstip: 19:00 - 21:00 uur
​De data van deze workshop vind je onderaan deze pagina. 

De lessen worden in de studio van in2pictures.nl fotografie gegeven. De docente voor deze workshop is de Rotterdamse fotografe Hester Blankestijn. 
Na haar opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag in 1999 is ze direct als zelfstandig fotograaf aan de gang gegaan. Naast het fotograferen geeft ze ook al jaren les onder andere in flitstechniek. 

Ben je nieuwsgierig naar haar werk? Kijk dan even op haar website: http://hesterblankestijn.nl
 

 

Betaling

De prijs voor deze workshop is 90 euro per persoon.

Je betaalt het gehele bedrag van deze workshop direct bij reservering via Klarna. Na bevestiging van deze reservering wordt de betaling meteen geactiveerd en dus voldaan. Je kiest bij Klarna zelf de gewenste betaalmethode. Ook wanneer je gekozen hebt voor “achteraf betalen via Klarna” wordt deze workshop direct geïnd, zoals aangegeven in onze algemene voorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden:

Wanneer een workshop/excursie door de deelnemer geannuleerd wordt tot 14 dagen voor aanvang van de workshop dan wordt 50% van de totaalprijs van de workshop/excursie in rekening gebracht, met een minimum van 25 euro.
Wanneer een workshop/excursie door de deelnemer geannuleerd wordt binnen 14 dagen voor aanvang van de workshop of wanneer je niet komt op de afgesproken datum en tijd, dan wordt 100% van de totaalprijs van de workshop/excursie in rekening gebracht.

Aanmelden

Je kunt je middels onderstaande link aanmelden.

 

 

© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel