Excursie op Tiengemeten

Het eiland Tiengemeten is een pareltje in de delta van Zuid-Holland. In augustus staan de paarse kattenstaarten en de gele guldenroede prachtig in bloei waardoor het een genot is voor het oog. Er valt veel te zien op het eiland. Van een prachtige ruige wildernis, langs het moeras en we nemen een kijkje in het verleden wanneer we langs kleurrijke gewassen rijden, net als toen Tiengemeten nog enkel uit landerijen bestond. Op het eiland lopen Schotse Hooglanders, reeën, bevers en het is een waar walhalla voor vogelliefhebbers. Vele watervogels vinden er hun thuis of zijn op doorreis even gestopt. De zee-arend heeft er een nest en de bruine kiekendief jaagt er op los. 

Het eiland is niet heel erg groot maar omdat er veel is om te bezoeken zorgt in2pictures.nl fotografie ervoor dat er een huurfiets voor je klaar staat. Ook het kaartje voor de pont is betaald. 
We zullen geruime tijd op het eiland blijven en veel fietsen en lopen. Een goede conditie en fysieke gezondheid is daarom een must.

Wat leer je tijdens deze excursie?

  • fotografisch kijken en herkennen van mooie situaties

  • inspelen op de situatie

  • dierenfotografie in de natuurlijke omgeving

  • het licht gebruiken zoals het komt

  • alle aspecten van natuurfotografie kunnen aan de orde komen. Van landschapsfotografie tot macrofotografie, we laten ons volledig leiden door alles wat op ons pad komt.

Wat zijn je vaardigheden voor deze excursie?

Iedereen kan aan deze excursie meedoen op zijn/haar eigen niveau. Los van je fotografische skills is een goede conditie en fysieke gezondheid belangrijk aangezien we veel fietsen en lopen.

Wat heb je nodig voor deze excursie?

- iedere camera is geschikt voor deze workshop, je kunt zelfs mee met alleen je telefoon als je dat zou willen

- ik adviseer wel in geval van een digitale camera al je objectieven mee te nemen die je hebt, of die objectieven die in ieder geval het grootste bereik dekken.

- een losse fietstas kan erg handig zijn, zodat je niet alles op je rug mee hoeft te dragen

- een degelijke cameratas die makkelijk draagbaar is.

- eventueel bescherming tegen de regen voor jezelf, je tas en je camera

- opgeladen batterij (plus reservebatterij) en lege geheugenkaarten

- goede wandelschoenen

Aantal deelnemers

We gaan met maximaal 6 personen het natuurgebied in dus als je mee wilt schrijf je dan snel in. Het minimum aantal deelnemers is 4.

Waar en wanneer?

Locatie: het eiland Tiengemeten

Tijdstip: we nemen de pont van 10 uur en welke pont we terug nemen dat zien we wel als we er zijn. Dat is afhankelijk van de omstandigheden. 

Betaling

De prijs voor deze workshop is 75 euro per persoon.

Je betaalt het gehele bedrag van deze workshop direct bij reservering via Klarna. Na bevestiging van deze reservering wordt de betaling meteen geactiveerd en dus voldaan. Je kiest bij Klarna zelf de gewenste betaalmethode. Ook wanneer je gekozen hebt voor “achteraf betalen via Klarna” wordt deze workshop direct geïnd, zoals aangegeven in onze algemene voorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden:

Wanneer een workshop/excursie door de deelnemer geannuleerd wordt tot 14 dagen voor aanvang van de workshop dan wordt 50% van de totaalprijs van de workshop/excursie in rekening gebracht, met een minimum van 25 euro.
Wanneer een workshop/excursie door de deelnemer geannuleerd wordt binnen 14 dagen voor aanvang van de workshop of wanneer je niet komt op de afgesproken datum en tijd, dan wordt 100% van de totaalprijs van de workshop/excursie in rekening gebracht.

Aanmelden

Je kunt je middels onderstaande link aanmelden.

 

© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel