De Uitslag - Maandchallenge januari 2021 - Maak een 2 of 3 luik!

Wat een leuke en gevarieerde uitslag zeg deze keer!! Van alles wat zit erbij. We hebben landschap, macro, abstract, stadsfotografie, vogel en portret!! Hoe leuk is dat.

De opdracht was maak een 2 of een 3 luik met een onderwerp naar keuze.

Nou daar gaat ie dan... met een overweldigende meerderheid is de nummer 1 van deze challenge geworden Wendy en haar uiltjes!

Deze prachtige foto's zijn gefotografeerd vanuit de mooie fotohut van Glenn Vermeersch. Super mooie en ragscherpe foto's in een heel mooie kleurrijke omgeving. Ik vind het niet meer dan logisch dat deze vrolijke foto's in de smaak gevallen zijn. Ook ik gaf jou 5 sterren Wendy. Je kreeg in totaal 26 duimpjes, 21 hartjes, 1 smiley en 5 sterren. En daarmee ben je met 73,5 punt de terechte winnaar van de eerste challenge van 2021.

De nummer 2 in deze challenge is geworden Sietsanne! Een prachtige sfeervolle serie van het fotogenieke lampionplantje. De serie is erg mooi omdat er een mooi overzicht is gemaakt, wat steeds verder op de details ingaat. Ook is de consistentie in kleur en sfeer erg goed uitgevoerd.

Jij kreeg 24 duimpjes, 7 hartjes, 1 smiley en 5 sterren. en daarmee kreeg je 43,5 punt en heb je een prachtige tweede plaats te pakken! Gefeliciteerd.

Dan de derde plaats, een weer heel ander beeld. Twee prachtige stadslandschappen waarbij de bijzondere brugconstructie een dominante rol speelt. De scherpte, de helderheid, de kleuren, het is perfect uitgevoerd. Een nieuwe naam in onze challenges, Jolanda Jansen ging er met deze prachtige derde plaats vandoor.

Jij kreeg 26 duimpjes, 5 hartjes en 3 sterren en dus een totaal van 39 punten!

Cock deed een poos terug vaker mee en stuurde voor deze challenge ook weer in. Hij zei, ik dacht ik doe ook weer een keer mee... en dan beland je gewoon meteen ook maar in de top 5! Maar meer dan terecht overigens. Een verfrissend drieluik van slechts 1 onderwerp maar steeds anders belicht. Super mooi en strak uitgevoerd en een welkome afwisseling in deze top 5. Met een totaal van 38,5 punten, was het bijna gelijkspel voor de derde plaats. Van harte gefeliciteerd Cock!

De vijfde plaats valt in de categorie landschapsfotografie en gaat naar Deborah. Haar kracht ligt in sfeervolle landschapsfoto's en dat bewijst ze hier wederom. Drie prachtige platen alledrie geschoten in het gouden uurtje. Heerlijk rustgevend om naar te kijken. Jij kreeg 18 duimpjes, 2 hartjes en 3 sterren en daarom met 25 punten een prachtige vijfde plek.

En dan....... de creativiteitsprijs....

Wat moet ik daar nou van zeggen!! Haha... dat ben ik zelf!! Of nou ja, ik ben het onderwerp, haha... Inge fotografeert mij altijd als ik tijdens een workshop of excursie aan het werk ben en dat resulteert in dit grappige tweeluik! Met een meerderheid van 10 smileys pakt Inge daarom deze keer de creativiteitsprijs.

© 2016 - 2023 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel