De Uitslag - Februari 2021 - Hollandse Winter

Toen ik de maandchallenge Hollandse Winter aankondigde, kon ik nog niet vermoeden dat we zomaar een hele week echt winter zouden krijgen. Je kunt je voorstellen dat de ingezonden foto's dan ook echt geweldig waren!!

Dit is de top 5 geworden. De foto's zijn beoordeeld door de leden van de

in2pictures fotoclub

. Ben je nog geen lid, meld je dan aan!

De eerste plek in deze challenge gaat naar Deborah, zij wist met haar werkelijk prachtige foto van het Paard van Marken maar liefst 64 punten binnen te halen. Daarmee werd ze overtuigend eerste. De prachtige ruwe ijsstructuren op de voorgrond, de waanzinnige kleuren van de lucht en de perfecte compositie zetten haar op eenzame hoogte. Deborah kreeg 19 duimpjes, 20(!) hartjes en 5 sterren van mij.

De tweede plek is voor Cynthia, ook hier prachtige pasteltinten. De foto is (als ik het goed zeg) geschoten op het strand. Hoe vaak zien wij dit in Nederland.... echt bijna nooit. Maar Cynthia wist hier een ijzersterke plaat te schieten en met 46 punten haalde zij de tweede plek. Zij kreeg 22 duimpjes, 10 hartjes en 4 sterren, daardoor 46 punten.

De derde plaats is voor Marcia, haar dochtertje herkennen wij inmiddels en zij weet haar keer op keer op een prachtige manier vast te leggen. Deze keer een bijzonder standpunt en uitsnede en dat gecombineerd met de prachtige spontane blik van het meisje. Dit resulteerde in 18 duimpjes, 4 hartjes, 6 smileys en 3 sterren en dus 32 punten.

De vierde plek is voor Daphne, zij trotseerde de sneeuwstorm en kwam oog in oog te staan met een kudde Schotse Hooglanders. Dit resulteerde in op en top winterse plaatjes waarvan ze deze high key foto koos voor de challenge. Dat dat een goede keuze was bewijst het aantal stemmen op deze foto. 20 duimpjes, 2 hartjes en 2 sterren en dus 26 punten.

De vijfde plaats is voor Milou, zij was volgens mij de eerste die een foto instuurde en ik was meteen onder de indruk van de foto. Gevallen herfstbladeren gevangen in een prachtige ijsstructuur en dat in close-up. De kleurtoon is geweldig en het licht en de pasteltinten maken het af. Deze foto ontving 15 duimpjes, 1 hartje en van mij 5 sterren. Ik viel hier als een blok voor. Daardoor kom je met 22 punten de top 5 binnen! Super gefeliciteerd.

De creativiteitsprijs gaat naar de sneeuwhond van Lydia. Zo grappig wanneer er een variant op de sneeuwpop bedacht wordt. Leuk detail is de molen in de achtergrond, die Holland benadrukt (hoewel dat niet per se nodig was).

Jij kreeg 11 smileys en dat was het hoogste aantal.

Iedereen super bedankt!!! Ik kan alweer niet wachten op de volgende challenge!

© 2016 - 2023 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel