MINI KERST SHOOTS

DE MINI KERST SHOOTS GAAN DOOR!

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik begin dit jaar gestopt met fotoshoots. Maar de kerstsetting die ik dit jaar zou gebruiken had ik vorig jaar al helemaal klaar en hij is geweldig. 
En dus gaan de Mini Kerst Shoots dit jaar voor het allerlaatst wel door.

We gaan er uit met een echte KLAPPERRRR!!! Want check deze geweldige setting!!!!! 
ER IS 1 SETTING, MAAR DIE IS DAN OOK GEWELDIG VOOR JONGENS EN MEISJES... 

We noemen de setting: SWEET CANDY!!!

mini kerst shoot fotoshoot kerstmis in2pictures.nl fotografie fotostudio

Prijs

De prijs van de Mini Kerst Shoots is 75 euro. Voor dit bedrag krijg je 8 digitale fotobestanden, de foto's mag je zelf kiezen uit een voorselectie die ik al gemaakt heb. Je hebt dus zelf in de hand welke foto's je krijgt. De digitale bestanden zijn in origineel formaat, dus niet verkleind. Je krijgt geen afdrukken bij de fotoshoot. Als je wilt kun je die achteraf wel bestellen. De prijzen hiervan staan onder het hoofdstuk "fotoproducten". 

Het aantal personen wat per reservering bij de prijs is inbegrepen is 5, dit zijn altijd gezinsleden uit 1 gezin. Gezinnen kunnen niet gecombineerd worden. Huisdieren zijn in deze setting niet toegestaan, tenzij ze goed onder appèl staan. In dat geval dien je telefonisch contact op te nemen om hier afspraken over te maken.

De setting is geschikt voor maximaal 5 personen. Met 5 personen moeten de personen al dicht bij elkaar staan. De setting werkt het beste met kinderen, voor volwassenen is deze minder geschikt.
Het harmonicaboekje wat bij de reguliere fotoshoots gratis wordt verstrekt komt bij deze actieshoots te vervallen. Als je dit toch wilt, dan kun je dit tijdens de fotoshoot bestellen. Het boekje kost 25 euro per stuk.

Tijdsduur

De mini kerst shoots duren ongeveer een kwartier. Zorg dat je een kwartier van te voren in de wachtruimte bent en dat je eventueel de kinderen al hebt omgekleed indien dit nodig is. Dan hebben wij de tijd om te zorgen dat ze het naar hun zin hebben. Ik fotografeer in principe in 1 samenstelling, dat betekent dat als je drie kinderen hebt en je wilt ze alledrie tegelijk op de foto dan is dat het doel van de fotoshoot. Mocht het heel erg goed gaan en is er tijd over dan bepaalt de fotograaf of er mogelijkheden zijn om de kinderen eventueel ook los te fotograferen. 

Inschrijven en betalen

Wanneer je mee wilt doen, dan kun je je hieronder inschrijven. 
Je kiest de dag en het dagdeel waarop je wilt komen, ik bepaal achteraf de definitieve tijd. Als je een speciale voorkeur hebt dan kun je dat bij de reservering in de rubriek "opmerking" aangeven. Ik probeer daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.
Belangrijk om te weten is dat zodra je inschrijft, je inschrijving definitief is. Mocht je kind ziek zijn of je kunt toch niet dan blijft de betaalverplichting staan. Mocht je iemand anders je plek in willen laten vullen dan mag dat, maar dan dien je dit zelf te regelen. Neem ten alle tijde wel even contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken. 

De betaling van deze fotoshoots gaat altijd via Klarna. Je kunt hierbij tijdens de reservering aangeven of je direct wil betalen of dat je liever na afloop betaald. Maar zoals hierboven vermeld, wanneer je kiest voor na afloop betalen en je bent om wat voor reden dan ook niet geweest dan is betaling toch verplicht. De annuleringskosten zijn voor deze actie-fotoshoots altijd 100%.

Extra foto's

Stel dat je bij het zien van de foto's het aantal van 8 foto's toch wat weinig vindt dan is er altijd de mogelijkheid om na afloop extra digitale fotobestanden bij te kopen.
Stel dat je minder dan 8 foto's wilt hebben uit de door mij gemaakte voorselectie, dan vind er geen restitutie van het betaalde bedrag plaats. Maar geloof mij, dat is nog nooit gebeurd!

mini kerst shoot, fotoshoot, kerstmis, in2pictures.nl fotografie


Het lijkt nog vroeg, maar je zult zien dat de inschrijving razendsnel gaat. Dus wacht niet langer en reserveer!

Sorteer op
© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel