De Uitslag - Maandchallenge Juli/Augustus 2021 MEGA SUMMER CHALLENGE - thema WATER

Daar is ie weer!!! De uitslag van de challenge. Deze keer was het een challenge van twee maanden omdat het "zomer" was. Een natte zomer, maar goed, dat kwam de challenge dan weer wel ten goede, alleen niet op de meest positieve manier.

Wat een super leuke en gevarieerde inzendingen kreeg ik weer binnen deze keer. Ik ben iedere keer weer verrast hoe jullie de opdracht oppakken en interpreteren en tot slot ook uitvoeren.

De top vijf kent een een paar bekende namen maar ook verrassingen. Daar komt ie..

De eerste plaats in de challenge met als thema WATER gaat naar....

Deborah Valerie!!

Zij maakte een prachtige sfeervolle macrofoto van een plantje met waterdruppels erop. Ze koos voor een hele zachte uitvoering in prachtige frisse tinten passend bij het thema. De scherptediepte in de foto is prachtig net als de compositie. Erg mooi uitgevoerd.

Deborah kreeg 23 duimpjes, 11 hartjes en 5 sterren en daarmee kwam zij op eenzame hoogte met 50 punten in totaal! Super goed gedaan Deborah en gefeliciteerd met deze mooie eerste plek.

De tweede plaats is voor Cynthia van Zwieten. Zij stond op de plek waar ze het liefste staat, het strand! Het is een beeld wat iedereen denk ik zo'n beetje gaat herkennen als een van haar foto's. Prachtige pasteltinten en een altijd interessante compositie. Vroege ochtenden en late avonden spendeert zij op het strand en schiet daar de meest prachtige foto's. Check haar instagram voor nog meer van dit soort prachtplaten. Cynthia kreeg 20 duimpjes, 9 hartjes en 4 sterren en haalde daarmee een totaal van 42 punten en een tweede plaats.

De derde plek is voor..... ja ja... daar is ie hoor!! Hans van der Boom!! Altijd jureert hij de inzendingen vakkundig en met plezier en nu staat hij gewoon zelf in de top 3, hoe leuk is dat. Het is dan ook wel echt een interessante foto die naadloos in het thema past. Wat het precies is zou ik niet weten, is het kunst, is het fuctioneel, ik zou het niet weten. Wat ik wel weet is dat het prachtig is vastgelegd en dat het het thema draagt. Hans gefeliciteerd met je derde plaats. Jij kreeg 15 punten, 6 hartjes, 2 smileys en 4 sterren en dus in totaal 33 punten en de derde plek.

De vierde plaats is een bijzondere!

Want dit is een gecombineerde. Jacqueline Donker pakte namelijk met haar kunstzinnige foto niet alleen de vierde plek maar ook nog eens de creativiteitsprijs! En dat is knap. Want alle smileys (voor de creatiefste foto) die gegeven worden tellen maar half mee! En dan nog beland je op een vierde plek. Dat is knap. Ik heb voor de grap even uitgerekend hoe hoog je was geëindigd als de creativiteitsstemmen duimpjes waren geweest, in dat geval was je derde geweest.

Waar ik enorm benieuwd naar ben is de "making of" van deze prachtige plaat. Je kunt weer zien dat Jacqueline zoals altijd veel heeft nagedacht over deze foto en dat ze er tijd aan heeft besteed. Dat wordt inmiddels wel jouw handelsmerk Jacqueline. Al weet ik uit betrouwbare bron dat jouw tijd de komende periode wat meer opgeslokt zal worden door een nieuwe studie. Ik vind het erg knap gemaakt en ik ben dan ook benieuwd naar je verhaal.

De vijfde plaats in de top 5 is voor Sietsanne Svdm!! Een zwart wit foto zul je uit Sietsanne's hand niet vaak zien en daarom had ik haar stijl ook niet herkend. Maar wat een prachtplaat zeg!! De druppels zijn zo mooi in beeld gebracht tegen de donkere achtergrond en de lijnen lopen op subtiele wijze heel mooi door het beeld om je te leiden in de richting van het centrum van het web. Op deze manier zijn spinnenwebben wel leuk!! Haha...

Sietsanne kreeg 26 duimpjes en 3 sterren. En met 29 punten kwam zij op de vijfde plaats. Super goed gedaan.

Wauw hoe gaaf weer en wat een variatie in de top 5. Macrofoto's, natuur, kunst, landschap, van alles wat!! Ik kan nu alweer niet wachten tot ik jullie foto's voor het volgende thema zal zien.

Ik wil ook iedereen weer bedanken die de moeite heeft gedaan om te beoordelen in punten en in woorden. Hoe fijn is het, dat jullie elkaar steeds meer durven te beoordelen, zonder bang te zijn voor gekke commentaren. Daar ben ik trots op!! Ik zeg, ga zo door allemaal!! En dank jullie wel deelnemers voor het meedoen. Het aanbod was prachtig.

© 2016 - 2023 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel