2022 Juni - Vijf jaar maandchallenges!

Ik heb een leuk feitje... dankzij Hans kwam ik erachter dat in juni 2017 de allereerste maandchallenge online ging!! Het thema was destijds "doorkijkjes", een leuk thema wat we vast nog wel eens zullen herhalen. Maar niet deze maand. 
Het is dus nu precies VIJF jaar geleden dat we zijn gestart met de maandchallenges in de in2pictures.nl fotoclub. Er zijn veel mensen bijgekomen sindsdien, er zijn deelnemers afgevallen, bijgekomen, teruggekomen... hoe dan ook. Er zijn nog steeds veel mensen die er plezier aan beleven en dat is de reden dat de maandchallenge nog steeds bestaat. Een leuke ongedwongen manier om je skills te verbeteren en jezelf ertoe te zetten om thema's te fotograferen die soms wat buiten je comfortzone liggen en een reden om er lekker op uit te gaan doordat je iedere maand een doel hebt.

Deze maand is het dus een klein beetje feest!! Want ik ben er toch wel trots op dat de challenges een begrip zijn geworden voor veel mensen. Ik hoop dan ook wel dat ik met dit jubileum ook de wat minder actieve fotoclubbers weer eens over de streep kan trekken om weer eens mee te doen. Gewoon omdat het kan, omdat je niet te verliezen hebt, omdat je er altijd wat van leert, omdat je er anderen blij mee maakt, omdat je hier nooit negatief maar altijd opbouwend commentaar krijgt, omdat het leuk is om van elkaar te leren, omdat ik er zo vrolijk van wordt en het allerbelangrijkste omdat het gewoon SUPERLEUK en leerzaam is voor JOU! Welke reden dan ook, iedere reden is een goede reden. Schroom niet... denk niet, mijn foto is niet goed genoeg of anderen zijn vast beter. Ja, dat kan zo zijn, maar dan nog verlies je niets als je meedoet, je wint alleen maar. Het is soms al een persoonlijke overwinning om in te sturen, dat is stap 1. Iedere stap die je zet is een stap in je verdere ontwikkeling. Je kunt door mee te doen simpelweg niets verliezen, zolang je er maar positief instapt en nooit teleurgesteld bent als het resultaat tegenvalt. 

Zo oke.... sorry dat moest ik even kwijt... dan nu het thema:

Tja hoe kan het ook anders.... het thema van deze JUBILEUM EDITIE van de maandchallenges is VIJF!

Maandchallenge maand juni -thema vijf-5 in2pictures.nl fotoschool fotoclub

Vijf, het getal 5. Je zult misschien denken, ja.... en wat moet ik daarmee?? Nou daar mag je zelf over na gaan denken, want als je even door denkt dan kun je er best veel mee. Compositie technisch is vijf een gunstig getal om balans mee in je foto te brengen, het kan vijf keer een zelfde onderwerp zijn (zoals mijn ganzenkuikens), het kan het cijfer vijf zijn, tja.... zet je creatieve brein in gang en ga bedenken en doen!! ik ben super benieuwd!!
 

EN... als jullie nu massaal gaan meedoen dan zet ik er wellicht ook nog iets leuks tegenover!! Maar dan moeten jullie dus wel aan de bak he! Kom op, met z'n allen, verras mij deze maand met een overvolle mailbox!! Ik kan het aan, jullie ook??

Hoe doe je mee?

Je stuurt je beste foto per e-mail naar fotoclub @ in2pictures.nl (zonder spaties).

Hoe neem je deel aan de maandchallenge?

- op de eerste dag van de maand wordt er een nieuwe maandchallenge uitgeroepen door in2pictures.nl fotografie

- je stuurt vanaf de 1e tot uiterlijk de 25e van de maand 1 foto in voor de challenge

- je mailt deze foto naar fotoclub @ in2pictures.nl (zonder spaties), dit mag ook via wetransfer.com

- je mag de foto niet te veel verkleinen (niet kleiner dan 1500 pixels aan de langste zijde)

- er mag géén logo of naam in de foto geplaatst worden, anders kunnen ze niet anoniem beoordeeld worden

- het is voor in2pictures.nl fotografie prettig wanneer je je voor- en achternaam vooraan in de bestandsnaam van je foto zet, dus bijvoorbeeld moniquevangenderen-foto1.jpg

- foto's mogen horizontaal, verticaal of vierkant aangeleverd worden

- foto's mogen nabewerkt zijn, zolang het maar geloofwaardig blijft

- screenshots worden geweigerd

- foto's mogen met ieder type camera gemaakt zijn, dat mag zelfs een telefoon zijn

- de foto's zijn uiteraard ten alle tijde zelf geschoten

Dussssss doe mee!!

 

© 2016 - 2023 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel