2022 - Juli/Augustus - Mega Zomer Challenge - EINDELIJK VAKANTIE!

Zoals ieder jaar worden ook dit jaar de maanden Juli en Augustus samengevoegd! We noemen het dan ook even geen maandchallenge maar de 

MEGA ZOMER CHALLENGE

Het thema van de Mega Zomer Challenge van dit jaar is.....

EINDELIJK VAKANTIE!!!

Mega Zomer Challenge - eindelijk vakantie - zomer 2022 in2pictures fotoschool, fotoclub fotografie

Zo... haha... dat klinkt best wanhopig zo met al die uitroeptekens, maar zo is het niet bedoelt. Het heeft er meer mee te maken dat na twee jaar corona perikelen (hopelijk blijven alle slechte voorspellingen uit...) we eindelijk weer op vakantie kunnen. Natuurlijk konden we al in eigen land op vakantie. Maar nu zijn we weer wat vrijer dan in de twee voorgaande jaren. Dus... eindelijk vakantie!!

Wat verwacht ik te zien in dit thema?? Nou ja, vakantie, vieren, Nederland, buitenland, achtertuin, familie, alleen, rust, drukte, bergen, zee, bos, stad, het maakt mij allemaal niet zo heel veel uit, zolang het maar overduidelijk een VAKANTIE foto is! Tja en hoe breng je dat over?? Daar mogen jullie nu eens leuk over na gaan denken, haha! 
Natuurlijk kan het heel simpel zoals ik in het voorbeeld heb gedaan. Ik koos als begeleidende foto een plaatje van mijn man en mij tijdens een wandeling in de Dolomieten. Duidelijk een vakantiefoto, maar ja..., dat kan natuurlijk veeeeeeel creatiever!

Er mag humor inzitten, daar ben ik gek op. Maar ook dat hoeft niet. Het mag een typische insta-influencers-picture zijn, degenen die veel op instagram zitten weten wat ik bedoel. Het moet vooral uitstralen op welke manier jij heel graag vakantie viert. Er mogen dus ook mensen op staan, of een zelfportret zijn. Maar ook dat is geen vereiste.

Ik zou zeggen, jullie hebben heeeeel lang de tijd om erover na te denken. Maar vergis je niet... voor je het weet is je vakantie voorbij en ben je deze hele challenge totaal vergeten! Dus denk na, plan, heb plezier en doe je ding.

Je hebt tot en met 25 augustus om je foto's in te zenden!

Hoe neem je deel aan de maandchallenge?

- Je hebt ruim de tijd om eraan te werken. De foto moet echter wel recent geschoten zijn. Dit mag zijn vanaf anderhalve maand voor aanvang van de challenge. Dus je foto mag niet ouder zijn dan 15 mei 2022.

- je stuurt uiterlijk 25 augustus 1 foto in voor de challenge 

- je mailt deze foto naar fotoclub@in2pictures.nl, dit mag eventueel als het met mailen niet lukt ook via wetransfer.com

- je mag de foto niet te veel verkleinen (niet kleiner dan 1500 pixels aan de langste zijde)

- er mag géén logo of naam in de foto geplaatst worden, anders kunnen ze niet anoniem beoordeeld worden

- het is voor in2pictures.nl fotografie prettig wanneer je je voor- en achternaam vooraan in de bestandsnaam van je foto zet, dus bijvoorbeeld moniquevangenderen-foto1.jpg

- foto's mogen horizontaal, verticaal of vierkant aangeleverd worden

- foto's mogen nabewerkt zijn, zolang het maar geloofwaardig blijft

- screenshots worden geweigerd

- foto's mogen met ieder type camera gemaakt zijn, dat mag zelfs een telefoon zijn

- de foto's zijn uiteraard ten alle tijde zelf geschoten

Nou ik ben benieuwd! Doe jullie best en GENIET van je vakantie!

© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel