2022- november - Paddenstoel(en)

Wat zou het zijn de maandchallenge voor de maand november.... het is een beetje afgezaagd misschien en ik dacht dat ik in herhaling viel. Maar het thema van de maandchallenge is nog nooit "Paddenstoel(en)" geweest!! Wel herfst, en oranje/rood en het bos en bosdieren. Van alles dus, maar nog nooit specifiek paddenstoelen, dus dat werd wel eens keertje tijd! 

Paddenstoelen... groot of klein, met of zonder kabouter, dat maakt mij niet uit. Je mag ook het bos er nog bij betrekken als je dat mooi vindt, alles kan en mag. Maar let op, er is een valkuil.... want hoe val je op met je paddenstoelfoto. Hoe wordt jouw foto nu net een beetje anders dan anders? Ja, dat is dus heel erg moeilijk wanneer iedereen hetzelfde onderwerp gaat fotograferen. Aan de andere kant is het ook een challenge die echt iedereen mee kan doen. Paddenstoelen groeien in tuintjes, in plantsoentjes, natuurlijk in het bos en zelfs in bomen. Dus ook als je niet plat op de grond kunt liggen dan kun je toch meedoen door hoge paddenstoeltjes te zoeken. Ik wil dan ook iedereen oproepen om lekker mee te doen. Ga op pad, het bos in of het park of je tuin en ga eens kijken hoe je dit nou eens mooi kunt fotograferen. Wees creatief en neem geen genoegen met foto nummer 1, maar maak een serie en ga nog eens terug. Je hebt bijna een hele maand he, dus kom op... in de benen en doe mee!

Hoe neem je deel aan de maandchallenge?

- op de eerste dag van de maand wordt er een nieuwe maandchallenge uitgeroepen door in2pictures.nl fotografie

- De foto's moeten echter wel recent geschoten zijn. Dit mag zijn vanaf anderhalve maand voor aanvang van de challenge. 

- je stuurt vanaf de 1e tot uiterlijk de 25e van de maand 1 foto in voor de challenge (met uitzondering van januari, dan hebben we altijd een challenge met een serie, dan zijn het drie foto's)

- je mailt deze foto naar fotoclub@in2pictures.nl, dit mag eventueel als het met mailen niet lukt ook via wetransfer.com

- je mag de foto niet te veel verkleinen (niet kleiner dan 1500 pixels aan de langste zijde)

- er mag géén logo of naam in de foto geplaatst worden, anders kunnen ze niet anoniem beoordeeld worden

- het is voor in2pictures.nl fotografie prettig wanneer je je voor- en achternaam vooraan in de bestandsnaam van je foto zet, dus bijvoorbeeld moniquevangenderen-foto1.jpg

- foto's mogen horizontaal, verticaal of vierkant aangeleverd worden

- foto's mogen nabewerkt zijn, zolang het maar geloofwaardig blijft. In oktober is er vaak een challenge waarbij flink gephotoshopt mag worden.

- screenshots worden geweigerd

- foto's mogen met ieder type camera gemaakt zijn, dat mag zelfs een telefoon zijn

- de foto's zijn uiteraard ten alle tijde zelf geschoten

Succes!!!!

© 2016 - 2022 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel