December 2022 - Challenge yourself

CHALLENGE YOURSELF!

Ieder jaar in december blikken we met elkaar terug op het jaar wat bijna ten einde is. Een jaar met voor iedereen ups en downs en de verhouding tussen die twee zal voor iedereen anders zijn. Misschien ben je een beetje in een fotografisch dipje geraakt, of misschien heb je juist gefloreerd en heb je heel hard aan je fotografische skills gewerkt. Hoe dan ook, deze challenge gaat over jezelf! Hoe heb jij jezelf uitgedaagd dit jaar of wat is er dit jaar in je leven gebeurt waardoor het er gewoon even niet zo van kwam om te fotograferen. Bij dit verhaal hoort een foto. Een foto die alles vertelt over het verhaal wat je vertelt. 

CHALLENGE YOURSELF

Deze maand is er dus geen maandchallenge waarbij je een foto anoniem per mail instuurt, maar deze maand post je je foto METEEN online in de fotoclub. 
Je begint je post met de titel CHALLENGE YOURSELF. Dan weet iedereen dat het om de decemberchallenge gaat en dat er een persoonlijk verhaal komt. In december is de anonimiteit er dus volledig af en ga je met de billen bloot (bij wijze van spreken dan wel graag). Iedereen kan meedoen, misschien kijk je tegen de foto’s van iemand op en zou je dat graag willen leren. Laat dan zien wat je er dit jaar aan gedaan hebt om dit doel een stapje dichterbij te brengen. Misschien heb je foto geschoten waar je gewoon ongelofelijk blij mee bent, juist dan willen we dat graag horen natuurlijk. Of misschien heb je gewoon met je telefoon een kiekje geschoten die in één klap je hele verhaal al verteld. Het maakt niet uit, er volgt geen beoordeling, je kunt niets fout doen. Er zijn geen winnaars of verliezers.

Het enige wat ik vraag is doe mee en overwin hiermee je angst om iets in deze groep te posten. Ervaar hoe vriendelijk de mensen uit deze fotoclub zijn! Dit is geen facebook pagina waar iedereen elkaar afzeikt, maar eentje waar fotoliefhebbers elkaar juist willen stimuleren en inspireren! 
Je kunt meteen starten met posten. Als er al drie verhalen op een dag gepost zijn, wacht dan even een dag met jouw verhaal anders verdwijnt het misschien in de massa en dat zou zonde zijn. Posten kan de hele maand nog dus pak je moment!! Schaam je niet, houd je niet in!

Voor de mensen die de posts lezen; geef je mening, een opbouwend kritiekje of een liefdevol schouderklopje. Houdt het te allen tijde vriendelijk en zorg dat niemand spijt hoeft te krijgen van hetgeen hij/zij met lood in de schoenen gepost heeft. Ik weet dat ik jullie dit eigenlijk niet hoef te vragen, want niemand is hier ooit onaardig, wel rechtvaardig, maar toch wil ik het juist nu even benadrukken.
Oh ja… onthoudt, deze groep is een privé groep wat wil zeggen dat alleen mensen die lid zijn van de fotoclub je verhaal kunnen lezen. Je overige vrienden op facebook krijgen hier niets van mee.

 

IK REKEN DUS OP JULLIE! WANT DIT IS DE LEUKSTE CHALLENGE VAN HET JAAR.

© 2016 - 2023 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel