Januari/februari 2023 - Spreekwoorden en gezegdes

GELUKKIG NIEUWJAAR ALLEMAAL!!

We starten het nieuwe jaar meteen goed! Ik heb zo'n leuke maandchallenge bedacht. Het is geen makkelijke, maar eentje om al je creativiteit in te steken! Het thema is Spreekwoorden & Gezegdes.

maandchallenge spreekwoorden en gezegdes in2pictures fotoschool

Je mag dus een spreekwoord, uitdrukking of gezegde uitbeelden in foto's. Normaal gesproken mag je maar 1 foto insturen, maar nu mag dat ook een serie zijn! Want mss lukt het niet om je spreekwoord in 1 foto te verbeelden, dan mogen het maximaal 3 foto's zijn. Let op, dat geldt alleen voor deze maandchallenge. 

Je mag 1 spreekwoord/gezegde verbeelden of 3 verschillende die een beetje op elkaar aansluiten. Het mag dus in 1 foto of in maximaal 3 foto's. Duik dus eens het spreekwoordenboek in en kijk wat je ermee kunt. Omdat dit geen makkelijke opgave is wil ik jullie hier wat langer de tijd voor geven. Jullie krijgen twee maanden de tijd, om je plannen uit te voeren. En ik hoop echt dat velen van jullie hierin gaan duiken en dat je 2023 meteen goed starten en daarmee jezelf uitdaagt om je fotografie dit jaar eens heerlijk serieus aan te pakken. Ga plannen maken, ga genieten, ga lol maken en doe mee!! Maak er een fotografisch feestje van, spreek af met andere fotoclubbers om je foto's te maken en zet je schouders eronder!! 

Dit is een challenge die iedereen op ieder niveau kan winnen. Creativiteit is echt het allerbelangrijkste in deze challenge. Denk daarnaast goed na over hoe je het in beeld brengt en wees niet meteen tevreden met je eerste shot. Maar kijk goed, verbeter jezelf en ga ervoor. 
Voor deze uitdaging mag je ook gebruik maken van photoshop als je dat zou willen. Let op! JE MAG GEEN TEKST IN DE FOTO ZETTEN OM JE VERHAAL DUIDELIJK TE MAKEN, DE FOTO'S MOETEN HET VERHAAL VERTELLEN!

KOM OP!! DOE MEE....

Ik was van plan om voorbeeld foto's te schieten, maar dat is nog even niet gelukt. Daarom even deze illustraties als voorbeeld om jullie op weg te helpen. Er zijn zooooo veel gezegdes en uitdrukkingen waar je iets mee kunt (check wel even je gezegde voordat je ermee aan de gang gaat, er worden best vaak twee verschillende gezegdes door elkaar gegooid namelijk).

Hoe doe je mee?

- je stuurt vanaf de 1e tot uiterlijk 25 februari 1-3 foto('s) in voor de challenge

- je mailt deze foto naar fotoclub @ in2pictures.nl (zonder spaties), dit mag ook via wetransfer.com

- je mag de foto niet te veel verkleinen (niet kleiner dan 1500 pixels aan de langste zijde)

- er mag géén logo of naam in de foto geplaatst worden, anders kunnen ze niet anoniem beoordeeld worden

- het is voor in2pictures.nl fotografie prettig wanneer je je voor- en achternaam vooraan in de bestandsnaam van je foto zet, dus bijvoorbeeld moniquevangenderen-foto1.jpg

- foto's mogen horizontaal, verticaal of vierkant aangeleverd worden

- foto's mogen nabewerkt zijn, zolang het maar geloofwaardig blijft

- screenshots worden geweigerd

- foto's mogen met ieder type camera gemaakt zijn, dat mag zelfs een telefoon zijn

- de foto's zijn uiteraard ten alle tijde zelf geschoten

Dussssss doe mee!!

SUCCES!! Of zoals ze in Engeland zeggen... Break a leg!

 

© 2016 - 2023 in2pictures.nl fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel